straspol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 No tvl, Daněk Krátil hlavně nemusel sponzorovat ze svých daní tady tu slátaninu. Jen mě napadá, "komu tím prospějete, co" - podnikatele to nasere a v očích 80% populace, která čte blesk a hltá TV Hovna zas jen vytváří dojem, že co podnikatel to zloděj.Hlavně nechápu, proč by měla být jistota že každý zdaní peníze na které vystaví účtenku. Nevidím tu souvislost. Co když stejně daní paušálem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 K blití. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 K blití.Jo, to jsem zapomněl...chybí tady blicí smajlík... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Docela by mě zajímalo, kolik za takovej "poučnej" komiks státní správa zaplatila (předpokládám, že jako vždy někomu známýmu toho, kdo o tom rozhodoval). Možná že po zveřejnění částky by nebylo možno se Daňkovi Krátilovi ani divit, že na tohle se mu moc přispívat nechce. A o těch službách státu by se dalo už delší dobu minimálně polemizovat, ať vezmu soudnictví, vymahatelnost práva, policii, zdravotnictví, úroveň školství ... Ale to fakt nepatří do sekce "humor" a politika zde není povolena. Edit: Mimochodem je docela zajímavý vidět, že z nepřiznanejch tržeb 800 tis. Kč stát nedostal svejch 410 tis. Kč. Tomu říkám míra zdanění. Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem Hodo65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Docela by mě zajímalo, kolik za takovej "poučnej" komiks státní správa zaplatila (předpokládám, že jako vždy někomu známýmu toho, kdo o tom rozhodoval). Možná že po zveřejnění částky by nebylo možno se Daňkovi Krátilovi ani divit, že na tohle se mu moc přispívat nechce. A o těch službách státu by se dalo už delší dobu minimálně polemizovat, ať vezmu soudnictví, vymahatelnost práva, policii, zdravotnictví, úroveň školství ... Ale to fakt nepatří do sekce "humor" a politika zde není povolena. Edit: Mimochodem je docela zajímavý vidět, že z nepřiznanejch tržeb 800 tis. Kč stát nedostal svejch 410 tis. Kč. Tomu říkám míra zdanění.Nedavno jsme se o tom bavili. Fakticky v tehle zemi pracuje necele tri miliony lidi, kteri zivi ten zbytek. ( studenti, duchodci, statni zamestnanci ) Coz mi nijak zvlast nevadi, ale kdyz prijdes na libovolny urad, mas pocit, ze by se k Tobe chovali jako ke klientovy, diky kteremu tam muzou byt ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tak on je to spíš černý humor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Něco z víkendového stardance...https://www.youtube.com/watch?v=ZZB4HIdw_r0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 ten tanec dobrý, ale následný proklik na video mne málem zabil...https://www.youtube.com/watch?v=98JXd6JqW0M Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 No tvl vydrzel jsem 3 minuty... Nemam slov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tak on je to spíš černý humor.No....černá je docela pěkná barva...tenhle humor je trochu přes čáru. Až si lidi ten komiks přečtou a uvědomí si ty částky o kterých se tu píše, asi půjdou zpátky na náměstí znova zvonit, nebo něco horšího... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) ten tanec dobrý, ale následný proklik na video mne málem zabil...haha, Slávek Bourák a jeho legendary nátělník tenkrát válel Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem VintageLover Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Jo a zřejmě díky kontextuální reklamě taky vidíte jaké bohulibé činnosti se na pc převážně věnuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 (upraveno) Uz to tu asi bylo, ale presto pokazdy pobavi . Killer moment v 6:08 . http://youtu.be/e0BNGVG-_RQ Upraveno 18. listopadu 2015 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 měl jsem se narodit dřív... tohle se mi neokouká nikdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Jdou po ulici dva policajti. Najednou jeden z nich uvidí na zemi zrcádko, zvedne ho, podívá se a říká:"Jéé, hele moje fotka. Já jsem tady našel moji fotku, no to musí říct šéfovi!"Dojdou na stanici, policajt to ukáže svému šéfovi a ten povídá:"No to je moje fotka!" Vy jste našel na ulici moji fotku? To se může jednat o špionáž!" a schová si ji do kapsy u kabátu. Večer přijde z práce domů, kabát pověsí na věšák.Dcera si však všimne, že mu něco čouhá z kapsy.Podívá se a zařve: "Jéé mamíí otec má děvku!"Matka se zájmem přiběhne a povídá:"Ukaž!? Tss, taková štětka." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 měl jsem se narodit dřív... tohle se mi neokouká nikdy Tohleto mně pouštět půl hodiny, tak mě regulérně zabiješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Jdou po ulici dva policajti. Najednou jeden z nich uvidí na zemi zrcádko, zvedne ho, podívá se a říká:"Jéé, hele moje fotka. Já jsem tady našel moji fotku, no to musí říct šéfovi!"Dojdou na stanici, policajt to ukáže svému šéfovi a ten povídá:"No to je moje fotka!" Vy jste našel na ulici moji fotku? To se může jednat o špionáž!" a schová si ji do kapsy u kabátu. Večer přijde z práce domů, kabát pověsí na věšák.Dcera si však všimne, že mu něco čouhá z kapsy.Podívá se a zařve: "Jéé mamíí otec má děvku!"Matka se zájmem přiběhne a povídá:"Ukaž!? Tss, taková štětka."Peknej vtipek, takovy mam rad. ( zrcatko:)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Nejlepsi hlaska, co jsem kdy slysel (doufam, ze se vlozi link primo na cas. Kdyby ne, tak akce v 8:05) https://www.youtube.com/watch?v=L-UoJ-kT-Rc&feature=youtu.be&t=484 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 měl jsem se narodit dřív... tohle se mi neokouká nikdy mam nutkání se zeptat kdy ses teda narodil ty sou tam slušně vyžvejklí, sem měl úplně flashbacktenhle sympaťák tu asi taky byl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 měl jsem se narodit dřív... tohle se mi neokouká nikdy ...perník je mocná čarodějka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky