Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Neboj, to jsem pochopil.. :-) spis me udivila kompozice te fotky (navic k te historce)..

Edit: nebo ma hlad a strka hlavu do igelitky.. Pro rohliky.. :-)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odesláno

Byla, já ji potom viděl naživo, když jsem ri auto byl prohlédnout a projet, Mluvili spolu o té dovolené. Takže asi nejspíš i paní věděla o tom, že mi to poslal. Cejtil jsem se dost trapně a asi to byl i důvod, proč jsme se nakonec nedohodli.

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 3. 1. 2016 v 20:59, petr_cha napsal:

Neboj, to jsem pochopil.. :-) spis me udivila kompozice te fotky..

jo...ten stin tam vadi...

Odesláno
  V 3. 1. 2016 v 21:00, Honza.manta napsal:

Byla, já ji potom viděl naživo, když jsem ri auto byl prohlédnout a projet, Mluvili spolu o té dovolené. Takže asi nejspíš i paní věděla o tom, že mi to poslal. Cejtil jsem se dost trapně a asi to byl i důvod, proč jsme se nakonec nedohodli.

jestli voni nakonec neměli vedlejší úmysly:-)

Odesláno
  V 3. 1. 2016 v 21:00, Honza.manta napsal:

Te chtěli do trojky vole :-)
Odesláno
  V 3. 1. 2016 v 19:44, Honza.manta napsal:

Jestli je Petra k tomu autu, tak to asi bude prodané rychle. :lol2:  :lol2:

Tak jsem přišel pozdě - Inzerát bol vymazaný. Podle komentářů a fotky s calibrou to asi stálo za to. Prinscreen by nebyl?

Odesláno

Bylo tam asi 8 fotek auta a mezi nimi jedna fotka nahe mlade zeny. Predpokladam, ze neco podobneho jsi uz nekde videl, takze by te to nemelo nijak prekvapit. Navic nebyla ani nijak zazracne hezka.

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 4. 1. 2016 v 15:30, Baldic napsal:

Bylo tam asi 8 fotek auta a mezi nimi jedna fotka nahe mlade zeny. Predpokladam, ze neco podobneho jsi uz nekde videl, takze by te to nemelo nijak prekvapit. Navic nebyla ani nijak zazracne hezka.

ale kozy mela luxusní. ..

Odesláno
  V 4. 1. 2016 v 15:30, Baldic napsal:

... Navic nebyla ani nijak zazracne hezka.

Tož to su klidný :)

V 4. 1. 2016 v 17:11, km.kmk napsal:

ale kozy mela luxusní. ..

navíc dolňák...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...