little_w Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Katolicti knezi taky zpivaj pri msi. Nevidim v tom moc rozdil. Oboje je pro me ponekud cizi, a nechtel bych bydlet ani u kostela, ani u mesity. Akorat to katolikum v Evrope vic zereme, protoze jsme na ne zvykli. NO FLAME.
Návštěvník lack71 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 u nás se neřve z věže .....zpívá se uvnitř
Liqid Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 V 1. 4. 2016 v 16:16, little_w napsal: Katolicti knezi taky zpivaj pri msi. Nevidim v tom moc rozdil. Oboje je pro me ponekud cizi, a nechtel bych bydlet ani u kostela, ani u mesity. Akorat to katolikum v Evrope vic zereme, protoze jsme na ne zvykli. NO FLAME. Hulákat přes celé město, je ale trochu něco jiného, než hulákat za zdmi kostela.
sta Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Poslouchal jsem to kdysi kazdy den, ale proste tohle do Evropy nepatri
little_w Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Ja nerikam ze patri. Ziju v Anglii, ver, ze to znam. Jen rikam, ze uplne stejne ulitli jsou katolici, a ze jim to bastime, protoze jsou "nasi".
Baldic Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 No ja teda nevim. Prece jen krestani uz par stoleti nevedou krizove valky proti nevericim. Takze jsem radsi, kdyz mam na namesti cernoprdelace, nez ze bych tam mel mit tenhle vriskot. Ulitli mozna jsou stejne, ale "ti nasi" aspon nejsou agresivni.
Hugo14 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Doplnil bych tátův příběh k tomu zamykání aut (viz vlákno, co mne naštvalo, ale tohle je spíš sem). Před mnoha a mnoha lety letěl táta pracovně do Manchasteru. A protože je velký fanoušek ManU, tak si koupil lístek na utkání PL. Hráli zrovna v den příletu a měl to časově tak akorát. Protože dělám na Ruzyňském letišti a tehdy nebyly okolo ty parkoviště jako dnes a nechtěl nechávat svoji Hondu někde na Dědině na ulici, dohodli jsme se, že mu den předem zavezu svoji postarší červenou Felicii k němu do města a zaparkuji u něj na sídlišti. On na letiště s ní přijede a já pak domů z práce k sobě. OK, všchno zařízeno, klíče dostal. Věci si do auta do kufru dal večer předem, aby se s tím ráno netahal.Den odletu, já v práci a telefon od táty. "Já se do toho tvýho auta nemůžu dostat. Klíče tam nepasují! Uletí mi letadlo, přijdu o fotbal!" Ani slovo o čemkoliv jiném než fotbalu. Říkám mu klid, musí to pasovat, včera jsem s tím jel. Zkus jiné zámky, třeba tam vlez kufrem. No tak že to prej zkusí. Za pět minut zase telefon: "Nejde to, nic nefunguje. Hele, já rozbiju okýnko u kufru, vytáhnu si věci, zkusím to stihnout vlakem. Ty si sem přijeď a dej to do servisu, jde to na mě." No nechtělo se mi, ještě jsem ho přemlouval, ať to znova zkusí. Zkusil, nešlo a tak jsem kývnul. Položili jsme, on šel domů pro kladivo. Po chvíli mne něco napadlo, začal jsem tušit průser a beru telefon do ruky. V ten okamžik mi volá táta. Nemýlil jsem se.Táta: Tak jsem kladivem rozbil to okýnko, odsunu parapet u kufru a chci si vyndat tašku. Ale ona tam nebyla!Já: A pak ses rozhlédl okolo a podíval na sousední auto, co?Táta: Jo, taky červená felicie, klíče fungují a taška tam je. Fotbal stihnu.
klobadysek Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) V 1. 4. 2016 v 16:29, little_w napsal: Ja nerikam ze patri. Ziju v Anglii, ver, ze to znam. Jen rikam, ze uplne stejne ulitli jsou katolici, a ze jim to bastime, protoze jsou "nasi". V 1. 4. 2016 v 16:29, little_w napsal: Ja nerikam ze patri. Ziju v Anglii, ver, ze to znam. Jen rikam, ze uplne stejne ulitli jsou katolici, a ze jim to bastime, protoze jsou "nasi".Můžeš mi prosím napsat v čem jsem jako katolický křesťan ulítlý? Klidně do PM kazit téma vlákna. Strašně by mě to zajímalo, fakt. A ještě k tématu.. Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem klobadysek
PepaSFI Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 zaujal mně vzhled toho minaretu, takový fotbalový vzor. A taky mám pocit že by na to hulákání neměli používat výdobytky západní civilizace. Aby jim to tam někdo víc věřící za to rouhání nevylepšil. V Koránu se určitě nic nepíše o elektronickým hlásadle.
prischera Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Držte se prosím Humoru a nechte náboženství spát, díky.
mondeo2 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 jako že mám papíry na destrukce, normálně bych jim to sundal, i stěmi uřvanejma kreténama.Ať si jdou haleket někam do pouště kam patří.Tak. Fuj, musel jsem. Tak já zas jdu.
Pavelpu27 Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Je lepší muezín na věži, nebo mlácení do zvonu v šest ráno?
Honza.manta Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Jak už psal Prishera - to halekání vynechte, prosím.
little_w Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Mas pravdu, sefe. Tak zpet k humoru (snazim se, aby ten prechod nebyl uplne drasticky... tak proto davam jeden tematicky. Neni to zadna provokace.): (K velkemu prekvapeni teroristunebyly panny, ktere je v raji cekaly,tak uplne to, co ocekavali.)
azeppelin Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem azeppelin
Artesia Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2016 Sedí Roubíček s Kohnem v kavárně. Roubíček čte noviny... Poslouchají, tady píšou, že nás prodali Západu a USA... A tady zase píšou, že nás prodali Rusku a Číně... Kohn po chvíli povídá zasněně - stejně je to krásný, takovej šunt, a oni ho prodají hned dvakrát...
Doporučené příspěvky