Qvido Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Mě se líbilo že ani ta druhá paní se nenechala zahambit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 já tydle jiný lidi miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Já to nedal...30 vteřin a šlus. Přišel jsem vo moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 11:30, Klotzman napsal: Já to nedal...30 vteřin a šlus. Přišel jsem vo moc?no pak tam přišel Uriel a začli se dít věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Já du blejt velebnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Jako vůbec bych se nedivil kdyby tam seděla kamarádka co rodi doma , neockuje dite a do školy chodit nebude. Teda jestli to není nejaka performance od ztohoven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Vy si z toho delate p...l, ale co kdyz to je pravda?Edit: Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OLine Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Tydle dva anděly asi nepotkám po vosmým plnotučným v hospě, že? Ať už berou cokoliv, fakt by mi stačila půlka. To do humoru patří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 11:32, MJ. napsal: no pak tam přišel Uriel a začli se dít věciJsem myslel, že si to Uriel s nima přišel rozdat, tak jsem počkal až do 3 minut a nedělo se nic. Dlužíš mi 90 vteřin života. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 11:36, SCIFI napsal: Jako vůbec bych se nedivil kdyby tam seděla kamarádka co rodi doma , neockuje dite a do školy chodit nebude. Teda jestli to není nejaka performance od ztohoven. ty myslíš, že tohle někdo šuká? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Raděj nemyslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Raději jsem to vypnul, bojím se totiž co by řekly koráby na mou reakci. To je vážná věc, takový koráby co mě sledujou. Jen by mě zajímalo, co na to jejich ošetřující lékaři. Bože ... to jsou krávy. Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 11:55, SCIFI napsal: Raděj nemyslím.Prijde chlap k zenske v obchode a pta se: Ti Vasi dva kluci to jsou dojcata ? Zena udivene odpovi: ne vzdyt jednomu je pet a druhemu 12, to jste uplne slepy ? Ne, ja jsem jen neveril, ze by vas nekdo osukal dvakrat. Jinak lidi jsou divni a nekdy veri i vetsim blbostem. Ja bych matce, ktera nenaockuje dite, ty decka normalne zabavil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) Sa smejete...mne minule rozprával zubár, že tie koráby sú naozaj nad našou planétou ale, že ich nevidíme aj keď jeden má aj 2 kilometre, pretože oni používajú najakú technológiu, kde pred korábom sa zobrazuje to čo je za ním, že to jednoducho zrkadlia...a vravel mi, že on už videl vesmír no že mi to aj vysvetlí, zobral 2 sklenené pyramídy spojené na spodu plastelínou zatočil ich medzi prstami, že to je vesmír a svatý grál a povedal mi, že takto podobne vyzerá vesmír...a ešte, že 3 svetová vojna, umučenie ako budeme všetci trpieť, že tu sme na tejto planéte za trest, lebo sme inde "neprešli a nevyhoveli", niečo k téme reikarnácia, rozoberal "matriošku" a vysvetľoval mi o človeku a jeho duši ako aj vrstvenie a schránku tela....kua a neviem čo ešte.Po cca trištvrte hodine mi začal opravovať zub no myslím si, že viac som sa zapotil pri tých teóriách v tom kresle, tej bezmocnosti utiecť odtiaľ ako pri samotnom vŕtaní a oprave zuba...Asi budem musieť zmeniť zubára.... Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem rooosta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) V 8. 4. 2016 v 12:22, rooosta napsal: Sa smejete...mne minule rozprával zubár, že tie koráby sú naozaj nad našou planétou ale, že ich nevidíme aj keď jeden má aj 2 kilometre, pretože oni používajú najakú technológiu, kde pred korábom sa zobrazuje to čo je za ním, že to jednoducho zrkadlia...a vravel mi, že on už videl vesmír no že mi to aj vysvetlí, zobral 2 sklenené pyramídy spojené na spodu plastelínou zatočil ich medzi prstami, že to je vesmír a svatý grál a povedal mi, že takto podobne vyzerá vesmír...a ešte, že 3 svetová vojna, umučenie ako budeme všetci trpieť, že tu sme na tejto planéte za trest, lebo sme inde "neprešli a nevyhoveli", niečo k téme reikarnácia, rozoberal "matriošku" a vysvetľoval mi o človeku a jeho duši ako aj vrstvenie a schránku tela....kua a neviem čo ešte.Po cca trištvrte hodine mi začal opravovať zub no myslím si, že viac som sa zapotil pri tých teóriách v tom kresle, tej bezmocnosti utiecť odtiaľ ako pri samotnom vŕtaní a oprave zuba...Asi budem musieť zmeniť zubára....Jo to znám to je todle ne ?http://www.nebeska-univerzita.cz/ Ve škole se to ukazovalo jako příklad jak nepsat web. Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem Exiztence Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Já bych mu asi utekl už při zrcadlícím se korábu ve skleněné pyramidě.Můj zubař akorát popíjí, vím že se nemám objednávat na pondělí ráno a je to v pohodě S dítkem jsme byli delegování k obvodní dětské lékařce, zapálená ezo něco, při dotazu na očkováními začala vysvětlovat že to teda dělat musí, ale že to jest dílo satanovo a ona je proti. Na konci návštěvydávala dítěti zázračnou cukrovou kuličku ze své příruční skříňky s homeopatiky. To jsem byl jakožtovykulený novopečený fotřík takový nesmělý, při druhé návštěvě jsem byl vykázán z ordinace k sestřičces tím, že mám za sebou zavřít dveře a ona si otevře okna, protože se jinak z "těch sprejů" udusí. Myslelanějaký parfém kterým jsem maskoval že správný chlap má smrdět i z fotky Sbalil jsem ženu a dítě a vypadli jsme do vedlejší vesnice, dětský lékař jen pokýval hlavou že rozumí o co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 (upraveno) By mě k takovejm doktorům už nikdo nedostal... to je jak: https://www.youtube.com/watch?v=067ZRcsrdeM Upraveno 8. dubna 2016 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 V 8. 4. 2016 v 12:33, Exiztence napsal: http://www.nebeska-univerzita.cz/Nadhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Ja se tohohle hrozne desim. Dokonce znam cloveka co veri na chemtrails (takovych znam vice), ale tenhle pracuje na RLP Spis je to teda smutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky