varjag Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Znám ho z Konášových hudebních masakrů, takže jsem věděl do čeho jdu a fakt jsem tu flašku chtěl, ale bohužel . Ani mě to nepřijde vtipný, spíš smutný a neuvěřitelný. Fakt nefandím násilí, ale co s takovým člověkem jiného, než fackovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) Chtěl jsem se kouknout kdo to je podle jména na obalu toho CD, ale google ho asi nezná, vyjel mi nějakej fotograf. Tak snad později až dobije ten svět. Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Waya03 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Tak jsem to dal, by mě zajímalo, ke které polovině Čechů asi patřím Nejvíc mě pobavil, tím "že nechce ze sebe dělat frajera" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 "Blondýna letí v malém letadle se starším pilotem. Pilot náhle umírá v kabině na infarkt.Žena si rychle nasadí sluchátka a volá do éteru:?Mayday! Mayday! Mayday! Pilot je mrtvý a já neumím ovládat letadlo, pomozte mi, prosím někdo ??Tu zaslechne ve sluchátkách pevný mužský hlas: ? Tady řízení letového provozu, jsem vám plně k dispozici. Nepropadejte panice, navedeme vás na zem pomocí rádia. Klidně dýchejte a všechno dobře dopadne.Teď mi ale nejdříve musíte říct vaši výšku a polohu ??Blondýna rychle odpoví: ?Měřím 164 centimetrů a sedím na předním sedadle.?Ze sluchátek se ozve hlas: ?Aha ?. takže opakujte po mně: ? Otče náš, jenž jsi na nebesích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 (upraveno) V 23. 4. 2016 v 9:19, Lamiczka napsal: To je komik, neuvěřitelný. První kdo to vydrží dokoukat až do konce, tak má u mě flašku Dal jsem to celé. V pohodě. Takových ulhaných blbů po světě chodí davy. Kdyby mě každý měl nějak zasáhnout, tak bych se musel zbláznit. Upraveno 23. dubna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Sice trochu škodolibé a možná i zlehčováním/hanobením víry zavánějící, ale sem to prostě patří...http://zpravy.idnes.cz/falesny-rabin-polsko-poznan-d1z- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Dooost dobry. Oni ti polsti zide byli vzdycky tak trochu katolici :-) Nastesti v Praze v tom mame jasno: Karol Sidon je priznany konvertita .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 7:44, Bert napsal: Dooost dobry. Oni ti polsti zide byli vzdycky tak trochu katolici :-) Nastesti v Praze v tom mame jasno: Karol Sidon je priznany konvertita .... A Dominik Duka je podle chovani starej zidak... tak se to vyrovna. (Padon, jen jsem si to nemohl odpustit.. je to vlakno humor, tak snad muzu.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 7:52, little_w napsal: A Dominik Duka je podle chovani starej zidak...Tak to zase prrrr. Toho nechceme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 ok. je mi to putna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 V 24. 4. 2016 v 9:16, little_w napsal: ok. je mi to putna ...Putna?...tak to je zase jinej tým... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 :-) Škodlibě jim to přeju - ne jako židům, ale každýmu, kdo jako ovce věří něčemu, čemu z lenosti nerozumí (a má šanci rozumět). V 23. 4. 2016 v 20:55, Radek124 napsal: Sice trochu škodolibé a možná i zlehčováním/hanobením víry zavánějící, ale sem to prostě patří...http://zpravy.idnes.cz/falesny-rabin-polsko-poznan-d1z- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Vravím žene po obede, prosím ťa dones mi pivo kým sa to začne..Vypijem a vravím jej, aby mi doniesla ešte jedno kým sa to začne.. Po treťom začala vrieskať, že nerobím nič iba ležím a pijem pivo.. Tak už sa to začalo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 von to teda humor moc neni.. tahle hospoda 100m od hrbitova, pricemz v polovine vzdalenosti je jeste domov pro seniory.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Nevim, neznam... ale ze zkusenosti bych rekl, ze podniky tohoto typu to maji napak - lidi jim proste zacnou nejak rikat (tenhle nazev je sice morbidni, ale pochopitelnej) a potom se to pres 2 - 3 nesmyslne nazvy a zmeny majitele ustalilo na nazvu, pod kterym to stamgasti celou tu dobu beztak znaji. Tipuju spis tohle nez radodyvtipneho majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 Přesně... V Opavě přímo na proti hřbitovu bývala hospa. Nevím jak se jmenovala, stejně ji každý říkal U Mrtvoly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) V Jevíčku je hned vedle hřbitova hospoda která se jmenuje "Na Dvorci" ale v životě jsem nikoho z místních neslyšel říct nic jiného než "jdeme k mrtvole" nebo "jsme u mrtvoly".... vlastně jsem si teď na netu musel i najít jak se ta hospoda ofiko jmenuje, protože jí jinak než mrtvolu neznám... Edit: Rudy byl rychlejší, ale koukám, že těch případů bude po republice víc Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem Povidláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 No a ještě jsem zapomněl napsat, že ta hospa krachla a teď tam je pohřební služba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky