Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Znám ho z Konášových hudebních masakrů, takže jsem věděl do čeho jdu a fakt jsem tu flašku chtěl, ale bohužel :lol2: . 

Ani mě to nepřijde vtipný, spíš smutný a neuvěřitelný. Fakt nefandím násilí, ale co s takovým člověkem jiného, než fackovat...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Blondýna letí v malém letadle se starším pilotem. Pilot náhle umírá v kabině na infarkt.
Žena si rychle nasadí sluchátka a volá do éteru:
?Mayday! Mayday! Mayday! Pilot je mrtvý a já neumím ovládat letadlo, pomozte mi, prosím někdo ??
Tu zaslechne ve sluchátkách pevný mužský hlas: ? Tady řízení letového provozu, jsem vám plně k dispozici. Nepropadejte panice, navedeme vás na zem pomocí rádia. Klidně dýchejte a všechno dobře dopadne.
Teď mi ale nejdříve musíte říct vaši výšku a polohu ??
Blondýna rychle odpoví: ?Měřím 164 centimetrů a sedím na předním sedadle.?
Ze sluchátek se ozve hlas: ?Aha ?. takže opakujte po mně: ? Otče náš, jenž jsi na nebesích

Odkaz ke komentáři

V 23. 4. 2016 v 9:19, Lamiczka napsal:

To je komik, neuvěřitelný. První kdo to vydrží dokoukat až do konce, tak má u mě flašku :D

Dal jsem to celé. V pohodě. Takových ulhaných blbů po světě chodí davy. Kdyby mě každý měl nějak zasáhnout, tak bych se musel zbláznit. Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

V 24. 4. 2016 v 7:44, Bert napsal:

Dooost dobry. Oni ti polsti zide byli vzdycky tak trochu katolici :-) Nastesti v Praze v tom mame jasno: Karol Sidon je priznany konvertita ....

A Dominik Duka je podle chovani starej zidak... tak se to vyrovna.

(Padon, jen jsem si to nemohl odpustit.. je to vlakno humor, tak snad muzu.)

Odkaz ke komentáři

:-)

Škodlibě jim to přeju - ne jako židům, ale každýmu, kdo jako ovce věří něčemu, čemu z lenosti nerozumí (a má šanci rozumět).

V 23. 4. 2016 v 20:55, Radek124 napsal:

Sice trochu škodolibé a možná i zlehčováním/hanobením víry zavánějící, ale sem to prostě patří...

http://zpravy.idnes.cz/falesny-rabin-polsko-poznan-d1z-

Odkaz ke komentáři

Vravím žene po obede, prosím ťa dones mi pivo kým sa to začne..

Vypijem a vravím jej, aby mi doniesla ešte jedno kým sa to začne..

Po treťom začala vrieskať, že nerobím nič iba ležím a pijem pivo..

Tak už sa to začalo..

Odkaz ke komentáři

Nevim, neznam... ale ze zkusenosti bych rekl, ze podniky tohoto typu to maji napak - lidi jim proste zacnou nejak rikat (tenhle nazev je sice morbidni, ale pochopitelnej) a potom se to pres 2 - 3 nesmyslne nazvy a zmeny majitele ustalilo na nazvu, pod kterym to stamgasti celou tu dobu beztak znaji. Tipuju spis tohle nez radodyvtipneho majitele.

Odkaz ke komentáři

V Jevíčku je hned vedle hřbitova hospoda která se jmenuje "Na Dvorci" ale v životě jsem nikoho z místních neslyšel říct nic jiného než "jdeme k mrtvole" nebo "jsme u mrtvoly".... vlastně jsem si teď na netu musel i najít jak se ta hospoda ofiko jmenuje, protože jí jinak než mrtvolu neznám...

Edit: Rudy byl rychlejší, ale koukám, že těch případů bude po republice víc :)

Upraveno uživatelem Povidláček
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...