Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tak nevím, jsou takoví blbci v CERMATu (publikace chybných dat) a nebo v Lihových novinách (tradiční novinářské ignorantství = nepochopení a dezinterpretace dodaných čísel)? 

Instituce jako CERMAT a MŠMT nemusím, ale po mnoha opakovaných zkušenostech s "mediálníma mrdkama" rovnou hlasuju pro variantu B...

Předpokládám že ignorant Neff ve snaze vyblejt ublížený článek o Epizeuxu "opomněl" detail že matematika stále není povinná - a místo aby si z dodané části a procenta spočítal základ = počet maturujících z matematiky,  vrazil do článku hausnumero s počtem letošních maturantů, tj. 70 tisíc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Conrad ma smysl pro humor. Objednal jsem si watchwinder. Jeden. Na jedny hodinky.

pokud to tam bylo jen tak volně, tak to teda nic moc. Tuhle mi přišly tlumiče a taky ty dvě krabice byly v mnohem větší krabici, ale tomu se při přesýpání nic nestane. Možná že to že uvnitř něco lítá, vyvolá zábrany s tím nějak nechutně mlátit. Ale u jedné zásilky jsem měl i dobrý způsob jak věc zabalit bez zbytečného balastu a vycpávek. Ta krabička byla natahovací fólí přimotaná ke kusu kartonu a ten byl těsně zapasovaný ve velké krabici. Lehké, dokonale nárazuvzdorné, ohrozit by to mohlo snad jen úplné rozmačkání krabice.

Odkaz ke komentáři

A nemůže to být náhodou tak, že třeba z těch celkových 70 tis. maturantů z té matiky maturovalo jen 17 tis. a tím pádem všechny ty čísla sedí ? Matika ještě povinná není ne ? Spíš že by to tedy bylo jen trochu nepřehledně napsáno.

Jinak Radku číst jakýkoliv Tvůj příspěvek je opravdu povznášející. Zase tleskám dokázat pokaždé napsat takové množství arogance do dvou tří vět, nedokáže jen tak někdo. 

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

:D Vojto, vždyť přesně tohle Radek ve svém příspěvku píše :D t? ta forma nakrkla tolik, že jsi přehlédl obsah? :D

Asi tak ako píšeš :-)  ... asi už je zaujatý  :lol2:

Upraveno uživatelem rooosta
Odkaz ke komentáři

:D Vojto, vždyť přesně tohle Radek ve svém příspěvku píše :D t? ta forma nakrkla tolik, že jsi přehlédl obsah? :D

Já komentoval čistě formu :D příspěvek jsem nedočetl, protože po novinářských mrdkách jsem už dál nemohl..... 

Odkaz ke komentáři

Já komentoval čistě formu :D příspěvek jsem nedočetl, protože po novinářských mrdkách jsem už dál nemohl..... 

....ale po mnoha opakovaných zkušenostech s "mediálníma mrdkama" rovnou hlasuju pro variantu B...

Hele Vojtěchu, ty to fakt nečtěš a hned odsuzuješ :D

Btw jinak můžu říct, že jsem Radka v sobotu viděl a vypadal jako celkem normální člověk :D

Odkaz ke komentáři

Hele Vojtěchu, ty to fakt nečtěš a hned odsuzuješ :D

Btw jinak můžu říct, že jsem Radka v sobotu viděl a vypadal jako celkem normální člověk :D

Hele dlubix, co mi tím chceš říct ? 

Já prostě komentoval čistě formu, přesně znění je nepodstatné. Psát jsem to tu neměl a když už tak přes sz. Jde o to, že každý příspěvek Radka je psaný nějakým stylem a na mě to působí, že já rozhoduji o tom kdo je mrdka,blbec atd. Rozhoduji o tom já z mé objektivní pravdy a když si myslíš něco jiného tak jsi kokot. S obsahem to nemá co dělat, ostatně to bylo následně vidět, protože jsme si mysleli to stejné...

Odkaz ke komentáři

A to taky dělám :) Omlouvám se za offtopic, mě prostě vytáčí tohle škálování lidí, jako kdyby tady byli jen jak někteří říkají "sluníčkáři" a druzí "xenofobové". Nejdůležitější by byla inkluze (stejně mám pocit, že se ty výtahy a rampy nestaví pro vozíčkáře, ale protože půlka dnešních malých dětí bude mít ve 14 asi 120kg a do druhého patra nemají šanci vylézt... ) 

Tady trochu k tématu a navíc to patří i do vlákna, ty komentáře jsou boží :D  : 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

A nemůže to být náhodou tak, že třeba z těch celkových 70 tis. maturantů z té matiky maturovalo jen 17 tis. a tím pádem všechny ty čísla sedí ? Matika ještě povinná není ne ? Spíš že by to tedy bylo jen trochu nepřehledně napsáno.

Že by při čtení novin bylo potřeba "out-of-the-box-thinking" nemůže být standardem, protože to každý nezvládne, pak by se noviny neprodávaly :) 

Nicméně good point z Tvé strany, zkusil jsem najít data pro objasnění a je to tak, že:

Agregovaná data za školy a jejich obory vzdělávání pro rok 2015 - Matematika

KONALI = 19304

NEUSPĚLI = 4615
USPĚLI = 14689

Takže autor článku ehm ehm.. "novinář" měl zhruba pravdu (4615 lidí je u něj "zhruba čtyři tisíce") akorát to nezasadil do kontextu.
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...