AndyAaron Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 To je znacka Falcon. Je to tam jasne i na obrazku. V techto botech se nechodi, v tech se lita. Bych reklamaci neuznal, to je jasne spatne uziti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 (upraveno) Do rakve by to nemely byt , k reklamaci nedoslo. Kdyz mi poslal ty fotky, tak jsem se fakt rezal smichy.. . Edit: jsem neco nasel, maji to byt levne boty z Palestiny, tak pozor. http://onlineobuv.cz/boty/falcon/ Upraveno 8. června 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Dát mi někdo do rakve takhle hnusný boty, tak ho chodím strašit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Ty podrážky ještě může nalepit na korkáče,na léto cajk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Já to znám trochu jinak. Přijde chlap k doktorovi a říká: "Pane doktore chtěl bych se dožít ooravdu vysokého věku, alespoň 90tky, co pro to mám udělat?" Doktor na to: "Kouříte, pijete, chodíte za ženskýma?" Chlap na všechno odpoví ne a doktor mu říká: "A co tu chcete tak dlouho dělat?" :-) "Pane doktore chtěl bych se dožít opravdu vysokého věku, alespoň 90tky, co pro to mám udělat?" Doktor na to: "Kouříte, pijete, chodíte za ženskýma?" Chlap na všechno odpoví ne a doktor mu říká: "90tky se pravděpodobně dožijete, ale ku.evsky se vám to povleče." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Tak tohle je dost dobré ochranka snad musí viset, taky je mohli zastřelit.https://www.stream.cz/onemanshow/10010801-dva-cesi-se-trestuhodnym-zpusobem-nabourali-na-zahajeni-ms-2016-v-moskve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 A nebo je to všechno trochu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Kamarad si koupil boty na lepsi prilezitost, stav po hodine noseni .Kamarád váží dvě a půl tuny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Koukal jsem na 126min:19sec zaznamu jak Laika odchází z ledu a nesedí to. Kazma ukazuje jednou rukou ze super a na oficialnim videu Laika zveda obe ruce ... Ale jako show hodně dobré , takovou produkci nemá jen tak někdo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jrov Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Kamarád váží dvě a půl tuny? Tipoval bych že v tom jede v tomto vlákně oblíbený Sloník :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mornix Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Do rakve by to nemely byt , k reklamaci nedoslo. Kdyz mi poslal ty fotky, tak jsem se fakt rezal smichy.. . Edit: jsem neco nasel, maji to byt levne boty z Palestiny, tak pozor. http://onlineobuv.cz/boty/falcon/Z Palestiny? Tak to budou tzv. mučednické boty. Ty mají plánovanou životnost jen pár set metrů. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ohrenstein Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Ty boty šijou v městě al-Khal?l. A na poslední cestu na nádraží jsou jako dělaný, předpokládá se samozřejmě cesta autem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Kluci, snad jsem Vam udelal radost .Jinak ten pan je stihly, vazi max. 75 Kg. Je poucen, ze na botach se nema setrit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fide Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Vzala si jedna skoro sedmdesátiletá vdova o pět let staršího pána. Asi po půl roce šla k doktorovi, protože se cítila nějak divně. Doktor ji prohlédl, udělal různá vyšetření a druhý den jí v ordinaci říká:"Paní Kovářová, mám tady zprávu z laboratoře. Možná vás to překvapí, ale budete maminka.""Pane doktor, nedělaj si legraci. Vždyť mně je skoro sedmdesát.""Já vím, paní, ještě ráno bych přísahal, že něco takového je nemožné, ale jste lékařský zázrak.""No teda, to je pěknej problém..." a vyrazila z ordinace.V hale našla telefonní automat a volá domů manželovi. Ozve se jeho známý hlas:"Kovář, prosím."Manželka zařvala:"Ty mizero! Přivedl jsi mne do jiného stavu!"Chvilku bylo ticho a pak se z druhé strany ozvalo:"Kdo volá, prosím?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 A nebo je to všechno trochu jinak Cesta je fejk (leteli letadlem), zbytek by mel byt pravda. S tim ledem nevim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 To se jim fakt povedlo https://www.stream.cz/nezapomenutelni/10009811-eroticky-veletrh-bang-van Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 To se jim fakt povedlo https://www.stream.cz/nezapomenutelni/10009811-eroticky-veletrh-bang-vanU toho posledního se jim to nějak vymklo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vietor007 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2016 wau ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky