Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Chcete zažít sex ve třech?

Tak spěchejte domů!

Siwe :) dost dobry!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nojo, ale to by měl jen jeden příspěvek a ne 20. Už má 40, bude překvapení v prodeji. :)

Ano přiznávám že mám doma pár hodinek (tady koupených) co se jich chci zbavit... a těch 50 příspěvků scháním, ale tak nutně to zase nepotřebuju (a kdyžtak se koukni na datum registrace).

Ty vtipy jsou z firemního plátku co vydáváme jednou za rok, některé mi tak strašné nepřišli a smazal bych je ale už to nejde.

Odkaz ke komentáři

Ano přiznávám že mám doma pár hodinek (tady koupených) co se jich chci zbavit... a těch 50 příspěvků scháním, ale tak nutně to zase nepotřebuju (a kdyžtak se koukni na datum registrace).

Ty vtipy jsou z firemního plátku co vydáváme jednou za rok, některé mi tak strašné nepřišli a smazal bych je ale už to nejde.

Byl to děs kámo :D Joke manažer by zasloužil po koulích :D Chyběl už jenom ten o sloníkovi :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Ten chlapec na fotce, si to evidentně hodně užil. :-D

A že pán Marek nasbíral 30 komentář? za 2 dny, má na to právo. Třeba chce pusťit orlíky za 40 a autavky za 39999 Kčs :-)

Odkaz ke komentáři

Ten chlapec na fotce, si to evidentně hodně užil. :-D

A že pán Marek nasbíral 30 komentář? za 2 dny, má na to právo. Třeba chce pusťit orlíky za 40 a autavky za 39999 Kčs :-)

Žádnej strach chlapci levotu neplánuji... na to moc nejsem... :)

PS: ale tvůj vzkaz našemu "joke manažerovi" vyřídím - ono je to spíš kdo co pošle  - a taky podle toho to vypadá.

Upraveno uživatelem Vojtěch Marek
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...