Rudykopalsson Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
People Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 "Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se" - Martina Sáblíková
Cherokee Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 "Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se" - Martina SáblíkováTak to je hodně černej humor na úkor Martiny která dře jak magor a lidi okolo ní si nedovedou přečíst ani pravidla.
prischera Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 A mě ten vtip přijde dobrej. Je to blbý, tak se tomu můžem jen smát. Vona asi taky neumí číst nebo se zajímat vo to kam lezu. Smutný.Sportovec její úrovně má na tohle lidi, fakt neřeší regule svazu, ani nic podobnýho, maká v posilce a na závodech a dělá, co jí řekne trenér. Tohle je jednoznačně chyba realizačního týmu.
Kristian.nov Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Důležitý věci by si měl kterejkoliv sportovec placenej zlatem přelouskat ještě sám.Ty máš hroznej patent na rozum...
Kristian.nov Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 Někdy si říkám, jestli sis nezapomněl do nicku dopsat ještě jedno e...
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2016 People: Jinak, Woe, Ty se ze Švajcu směješ, ale tady u Pepíků v Čechách je státní smutek z té Sáblíkové... Svěrák s Rychlíkem a Rumlem nocují ve stanech, u Václava se čte řetězově Dílo Martiny (performeři mají na sobě homooblek ala rychlobruslení), hipsteři jezdí na koloběžkách provokativně v předklonu, prostě Kavárna je ve stávkové pohotovosti...prej povolali i intelektuální zásahovku (Marek Eben)
Xenomorfus Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Kolegove, asi bych mel prestat chodit na chronomag,zacalo mi z toho solidne hrabat...Mel jsem dnes uplne zivy sen (a to se mi zda neco velmi zridka). Zacali se mi domu sjizdet chronomagori. Zcela neohlasene a nahodne. Pritelkyne nastvana, ze sem ji nic nerekl a vubec mi neverila, ze o tom nic nevim, ze ste se pozvali sami. Mam doma nekolik desitek litru ruzneho chlastu (vesmes domaci mnamky, ale i slusne komercni znacky), ale vam to moc nelezlo pres nos. A korunu tomu dal "honza.manta" (promin Honzo, netusim, proc zrovna Ty), ktery prohlasil, ze on pije jedine Befeeater s tonikem. Pak sem se vzbudil......jeste, ze nikdo nevi, kde bydlim :-D.
sibirnaya Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 http://imgur.com/ONYAGtak to je genialni
Hasňa Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) :-) Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Hasňa
TomCZ Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 http://imgur.com/ONYAGkdo má tu klávesnici furt pucovat...
siwi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Kolegove, asi bych mel prestat chodit na chronomag,zacalo mi z toho solidne hrabat...Mel jsem dnes uplne zivy sen (a to se mi zda neco velmi zridka).Zacali se mi domu sjizdet chronomagori. Zcela neohlasene a nahodne. Pritelkyne nastvana, ze sem ji nic nerekl a vubec mi neverila, ze o tom nic nevim, ze ste se pozvali sami. Mam doma nekolik desitek litru ruzneho chlastu (vesmes domaci mnamky, ale i slusne komercni znacky), ale vam to moc nelezlo pres nos. A korunu tomu dal "honza.manta" (promin Honzo, netusim, proc zrovna Ty), ktery prohlasil, ze on pije jedine Befeeater s tonikem. Pak sem se vzbudil......jeste, ze nikdo nevi, kde bydlim :-D. Je to teda divný, ale honza.manta už tu asi pře rokem taky někomu vlezl do sna
Pavelpu27 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Já měl včera Sci-Fi sen, kde jsem spolu s mladým Clintem Eastwoodem zachraňoval Zemi před nepřátelskými bakteriemi. Naše mise probíhala na Měsíci a Clint málem přišel o nohu. Ještě, že jsem mu ji zachránil.
VasekN Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 Hele a nemáte tam něco po čem by byly sny o hezkých ženských? :-)
Porsche_911 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2016 A stejně je smutný, že ho nechala hned umřít, takovej prima chlap to byl..
Doporučené příspěvky