Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

A mě ten vtip přijde dobrej. Je to blbý, tak se tomu můžem jen smát.

Vona asi taky neumí číst nebo se zajímat vo to kam lezu. Smutný.

Sportovec její úrovně má na tohle lidi, fakt neřeší regule svazu, ani nic podobnýho, maká v posilce a na závodech a dělá, co jí řekne trenér. Tohle je jednoznačně chyba realizačního týmu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

People:  :lol2:

Jinak, Woe, Ty se ze Švajcu směješ, ale tady u Pepíků v Čechách je státní smutek z té Sáblíkové... Svěrák s Rychlíkem a Rumlem nocují ve stanech, u Václava se čte řetězově Dílo Martiny (performeři mají na sobě homooblek ala rychlobruslení), hipsteři jezdí na koloběžkách provokativně v předklonu, prostě Kavárna je ve stávkové pohotovosti...prej povolali i intelektuální zásahovku (Marek Eben)

Odkaz ke komentáři

Kolegove, asi bych mel prestat chodit na chronomag,zacalo mi z toho solidne hrabat...

Mel jsem dnes uplne zivy sen (a to se mi zda neco velmi zridka).

Zacali se mi domu sjizdet chronomagori. Zcela neohlasene a nahodne. Pritelkyne nastvana, ze sem ji nic nerekl a vubec mi neverila, ze o tom nic nevim, ze ste se pozvali sami. Mam doma nekolik desitek litru ruzneho chlastu (vesmes domaci mnamky, ale i slusne komercni znacky), ale vam to moc nelezlo pres nos. A korunu tomu dal "honza.manta" (promin Honzo, netusim, proc zrovna Ty), ktery prohlasil, ze on pije jedine Befeeater s tonikem. Pak sem se vzbudil...

...jeste, ze nikdo nevi, kde bydlim :-D.

Odkaz ke komentáři

Kolegove, asi bych mel prestat chodit na chronomag,zacalo mi z toho solidne hrabat...

Mel jsem dnes uplne zivy sen (a to se mi zda neco velmi zridka).

Zacali se mi domu sjizdet chronomagori. Zcela neohlasene a nahodne. Pritelkyne nastvana, ze sem ji nic nerekl a vubec mi neverila, ze o tom nic nevim, ze ste se pozvali sami. Mam doma nekolik desitek litru ruzneho chlastu (vesmes domaci mnamky, ale i slusne komercni znacky), ale vam to moc nelezlo pres nos. A korunu tomu dal "honza.manta" (promin Honzo, netusim, proc zrovna Ty), ktery prohlasil, ze on pije jedine Befeeater s tonikem. Pak sem se vzbudil...

...jeste, ze nikdo nevi, kde bydlim :-D.

Je to teda divný, ale honza.manta už tu asi pře rokem taky někomu vlezl do sna :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...