Rudykopalsson Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 "Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se" - Martina Sáblíková Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 "Není důležité zvítězit, ale zúčastnit se" - Martina SáblíkováTak to je hodně černej humor na úkor Martiny která dře jak magor a lidi okolo ní si nedovedou přečíst ani pravidla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 A mě ten vtip přijde dobrej. Je to blbý, tak se tomu můžem jen smát. Vona asi taky neumí číst nebo se zajímat vo to kam lezu. Smutný.Sportovec její úrovně má na tohle lidi, fakt neřeší regule svazu, ani nic podobnýho, maká v posilce a na závodech a dělá, co jí řekne trenér. Tohle je jednoznačně chyba realizačního týmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Důležitý věci by si měl kterejkoliv sportovec placenej zlatem přelouskat ještě sám.Ty máš hroznej patent na rozum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 Někdy si říkám, jestli sis nezapomněl do nicku dopsat ještě jedno e... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 9. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2016 People: Jinak, Woe, Ty se ze Švajcu směješ, ale tady u Pepíků v Čechách je státní smutek z té Sáblíkové... Svěrák s Rychlíkem a Rumlem nocují ve stanech, u Václava se čte řetězově Dílo Martiny (performeři mají na sobě homooblek ala rychlobruslení), hipsteři jezdí na koloběžkách provokativně v předklonu, prostě Kavárna je ve stávkové pohotovosti...prej povolali i intelektuální zásahovku (Marek Eben) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Kolegove, asi bych mel prestat chodit na chronomag,zacalo mi z toho solidne hrabat...Mel jsem dnes uplne zivy sen (a to se mi zda neco velmi zridka). Zacali se mi domu sjizdet chronomagori. Zcela neohlasene a nahodne. Pritelkyne nastvana, ze sem ji nic nerekl a vubec mi neverila, ze o tom nic nevim, ze ste se pozvali sami. Mam doma nekolik desitek litru ruzneho chlastu (vesmes domaci mnamky, ale i slusne komercni znacky), ale vam to moc nelezlo pres nos. A korunu tomu dal "honza.manta" (promin Honzo, netusim, proc zrovna Ty), ktery prohlasil, ze on pije jedine Befeeater s tonikem. Pak sem se vzbudil......jeste, ze nikdo nevi, kde bydlim :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 http://imgur.com/ONYAG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 http://imgur.com/ONYAGtak to je genialni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 (upraveno) :-) Upraveno 10. srpna 2016 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 http://imgur.com/ONYAGvyborny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomCZ Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 http://imgur.com/ONYAGkdo má tu klávesnici furt pucovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Lunochod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Kolegove, asi bych mel prestat chodit na chronomag,zacalo mi z toho solidne hrabat...Mel jsem dnes uplne zivy sen (a to se mi zda neco velmi zridka).Zacali se mi domu sjizdet chronomagori. Zcela neohlasene a nahodne. Pritelkyne nastvana, ze sem ji nic nerekl a vubec mi neverila, ze o tom nic nevim, ze ste se pozvali sami. Mam doma nekolik desitek litru ruzneho chlastu (vesmes domaci mnamky, ale i slusne komercni znacky), ale vam to moc nelezlo pres nos. A korunu tomu dal "honza.manta" (promin Honzo, netusim, proc zrovna Ty), ktery prohlasil, ze on pije jedine Befeeater s tonikem. Pak sem se vzbudil......jeste, ze nikdo nevi, kde bydlim :-D. Je to teda divný, ale honza.manta už tu asi pře rokem taky někomu vlezl do sna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Já měl včera Sci-Fi sen, kde jsem spolu s mladým Clintem Eastwoodem zachraňoval Zemi před nepřátelskými bakteriemi. Naše mise probíhala na Měsíci a Clint málem přišel o nohu. Ještě, že jsem mu ji zachránil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 Hele a nemáte tam něco po čem by byly sny o hezkých ženských? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 http://imgur.com/ONYAG)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 10. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2016 A stejně je smutný, že ho nechala hned umřít, takovej prima chlap to byl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky