Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Kdybyste si alespon precetli ten clanek:

Nutno dodat, že s podobným problémem bojuje mnoho aut. Když u kabrioletu vyměníte píchlé kolo za rezervu, často se obří pneumatika nevejde ani do prázdného kufru. Ale jsou i výjimky: dovádivá dvojčata Toyota GT86 a Subaru BRZ mají kufr a přístup do něj dimenzovaný přesně tak, aby se do něj vešel pár náhradních kol, až ta, co máte na zadní nápravě, prošoupete dováděním na okruhu.

Já mám v kabrioletu plnohodnotnou rezervu. Ale kufr je prťavej, to je fakt..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzhledem k tomu, že jen za posledních čtrnáct dnů tu měl Kilundron cca 10, samozřejmě "nekomerčních" prodejních inzerátů, mne podobný příslib docela pobavil.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Vzhledem k tomu, že jen za posledních čtrnáct dnů tu měl Kilundron cca 10, samozřejmě "nekomerčních" prodejních inzerátů, mne podobný příslib docela pobavil.

Taky jsem na to koukal, pryc s tim psonkem...ma to tak drahy ze si to od nej stejne nikdo tady nekoupi ne?

Odkaz ke komentáři

omlouvam se, samotnyho me to stve, ale s modama sme system uz davno navrhli, sepsali a furt cekame na vyjadreni a hlavne akci vyssich instanci :(

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

omlouvam se, samotnyho me to stve, ale s modama sme system uz davno navrhli, sepsali a furt cekame na vyjadreni a hlavne akci vyssich instanci :(

OK, díky za reakci, neznám samozřejmě "služební" postup, nicméně mi připadlo, že když tady na fóru někdo dělá problémy, je mody obratem usazen, někdy i natrvalo. Prodejní sekci já osobně chápu jako bonus pro aktivní členy. Kilundron je aktivní pouze v prodejní (občas nákupní) sekci, dříve ve vláknu Co mám dnes na ruce, ale to jen proto aby mohl nahonit příspěvky a prodávat... Jinak za kolik prodává a zda prodá je mi samozřejmě jedno.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Hoši zase nebuďte takoví inkvizitoři - Kilundron není zdaleka osamocen, jsou tu jiní přeprodávači a měniči za účelem dosažení zisku. Myslím ale, že vám nikdo nedrží kvér u palice a nenutí vás to koupit/prodat ne?

Pak tedy ať se zruší profi sekce, protože ti profící v ní hluboce zaostávají za podobnými "amatéry". 

Upraveno uživatelem lucid
Odkaz ke komentáři

Sice je potřeba trochu umět jazyk ale i tak se u toho dá pobavit: https://vk.com/public105988524 - skutečné obaly knih v Rusku.

Pro ukázku třeba:

1) https://vk.com/public105988524?z=photo-105988524_427338261%2Falbum-105988524_00%2Frev  (Tovarish Gitler/Fuhrer)

2) https://vk.com/public105988524?z=photo-105988524_425525119%2Falbum-105988524_00%2Frev  (Tankista přemožitel draků)

3) https://vk.com/public105988524?z=photo-105988524_405406510%2Falbum-105988524_00%2Frev  ( Stalinovy hvězdné války)

Odkaz ke komentáři

Třeba já - mám díky němu vysněné hodinky, pro které bych si jinak musel zajet na Floridu nebo vystavovat stresu místního ochotného člena žijícího v USA...

To jsem rád :-) Kilundron ale zase určitě nejednou někomu z místních členů vyfouknul jeho vysněné hodinky a prodává je pod jiným nickem na německém fóru a to už mi nepřijde moc v pohodě. To, že je to pšonek akorát celou situaci umocňuje.

Jistě že není jediný, ale jeho absence na foru mi přijde zbytečná, jsem rád, že mě martar vyvedl z omylu, ale bude asi vyjímka potvrzující pravidlo.  

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

To jsem rád :-) Kilundron ale zase určitě nejednou někomu z místních členů vyfouknul jeho vysněné hodinky a prodává je pod jiným nickem na německém fóru a to už mi nepřijde moc v pohodě. To, že je to pšonek akorát celou situaci umocňuje.

Jistě že není jediný, ale jeho absence na foru mi přijde zbytečná, jsem rád, že mě martar vyvedl z omylu, ale bude asi vyjímka potvrzující pravidlo.  

To je spekulace, nebo mas nejake dukazy?

Dale, mas nejaky mindraky, nebo ti prijde ten "psontek" tak vtipnej?

A konecne, pokud ti jeho absence prijde zbytecna tak si sice ve spravnem vlaknu, ale jinak nevim o cem mluvis.

Odkaz ke komentáři

Jen abych upřesnil, z mého pohledu kupuje i prodává, tím se ta negativa mizení hodinek do zahraničí nulují, hodinky nabízí obvykle v super stavu a často osveživ? jiné než zde rotující značky a modely.

To jeho strašné provinění, že je pšontkem, nedokážu ani komentovat.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Jen abych upřesnil, z mého pohledu kupuje i prodává, tím se ta negativa mizení hodinek do zahraničí nulují, hodinky nabízí obvykle v super stavu a často osveživ? jiné než zde rotující značky a modely.

To jeho strašné provinění, že je pšontkem, nedokážu ani komentovat.

No já nevím jak by se mělo naložit s Kulindronem, mi třeba nijak nevadí, to idioti jako Kvejkr mě rozčilují o dost víc. 

Odkaz ke komentáři

Chlapi v poho, já nechtěl vyvolávat žádný flame, jen mi přišlo úsměvné, že někdo tady zanadává a dostane banán nebo si k hodinkám ze skywatches přihodí litr a je skoro ukřižován, zatímco jiný je na fóru jen a pouze kvůli kšeftu a většině to nevadí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...