Trojan Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Náhodou důležitá informace - já už s lepšíma hodinkama do lesa teda nepolezu, aby mi náhodou o nějakou větev neprasklo nerozbitné sklíčko Do lesa nesmis pouze kdyz mas nerozbitne sklicko, jinak je to v pohode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Asi neměl zálesácký chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadButcher Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 a) ano jak jinak taky měnit žárovku, že jo. Já vůbec nemám problém s nastavením času, problém mám s nastavením času aby to skákalo stejně na obou spotřebičích, které jsou hned u sebe. Takže když je na dolním např.37 a horní už má 38, tak mě to strašně sere. Takže většinou mám čas jen na jednom, respektive často ani na jednom, protože mám slabý jistič a tak 1x do měsíce mi kombinace myčka/pračka/vysavač/deska vyhodí pojistky a vymaže čas. Vojto, ja to vyresil tak ze na hornim spotrebici (mikrovlnka) jsem ty hodiny proste zhasnul, takze sviti jen na spodnim (trouba) kde se to vypnout proste neda. Oboji Whirlpool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roland0 Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Po víkendové párty na Palackého kolejích byla policii nahlášena "lednička na stromě".přikládám foto.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 wtf? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Hledaj ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Dobrá párty je holt dobrá párty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Vojto, ja to vyresil tak ze na hornim spotrebici (mikrovlnka) jsem ty hodiny proste zhasnul, takze sviti jen na spodnim (trouba) kde se to vypnout proste neda. Oboji Whirlpool.Trouba mě taky štvala. Přelepil jsem to takovou stříbrnou tejpou a mám svatej pokoj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Jak se tam ta lednice dostala ? Čumim na to jak puk. Někdo zahulil a uměl chvilku lítat...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 No tvl.. kolik plechovek RedBullu bylo na tohle zapotřebí??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 jsem ty hodiny proste zhasnulJak se tohlencto dělá????Mám kuchyň komplet vod šestýho smyslu, a sem zoufalej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Hm, mám taky Amicu a přeřízení hodin mi vždycky zabere asi dvacet vteřin. Co s tím, chlapi, děláte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Pri vypnuti pojistek to jde rovnou do --:-- a cas to po vas chce nastavit, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Mě tam naskočí 0:00. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Mně to bliká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Nevím, co dělá moje trouba, ale určitě nic tak vtipného, abych to dával do vlákna "humor" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Jsem si kupil troubu s mikrovlnkou dohromady a už nikdy nemám 2 časy rozdílně :-D. Navíc to se mnou mluvi cesky a neni problém to nastavit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Tak to já mám troubu s mikrovlnkou z jedné série, ale i když je nastavím stejně, tak shodný čas vydrží nejdéle týden a pak se o minutu rozjedou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Nevím, co dělá moje trouba, ale určitě nic tak vtipného, abych to dával do vlákna "humor"Mas i jina vlakna na vyber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2016 Mas i jina vlakna na vyber....třeba vlákno "jsem jedinej suchar na CHMG ?"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky