lastam Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Už jsem tu někde viděl zimní borku v metru s žabkama, dneska na Hradčanský tenhle borec jde dál - na boso, venku docela teplo tak proč né že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Dnešní díl Ano, šéfe :-) Já tady normálně brečím smíchy, strašná střelba.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 Jojo, kuchař je borec :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2017 (upraveno) Já jsem začal pozdě od toho jak s tím kanónem střílel před klukem ty holuby :-) Zítra si to musím dát od začátku pěkně celé... Upraveno 6. února 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 128Gb vs 128Mb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Co to je ty veci napravo? )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Co to je ty veci napravo? )) Ty věci napravo jsou 3.5" diskety. Něco jako kamenná deska, připravená na vytesávání hieroglifů v porovnání s pergamenem. Vlastně to skoro sedí. Zápisová rychlost na 3.5" disketu byla v nejlepších případech něco okolo 120kB/s (to je raw speed, efektivní rychlost byla menší). Dnešní USB3.0 fleška (ta věc vlevo, kterou drží pán v pravé ruce) má v klidu přes 100MB/s zápis a tak je to vlasně jen další evoluční krok od kamenné desky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Už jen čekám, kdy nějakej hipster začne prodávat nástavec na microSD kartu v podobě diskety Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Tiež mám niečo /ešte funkčné/ z doby kamennej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Njn, já kupoval někdy v r.95 casio hodinky s pamětí na 30 tel. čísel. A docela se užily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jeden můj hipsterskej bývalej spolužák nosil takovouhle disketu na krku na šňůrce... nevím, jestli si to vyrobil doma sám nebo to někde koupil, ale prohrabat domácnosti a shromáždit dost disket, dalo by se to rozjet ve velkým a pak to prodávat intošům podobně jako předražený Primky na Gentleman storu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Eště furt mám v šupleti zedvě krabky 3.5" s nějakýma skákačkama, že si je jako někdy znovu zahraju. Samo sebou, že nemám žádnej přístroj, který by měl odpovídající zděř, ale kdo ví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 (upraveno) Njn, já kupoval někdy v r.95 casio hodinky s pamětí na 30 tel. čísel. A docela se užily...ty se mi někde válej v šupliku, telememo 05 nebo nějak podobně, byly oválný v plastu nahoře klasicky ručky a dole display ale maj prasklej pásek...............a baterka už taky bude mrtvá Upraveno 7. února 2017 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Zachránce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Zlý Jablko...nebo takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 jak tohle funguje............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 bohužel nemůžu kopírovat ani linkovat...takže zadej text na obrázku na youtube Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Njn, já kupoval někdy v r.95 casio hodinky s pamětí na 30 tel. čísel. A docela se užily... A displej měly ve sklíčku. Taky jsem je měl, dokonce dvoje různé a jedny se mi ještě dodnes válí v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Jeden můj hipsterskej bývalej spolužák nosil takovouhle disketu na krku na šňůrce... nevím, jestli si to vyrobil doma sám nebo to někde koupil...Na krku se nosili prvni cdecka.. bylo to kulaty s dirkou a hazelo to odlesky :-) Nebo takhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 7. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2017 Ten sloupeček disket by ale měl mít výšku asi 35m, aby kapacitou odpovídal tomu dzindziku v druhé ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky