Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

?Roubíček, vezmou si ten papír.? 
?Kohn, já ho nepotřebuji, já jim věřim?. 
?Ne, ne, musej si to vzít. To je to Babišovo EET!? 
?Kohn, nechaj si to. Já nic nechci.? 
?Roubíček, ale je na to nový zákon.? 
?Vzpamatujou se, Kohn. My židi a Nový zákon.?!?

Odesláno

Kdepak soud, prostě vyhláškou zavedou sazebník jako mají policajti v germánii...

A teď si vem, jak musejí bejt vykolejení, když někdo použije nadávku, kterou v tou sazebníku nemaj... :D

Odesláno

U nás máme historicky bohatší slovník, takže se k tomu záhy zákonem zafinancuje nový speciální úřad s nonstop bojovou pohotovostí, kde budou akreditovaní znalci z ústavu pro jazyk český provádět instantní kategorizaci sprostot - protože i progresivní němečtí soudruzi už zjistili, že rozdíl mezi "blbá svině" a "stará svině" má až  5-násobný korupční potenciál. A naši státní jazykozpytci se konečně dočkají oficiálního ekonomického zdůvodnění své existence...  :speak_cool:

Odesláno

A teď si vem, jak musejí bejt vykolejení, když někdo použije nadávku, kterou v tou sazebníku nemaj... :D

Ja som s radosťou zaznamenal, že môj obľúbený "Schweinhund" je v akcii a zdarma, keďže nie je na zozname :)

Odesláno

Ja som s radosťou zaznamenal, že môj obľúbený "Schweinhund" je v akcii a zdarma, keďže nie je na zozname :)

Vztahuje se asi i na Scheissekatze...

Odesláno

Si nedělejte prdel..

Já zrovna včera psal u nás za ministra dopis Babišovi a v kopii byl nějakej Bureš (ředitel jisté banky) a málem jsem tam napsal Andrej Bureš...

:-)

Sorry jako Bures je fakt vtipnej :-)

Odesláno

Si nedělejte prdel..

Já zrovna včera psal u nás za ministra dopis Babišovi a v kopii byl nějakej Bureš (ředitel jisté banky) a málem jsem tam napsal Andrej Bureš...

:-)

To by tě buď povýšili za odvahu, nebo by jsi šel na dlažbu, podle barev tvého týmu :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...