Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Dodatečně se omlouvám krtenkovi, je vidět, že se najdou ještě větší blbové...

Pokuty za rychlost likvidační (protože bez papírů)??? Já myslel, že likvidační je pak ta "mařenka".

Takže, pohádkář jsi slušný, vytrollil jsi tady dost harcovníků, mě pobavil, vlákno zvoleno zcela správně :D

Dokonce chápu a sympatizuji s přístupem d-fensovým, ale ty už reprezentuješ slušný extrém, a jednou na tě dojde - cajti budou to nejmenší :D.

Doufám, že krtenek v tichosti a pokoře studuje, protože bude mít co dělat - dorovnat tvoji laťku :D.

Hoši, zas Kr.etenka neprechvalte... Svou způsobilost prokazuje dlouhodobě a v konstantní kvalitě.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník qoyi

Hledam sladkej popcorn a po nejaky dobe uz nasranej oslovim prodavacku co uz ctvrt hodiny rovna jeden regal s prosikem zda by mi neporadila kde ho najdu. Ta mi odpovi ze netusi protoze tu nepracuje. Tvl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník qoyi

Tady by se mělo jednat o přestupek dle § 125c, odst. 1 písm. e) bod 1 zákona č. 361/2000Sb. ... což je furt celkem na nic, ale lepší než TČ. Navíc popis je zavádějcí, pochybuji že si takový člověk uvědomuje právní následky svého jednání. Hájil se tím u soudu, ale z jeho hlavy to asi nebylo. A pokud bude zproštěn TČ a advokát je ex offo, tak obhajobu zaplatí stát. Tedy my. Což znamená že si to dal i do správného tématu, protože tohle je vážně legrační.

Odkaz ke komentáři

Jo, jasne prelozil, autor nejsem. A co te na tom tak pobavilo? Kdyz tak klidne do SZ.

Přece ta dokonalá sovětská technologie. Mě ten článek přijde napsaný s pořádnou nadsázkou, tobě ne?

Cituji: "Konstrukce Amphibie je jedním z největších konstrukčních řešení v panteonu hodinářských dějin..." Mě to prostě přijde vtipný. 

Upraveno uživatelem organic
Odkaz ke komentáři

No me se to naopak libi. Ten pristup (jasne, z mnoha duvodu - patenty, prachy, technologie) je proste jinej. 9 z 10 hodinarskych firem v te dobe proste jen recyklovaly uz vymyslene postupy, jen s mirnymi (kosmetickymi) obmenami. Rusaci na to proste sli z gruntu, pred tim mam respekt.

Odkaz ke komentáři

:lol2:  :helpsmilie:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...