kuncák7 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dnes jsem tu fakt správně :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dnes jsem tu fakt správně :-)).Jj, tak som sa nezasmial davno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Dodatečně se omlouvám krtenkovi, je vidět, že se najdou ještě větší blbové... Pokuty za rychlost likvidační (protože bez papírů)??? Já myslel, že likvidační je pak ta "mařenka".Takže, pohádkář jsi slušný, vytrollil jsi tady dost harcovníků, mě pobavil, vlákno zvoleno zcela správně Dokonce chápu a sympatizuji s přístupem d-fensovým, ale ty už reprezentuješ slušný extrém, a jednou na tě dojde - cajti budou to nejmenší . Doufám, že krtenek v tichosti a pokoře studuje, protože bude mít co dělat - dorovnat tvoji laťku .Hoši, zas Kr.etenka neprechvalte... Svou způsobilost prokazuje dlouhodobě a v konstantní kvalitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 hovori zokej slepemu konovi - Pejko, zajtra pobezis Velku Pardubicku. Pejko na to: Ja nevidim ziadnu prekazku, sefe..Kua instant to mi nedělej, málem jsem se udusil bramborovou kaší... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Hledam sladkej popcorn a po nejaky dobe uz nasranej oslovim prodavacku co uz ctvrt hodiny rovna jeden regal s prosikem zda by mi neporadila kde ho najdu. Ta mi odpovi ze netusi protoze tu nepracuje. Tvl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Však tys to jenom přeložil ne? Jo, jasne prelozil, autor nejsem. A co te na tom tak pobavilo? Kdyz tak klidne do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 qoyi? Vězeň na vycházce jezdil bez řidičáku. Zákonu se vysmál, soudu zamotal hlavu Tim by se to vysvetlalo, ze si z cajtu nic nedelas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Tady by se mělo jednat o přestupek dle § 125c, odst. 1 písm. e) bod 1 zákona č. 361/2000Sb. ... což je furt celkem na nic, ale lepší než TČ. Navíc popis je zavádějcí, pochybuji že si takový člověk uvědomuje právní následky svého jednání. Hájil se tím u soudu, ale z jeho hlavy to asi nebylo. A pokud bude zproštěn TČ a advokát je ex offo, tak obhajobu zaplatí stát. Tedy my. Což znamená že si to dal i do správného tématu, protože tohle je vážně legrační. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2017 Stačí, když další opušťák nedostane a nebude propuštěnej v půlce za dobrý chování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Vcera na Butovicich jsem zahlid familierni cifr... . Nevim, kam to dat, ale je to usmevny, tak to vrznu sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 ntpc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 To by asi chtělo nějakej custom made řemen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 To by asi chtělo nějakej custom made řemen...to by spíš chtělo někoho tím řemenem fláknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Vláhová Militáre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Vcera na Butovicich jsem zahlid familierni cifr... . Nevim, kam to dat, ale je to usmevny, tak to vrznu sem. JVD Luminor nodate ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 (upraveno) Jo, jasne prelozil, autor nejsem. A co te na tom tak pobavilo? Kdyz tak klidne do SZ.Přece ta dokonalá sovětská technologie. Mě ten článek přijde napsaný s pořádnou nadsázkou, tobě ne?Cituji: "Konstrukce Amphibie je jedním z největších konstrukčních řešení v panteonu hodinářských dějin..." Mě to prostě přijde vtipný. Upraveno 21. února 2017 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 tak me to prijde celkem pravdivy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 No me se to naopak libi. Ten pristup (jasne, z mnoha duvodu - patenty, prachy, technologie) je proste jinej. 9 z 10 hodinarskych firem v te dobe proste jen recyklovaly uz vymyslene postupy, jen s mirnymi (kosmetickymi) obmenami. Rusaci na to proste sli z gruntu, pred tim mam respekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Oukej oukej, začnu si jich více vážit, když už vím, kolik soudružského entuziasmu je v pozadí vývoje tohoto impozantního kousku horologické historie. Ale mám je rád i bez toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 21. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky