Návštěvník Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) V neděli na poště nejsou.https://www.postaonline.cz/vyhledani-psc/-/vyhledat/postu/dotaz?p_auth=kROPpmEv&p_p_lifecycle=1&_psc_WAR_pcpvpp_templateDir=template&_psc_WAR_pcpvpp_theme=simple&_psc_WAR_pcpvpp_template=form-close&_psc_WAR_pcpvpp_dynamicAttributes=%7B%7D&_psc_WAR_pcpvpp_themeExpansionToken=~~~&_psc_WAR_pcpvpp_expandTheme=~~~simple&_psc_WAR_pcpvpp_cssClass=uniform&_psc_WAR_pcpvpp_id=searchPostForm&_psc_WAR_pcpvpp_struts.portlet.mode=view Jinak si měsíc taky jednou za čas spletu, den samozřejmě a někdy i rok. Můj otec si nás například s bratrem pořád plete jmény, kdybychom se zeptali na věk, tak úplně bez šance a například mi poměrně běžně přeje k narozeninám každý rok v jiném datu (za šest let co nežiju u našich se netrefil ani jednou) A to určitě není hloupý a paměť má výbornou, jen se rozhodl vytěsnit ty nedůležité věci Upraveno 22. února 2017 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) Asi před měsícem jsem byl paní vyzvednout někde zaparkovaný kolo - měla ho jedním zámkem zamčený a druhej byl jen na voko vobtočenej kolem kola, jako že je zamknutý dvouma zámkama. Včera sem dostal za úkol to samý a vrátil sem se bez kola úplně rozběsněnej, proč mně nedala klíček i vod toho druhýho zámku. Pani řikala, že už sem asi úplně blbej. Upraveno 22. února 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Digitálky nosím jen v práci, mám je zavřený ve skříňce, po pracovní době se převlíknu včetně hodinek a pracoviště skoro nikdy hodinky neopustí. No, ale uklidnilo mě, že v tom evidentně nejsem sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Zmizík super Já jsem asi před hodinou poslal T-mobilu výpověď. Přes nějaký ten kontaktní formulář, kde jsem měl načíst sken podepsané výpovědi...No a načetl jsem tam: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 jeden černej: Nemci nazenou zidy do plynove komory. Uzavrou a pusti plyn.. Cekaji venku,kouri.. V tom se ozve klepani na dvere.. Nemec s prekvapenim otevre,tam stoji zid a rika: Nemuzete otevrit okno? Tu je vzduch na chcipnuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Tak snad se taky zasmějou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Vysoká novinářská a policejní je potřeba i v odlehlých, bohem a státem zapomenutých oblastech republiky jako je Jesenicko :D*** V pátek dopoledne před jedenáctou hodinou zastavili policisté vůz Seat Leon v Jeseníku na ul. Jaroslava Ježka poprvé. Za volantem seděl 25letý mladík a s ním ve voze cestovali jeho další dva kamarádi. Dechová zkouška u řidiče dopadla negativně, ale test na drogy vyšel s pozitivním výsledkem na amfetamin a THC. Po lékařském vyšetření spojeném s odběrem krve a moči policisté mladíkovi zakázali další jízdu a zadrželi mu jeho řidičský průkaz.O hodinu a půl později hlídka zastavila stejné vozidlo v Lipové ? lázních. Za volantem seděl další z osádky vozu, 26letý kamarád. I u tohoto řidiče vyšel test na drogy pozitivně na amfetamin a THC. Po lékařském vyšetření policisté muži zakázali další jízdu a zadrželi jeho řidičský průkaz.Před druhou hodinou odpoledne potkali ?staré známe? v Seatu policisté potřetí. Po zastavení zjistili, že vůz řídí poslední z pasažérů, tentokrát 24letý mladík . Dechová zkouška u mladíka na alkohol byla opět negativní ale test na drogy dopadl stejně jako u jeho povedených kamarádů. Poté následovala už rutinní návštěva jesenické nemocnice a odevzdání řidičského průkazu.Další osud osádky Seatu není znám. **** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Buď si šetřej práci, nebo je mají testovat rovnou všechny :-) ( to by si ale tady zase někdo mohl stěžovat na šikanu ze strany Policie ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Papaya Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Na základě čeho chceš vyzvat spolujezdce k podrobeni se testu na fet, nebo alko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Na základě čeho chceš vyzvat spolujezdce k podrobeni se testu na fet, nebo alko?To je mi uplne jedno, hlavne aby se predeslo tomu, aby se banda takovyhle blbecku prohanela v aute a ohrozovala vsechny okolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 (upraveno) To je mi uplne jedno, hlavne aby se predeslo tomu, aby se banda takovyhle blbecku prohanela v aute a ohrozovala vsechny okolo.Nejsem si zcela jist, ale myslím, že existuje institut zakázat v závažných případech řidiči další jízdu a odstavit vůz, což by v tomto případě po zjištění co a jak asi bylo korrekt. A mohli si ušetřit další nedůstojnou šaškárnu. Upraveno 22. února 2017 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jo, něco určo existuje a jak to tam znám tak si na ně stejně počkali.Já nemám nic proti tomu, když se někdo zhulí, ale ať to udělá někde v klidu a v ústraní ( a že zrovna v Jeseníku je míst o jé ), ale rozhodně ať si nehrajou na nesmrtelný v autě.Ta svodka sama o sobě humorná je, ale když nad tím přemýšlím,.... No radši už nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 V Jesu huli kazdej, ti tri frikulini to uz museli prehnat hodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Jak se dělá při silniční kontrole test na drogy, ze slin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Nemaj taky nějaký papírek, kterým setřou po vlasech? Nějaký z těch sajrajtů se myslím vylučuje mazem z vlasů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Test na drogy je celkem o nicem, pac ma 10% chybovost. Smerodatne jsou krevni testy, ktere vsak u vsech muzou byt negativne. Ale uz o nich piseme ze sou fetky, to je fajn. A testovat ostatni osadky vozu muze napadnout jen malokoho. xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Však oni tam píšou že řidiče po orientačním testu vzali do špitálu na krev a moč, pak mu sebrali papíry a zakázali jízdu.Tak za volant vlezl ten druhej celý znova, pak ten třetí a zase to samý znova Akorát mi není jasná ta logistika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 A vidíš, mně to zrovna napadlo. Přesně kvůli těm dalším blbům a fetkám v tom autě. Z logiky věci je víc než jasný, že když bude zhulenej řidič, tak ostatní jsou čistý? To by byla vyjímka potvrzující pravidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 22. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2017 Quack Quack Mother****!? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky