Tomak Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Matula skvělej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ten spotřebák co tam prodávají je v drtivé většině případů zoufalý brak. Čekal bych, že eshop řetězce s potravinami bude mít v nabídce potraviny,Ale zas tak křivě bych to neviděl, pár věcí mám, a kupodivu fungují a dobře.I vapka vapkuje, aku nůžky na živé ploty stříhají..Použiju to 2-3x do roka, tak proč do toho vrážet víc? Jo a lahváč 10 Argus mi chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ten Argus, to bude zajímavá věc.Před časem tu lítalo, které pivovary ho vaří.Ale to už zase není k tématu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Platan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Nerad bych mystifikoval, ale řekl bych, že Platan byl jen jedním z mnoha... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Tak to je pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Seznam zavedl u zpráv komentování lidí ve videu. Už vím jak vypadají krtenci https://seznam.cz/zpravy/komentar/-37289/michal-870 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Tak to je pecka! No, Hammonda - když hodně zatlačím, bych v tom jakž takž našel, ale Maye leda by zhubl tak dvacet kilo a Clarksona ani náhodou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Seznam zavedl u zpráv komentování lidí ve videu. Už vím jak vypadají krtenci https://seznam.cz/zpravy/komentar/-37289/michal-870Každopádně si vybral skvělou muziku na background a knírek ala inverse Hitler to moc taky nezachránil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) Česká pošta...opět...v pátek odeslána obálka z Karlína firemní poštou, a ve středu...tadááá...na Střížkově.Podle mapy.cz 9km, 13 minut autem (se zatáhlou ručkou).A ano, jsem ve správném vlákně. Upraveno 20. září 2017 uživatelem Tondaa73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav_H Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 https://www.boredpanda.com/dadbag-a-dad-bod-funny-bag-albert-pukies/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 https://www.boredpanda.com/dadbag-a-dad-bod-funny-bag-albert-pukies/good morning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Nerad bych mystifikoval, ale řekl bych, že Platan byl jen jedním z mnoha...platan dělá lahvovou 12' pixly už se dělají jinde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 https://www.boredpanda.com/dadbag-a-dad-bod-funny-bag-albert-pukies/ Asi první člověk na světě, kterej nosí kombinci ledvinka + daytony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 platan dělá lahvovou 12' pixly už se dělají jindeNení 10' z Protivína? Jen co si tak matně pamatuju, vozili jsme to odtud po Lidlech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Ta možná taky, ale dvanda určitě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 No, Hammonda - když hodně zatlačím, bych v tom jakž takž našel, ale Maye leda by zhubl tak dvacet kilo a Clarksona ani náhodou.Ale aspoň sme sa nasmiali, no nie? Dnešný masochistický obsah vlákna mi akurát tak pripomenul starý fór. Masochista hovorí prosebne sadistovi: Zbi ma...Sadista na to s úsmevom: Nezbijem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanislav_H Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 Asi první člověk na světě, kterej nosí kombinci ledvinka + daytony Ta situace by nebyla sama o sobě tak zajímavá, nebýt těch Dayton... : ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2017 (upraveno) Kluci jen k tomu lídlu - já jsem za to rád, jelikož tam nakoupíme vždycky hromadu funkčních hader na kola a na cvičení plus pár blbin na mimino. Zrovna dneska mi došel balík a těm hadrům fakt nemůžu nic vytknout. Stejně to roztrháme doničíme a vyhodíme a ty věci nejsou zas tak špatný a nemusím se někde mačkat s důchodcema. Upraveno 20. září 2017 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky