šíma Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Před časem jsem dítěti kupoval widget spinner na nějakém čínském webu a vyskočil na mě překlad popisu, který zněl : "Slitina prstů z prstů na prsty ze slitiny"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Manželka mě požádala, abych ji podal balzám na rty. Omylem jsem ji dal vteřinové lepidlo. Už jsou to 3 dny a ještě pořád se mnou nemluví... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 To psal asi nějakej neschopnej pekař, protože správnej hospodskej pivo čepuje. :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 To psal asi nějakej neschopnej pekař, protože správnej hospodskej pivo čepuje. :-( Detailisto..................... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Jojo, cepovany pivo totiz samozrejme chutna mnohem lip, nez toceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 To psal asi nějakej neschopnej pekař, protože správnej hospodskej pivo čepuje. :-(Jojo, spousta různých odborníků trvá na čepování, asi jim to pomáhá, ale je to zbytečné. http://www.pivnici.cz/clanek/pivo-se-toci-nebo-cepuje/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2018 Prosím jedno tlacene! :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) To psal asi nějakej neschopnej pekař, protože správnej hospodskej pivo čepuje. :-(Na tohle vždycky reaguji tak, že je to jejich ostuda, že neumí natočit pivo. Jak je popsáno v linku nahoře, dneska nemají sudy ani čepy, takže i čepování je špatně. Naopak většina výčepů má otočné kohouty, takže točení dává větší logiku. ...a to jsem dělal 11 let v pivovaru... Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Já taky vždy jdu na jedno toceny... A ne cepovany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Takže natočený z výčepu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Stejně, jako pivovarníci se zlobí kvůli točení a přitom měří výtoč. Tak to prostě je. Oba ty termíny mají svůj historický důvod a oba jsou v dnešní době rovnocenně "špatně". Myslím, že používat oba je naprosto v pořádku a nechápu, proč by jeden měl být lepší, než druhý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Osobně bych se přikláněl k tomu že obojí lze použít, viz. pavelpu nahoře.Zbytek je jen taková lidová tvořivost a omáčka k tomu. Sám používám v řeči oba výrazy, při psaní přeferuji čepovat.Hlavně se tady nezačněte dohadovat že pivo v plastu je hnus a nejlepší je tankové pivo to by byl teprve humor ve vlákně humor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 "Pane doktore, já mám problém. Já trpím předčasnou ejakulací. Jak se ženy jenom dotknu, skoro okamžitě se udělám. Manželka z toho nic nemá, jí se to nelíbí, furt mi to vyčítá a nechce se mnou spát. Co mám dělat?""Já vám poradím, pane. Vždycky, když se vám bude už už chtít, tak se musíte leknout a ono to přejde. Zkuste to a pak mi přijdete říct."Pán se objevil hned druhý den:"Pane doktore, to byla katastrofa. Hned, když jsem šel od vás, koupil jsem si v obchodě startovací pistoli. Přišel jsem domů, manželka byla svlečená v posteli, tak jsem na ni hned hupsnul. Pistoli jsem si nenápadně schoval pod polštář. Zkusili jsme pozici 69. Jak mi ho manželka chvilku cumlala, cítil jsem, že už déle nevydržím, tak jsem vytáhl pistoli a vystřelil. No co vám mám povídat. Manželka se tak lekla, že mi ho málem ukousla, posrala se mi na obličej a ze skříně vylezl nahatý soused s rukama nad hlavou..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 k tomu točení vs čepování.... já se včera cestou z práce stavil s přítelkyní v hospodě na jedno a vedle nás seděl u stolu sám dědek, evidetně štamgast (s obsluhou si tykal) a furt si tak potichu pobrukoval a mumlal a čuměl po lokálu, ani noviny nečet.. no každopádně když mu pingl dlouho nenes další pivo, obořil se na něj dědek větou " tak hergot točí se tady pivo nebo autobusy?" vůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 No zatím každej hospodskej co znám mluvil o čepování piva, to že kde jaký ožrala a rádoby inteligent mluví o točení piva pro mě není směroplatný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Nejhorší pivo je žádný a úplně jedno jestli točené, čepované nebo kapané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 V naší hospodě je výčep, ve výčepu stojí výčepní, ale jak ten to dokáže natočit! Takže tam logicky chodím na točený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Nejlépe chutná točené pivo z dobrého výčepu od pěkné šenkýřky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky