honzyk Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 ...... Orgasmus a parkování některým nejde vůbec... By mě zajímalo jestli je mezitím souvislost, jakože čím horší parkování tím lepší orgasmus nebo naopak, nezažádáme vo grant na výzkum ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 To má souvislost? Protože 1/2 teda parkovat rozhodně neumí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 To má souvislost? Protože 1/2 teda parkovat rozhodně neumí tvl a co s tou mojí ? nemá totiž řidičák.............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Takže neumí parkovat.... ten zbytek musíš vědět ty ;-l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Možná by to chtělo opravdu důkladný , solidní vědecký výzkum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Téma mi nedá abych nesdílel své nejoblíbenější video z YouTube. Asi už to tu bylo, ale opakování je matka moudrosti. Jak dostane tu Ocku na budku na 20m2 mě zničí pokaždý když to vidím=D=D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Možná by to chtělo opravdu důkladný , solidní vědecký výzkum...Myslíš, že bychom mohli dělat testery, nebo raději už jen nezávislé pozorovatele??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Já se to snažil testovat opravdu důkladně, bohužel se mi většinou nedaří to pozorování 10x opakovat a tedy nevím, jestli je výzkum relevantní:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Hlásím se taky jako výzkumník, ale v autě jezdit nebudu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 Ženy a řízení auta: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2018 To je dobrý. Já tenhle vtip znám s počítačovou tématikou: Ona: "Nechce mi nastartovat notebook."On: "Co je to za značka?"Ona: "dy"On: "Cože? To neznám. Můžeš mi poslat fotku?"Ona: "Jasně." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Ženy a řízení auta: stažený soubor.jpgChachaaa, tak to mě rozsekalo. Dík.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Slovan všude bratra má:Zasněženou Sibiří se ženou saně, které pronásleduje smečka vlků.V saních sedí Američan, Němec, Rus a Čech.Rus najednou chytí Amíka a se slovy "To máš za Hirošimu" ho vyhodí ze saní.Vlci ho sežerou - to je trochu zdrží - ale za chvíli už jsou zase za saněmi. Rus chytí Němce a říká "Dobře ti tak, ty fašisto" a také ho vyhodí ze saní.Když už vlci znovu dobíhají saně, vytáhne Rus kalašnikova a ratatatata... - všechny vlky postřílí.Čech sa ho ptá: "Proč jsi to neudělal hned ?".Na to Rus vytáhne flašku vodky, nabídne mu a říká:"Pro čtyři málo a samotnému nechutná !" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Nic proti nikomuhttps://www.facebook.com/tv.internet.tv/videos/821287481375732/?hc_ref=ARSakuweKw2w5UDEIEvma0JFJblLRstLYvXPO7LEzKDBsc4fkgwvzQGd-AaIyTKir5I Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 To je dobrý. Já tenhle vtip znám s počítačovou tématikou: Ona: "Nechce mi nastartovat notebook."On: "Co je to za značka?"Ona: "dy"On: "Cože? To neznám. Můžeš mi poslat fotku?"Ona: "Jasně."HP-emblem.jpgto je něco jako to víčko v autě jak je na něm napsáno 710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Sedmset desítkové víčko je mrcha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Zvlášť když tam dáš kapalinu do ostřikovačů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 V provedení tv Barrandov získává pojem " televizní kanál " zcela nový rozměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 to je něco jako to víčko v autě jak je na něm napsáno 710 HEH, to je dobrý, to jsem neznal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky