tombed Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Pobavilo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Včera jsem byl pomáhat kámošovi stěhovat byt, který měl od něj pronajatý nějaký týpek. Otevřeme dveře, jsem do obýváku tam uprostřed dílenský ponk s největším sverakem York.A o skříň opřené dveře od vagónu metra, že je prej chtěl předělat na vchodovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 veru, vyzera to, ze na niektorej linke je poriadny prievan.. ja som raz tak prisiel na navstevu ku kamaratovi (90te roky), mal som ho brat niekam autom, rano este polospiaci mu zvonim, on z okna ze "dajaky si pokrceny, vybehni este hore na kavu", tak dojdem k nemu, sadnem do kuchyne, chlipem kavu, kecame, a zrazu preostrim optiku do obyvacky a tam v kute latexova cica klaci priputana o radiator. Tak zaostrim este lepsie, porozmyslam, hovorim ze CAAAU LUCIA, ona cez plece ze "cau". Kecame dalej, potom odideme, sadneme do auta a kamos mi hovori "kua, ako si vedel ze to je Lucia?". A ja ze "kam ze to potrebujes odviezt". Dal adresu a islo sa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 :D na kolik dní kamarád odjížděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Podobně začínal jeden film, akorát ti synci nakonec nikam nejeli ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Není to trestný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Tak z kontextu je snad jasný, že to nebyla nebohá oběť. Snad o ní kámoš teď #znovu neuslyší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 :D na kolik dní kamarád odjížděl?Isiel si po nieco do vedlajsieho mesta a viezol som ho hned naspat. Po co si to isiel, to som sa radsej ani nepytal.. vsetci stastne ziju dodnes (nie spolu ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Svet je malý skrátka. Nám svojho času kamarát predstavoval s pýchou v očiach svoju čerstvú manželku. A my sme ju už poznali. Ale robili sme, že nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 tak jasné... aby nebyl nějaký ten fax pass Oblíbené rčení má taky kamarád. Když někdo přivede svou přítelkyní/manželku představit partyji, tak začíná "To je ta, jak o ní vykládáš, že si s ní můžeš dělat co chceš ?". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 tak jasné... aby nebyl nějaký ten fax pass Oblíbené rčení má taky kamarád. Když někdo přivede svou přítelkyní/manželku představit partyji, tak začíná "To je ta, jak o ní vykládáš, že si s ní můžeš dělat co chceš ?". My sme v takých prípadoch použili "To je tá,čo ti zobe z ruky?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Effe tvl ;o)) po chvilce mi došla i ta druhá část...maras... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jojo - drsný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jaký je rozdíl mezi trenkama a kalhotkama?Do trenek se leze nohama, kdežto do kalhotek rukama.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Tatino, kúp mi iphone XA čo takto čarovné slovíčko?TatianaA to je čo?To je Tvoja milenka.A akú farbu si praješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Se ženou jsme se rozhodli, že nechceme děti. Nesou to poměrně těžce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 (upraveno) ten je super! Upraveno 19. března 2018 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Jaký je rozdíl mezi klitorisem a Gambrinusem?Klitoris chutná po chcankách jenom první tři vteřiny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 19. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2018 Já toho Babiše zabiju, to mi našla manželka v kapse...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky