Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Včera jsem byl pomáhat kámošovi stěhovat byt, který měl od něj pronajatý nějaký týpek.

Otevřeme dveře, jsem do obýváku tam uprostřed dílenský ponk s největším sverakem York.

A o skříň opřené dveře od vagónu metra, že je prej chtěl předělat na vchodovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

veru, vyzera to, ze na niektorej linke je poriadny prievan..

ja som raz tak prisiel na navstevu ku kamaratovi (90te roky), mal som ho brat niekam autom, rano este polospiaci mu zvonim, on z okna ze "dajaky si pokrceny, vybehni este hore na kavu", tak dojdem k nemu, sadnem do kuchyne, chlipem kavu, kecame, a zrazu preostrim optiku do obyvacky a tam v kute latexova cica klaci priputana o radiator. Tak zaostrim este lepsie, porozmyslam, hovorim ze CAAAU LUCIA, ona cez plece ze "cau". Kecame dalej, potom odideme, sadneme do auta a kamos mi hovori "kua, ako si vedel ze to je Lucia?". A ja ze "kam ze to potrebujes odviezt". Dal adresu a islo sa.

Odkaz ke komentáři

tak jasné... aby nebyl nějaký ten fax pass  :lol2:

Oblíbené rčení má taky kamarád. Když někdo přivede svou přítelkyní/manželku představit partyji, tak začíná "To je ta, jak o ní vykládáš, že si s ní můžeš dělat co chceš ?". 

Odkaz ke komentáři

tak jasné... aby nebyl nějaký ten fax pass  :lol2:

Oblíbené rčení má taky kamarád. Když někdo přivede svou přítelkyní/manželku představit partyji, tak začíná "To je ta, jak o ní vykládáš, že si s ní můžeš dělat co chceš ?". 

My sme v takých prípadoch použili "To je tá,čo ti zobe z ruky?"

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...