Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja
Odesláno

to nevieme, ale poskrabkat si ju vie luxusne..

anebo když jí něco vletí do voka

Návštěvník tolja
Odesláno

Třeba se utírá nohama, nevíš...

anebo vůbec, brekeke

mimochodem takovej vodník taky asi nic moc

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

anebo Eda

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vobjednávám si žaluzie na webu a rači si čtu recenze. Je tam i tohle:

před 1 měsícem

Ověřený zákazník nakoupil v obchodě Zaluzie Web před 1 měsícem

Nedoporučuje obchod

Objednala jsem sižaluzie v metrech a došli v v milimetrech ještě jsem neviděla prodávat v milimetrech

54409_logo--mm160x50.pngReakce obchodu Zaluzie Web

Dobrý den,

Všude u nás udáváme, že rozměry se zadávají v milimetrech. Je to z důvodu, že výroba u nás je zcela na míru až na milimetry. Někdo by rád objednával v centimetrech, někdo v milimetrech a Vy bohužel v metrech. Asi nevyhovíme každému.

S pozdravem
Tým ZaluzieWeb

Návštěvník tolja
Odesláno

Vobjednávám si žaluzie na webu a rači si čtu recenze. Je tam i tohle:

před 1 měsícem

Ověřený zákazník nakoupil v obchodě Zaluzie Web před 1 měsícem

Nedoporučuje obchod

Objednala jsem sižaluzie v metrech a došli v v milimetrech ještě jsem neviděla prodávat v milimetrech

54409_logo--mm160x50.pngReakce obchodu Zaluzie Web

Dobrý den,

Všude u nás udáváme, že rozměry se zadávají v milimetrech. Je to z důvodu, že výroba u nás je zcela na míru až na milimetry. Někdo by rád objednával v centimetrech, někdo v milimetrech a Vy bohužel v metrech. Asi nevyhovíme každému.

S pozdravem

Tým ZaluzieWeb

zářný příklad srážky dvou debilů, jeden debil nečte pokyny pro objednání, a druhej debil (asi větší) zadá do výroby žaluzii dva krát dva milimetry, teda představit si tu vyrobenou žaluzii moc neumím

Odesláno

Je to blbosť ako traky.

Podľa mňa to bolo tak, že napísala že si objednáva žalúziu trebárs 1x2m a na dodacom liste bolo uvedená žalúzia 1000x2000mm a dotyčná má vážny problém s prepočtom jednotiek.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...