M.K. Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Všechny dobrý, urologickej nejlepší! :-D
clockyclock Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 Nebuďte rasisti, buďte jako Mario. Je to italský instalatér, vytvořený Japonci, který mluví anglicky, vypadá jako Mexičan, skáče jako černoch a sbírá mince jako žid. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 31. července 2018 Nahlásit Odesláno 31. července 2018 tak to vyzera, ze Mario bol prvy cryptominer
leebauer Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Manželka šeptá manželovi: "Miláčku, pojďme dělat do ložnice nějaké prasárničky!"A manžel zařve: "Jasně! Posereme polštáře!"
clockyclock Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Moje největší letní láska není v posteli, ale nad postelí !!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
horal Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Co já jsem to vlastně chtěl??No já se z toho poseru!Jo už vím.Na záchod.
JoyStick Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Jde debil po lese a vidí houbu. - ?Jéé hele houba, já ji rozkopnu!?~ ?Ne nekopej do mě, splním Ti 3 přání!?- ?Hmm, chci bejt chytrej..?Cink- ?Ty vole já sem chytrej, já se z toho poseru!?Cink- ?Ty vole já sem se posral, já sem ale debil!!!?Cink- ?Jéé hele, houba...?
villain83 Odesláno 1. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2018 Moje největší letní láska není v posteli, ale nad postelí !!!Je to nejakej super vetrak vod Gucciho, nebo proste jenom vetrak, kdyz jsou ty vedra?
clockyclock Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 No tvl, Jan Tuna s větví v prdeli. Tohle léto může oficiálně skončit.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
JoyStick Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Ve jmene ma objem toho, co rocne vysnupe.
montemar Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 nechutny. ty deti u toho.. brrr, pokud to teda neni fotomontaz.
Vladar91 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Neni to nahodou na basu? Afektovany blbecek a jeste pedofil..
Návštěvník Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Chlap umře a spadne do pekla. Zabouchá na dveře, přijde mu otevřít čert a chlap kouká, peklo vypadá jako luxusní bar, štětky, kulečník, bigbeat, super drinky. Sedne za pult, kope do sebe panáky a pak se mu začne chtít chcát. ?Kde tu máte hajzl?? Běž do těch dveří vzadu za barem?, odpoví barman. Chlap jde, otevře dveře a vidí masakr. Kotle, úpící hříšníci, lámání v kole, natahování na žebřík. Vyděsí se, zabouchne, běží zpátky a křičí na barmana, co to kurwa jako znamená.... Barman utírá sklo a jen líně odvětí:?Jo, ty jsi šel do těch druhejch... Tam to je pro katolíky, voni to tak chtěj.?
Povidláček Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Kdo je Jan Tuna?Něco podobnýho jako Láďa Hruška
wizard-ov Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 No tvl tohle lidi dávají na síť dobrovolně ?
leebauer Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2018 Malé dítě pláče u řeky. Jde okolo pán a ptá se: ?Co se ti stalo, proč brečíš?? ?Ále, táta mi utopil pejska.? ?No to je ale zlej táta.? ?No to je,včera mi slíbil, že si ho můžu utopit sám.?
Doporučené příspěvky