moco Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 K Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Duke650 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Rozhovor Čecha a Slováka: Slovák: "Mám novú manželku - Betu." Čech: "Kolik je Bete?" Slovák: "Dvakrát, trikrát do týždňa." Čech: " Néé, kolik je Bete?" Slovák: "Však ti vravím dvakrát, trikrát do týždňa!" Čech: "Néé, já myslím, jak je Beta stará!" Slovák: "No, horšie ako ta mladá..."
guzmic Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Duke650a mám popraskaný monitor... :-D
instant Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Schroedingerova macka vojde do baru a nevojde.
Duke650 Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Odesláno 26. července 2018 Přijde neutrino do baru. Barman: "Neutrinům nenaléváme." Neutrino: "Nevadí, já jen procházím"
luidis Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Přijde virus do baru.Barman: "Virům nenaléváme."Virus: "Vy nejste dobrý hostitel."
McStinger Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Príde supravodič do baru.Barman mu povie: ?Supravodičom nenalievame.?Supravodič sa zdvihne a bez odporu odíde.
geometr Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Přijde kostra do baru a barman jí povídá: "Tak to jdete pozdě paní." Přijde kostra do baru a poroučí si: "Dvě piva a hadr na podlahu."
Návštěvník tolja Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Schroedingerova macka vojde do baru a nevojde. Přijde neutrino do baru.Barman: "Neutrinům nenaléváme."Neutrino: "Nevadí, já jen procházím" Přijde virus do baru.Barman: "Virům nenaléváme."Virus: "Vy nejste dobrý hostitel." Príde supravodič do baru.Barman mu povie: ?Supravodičom nenalievame.?Supravodič sa zdvihne a bez odporu odíde. na některý vtipy jsem buď moc starej, anebo moc blbej, popřípadě málo sečtělej...
petr_cha Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 (upraveno) To je proto, ze jsou moc kratky, neni to pak uplne jasne vysvetleno...Zkusíme to takhle ;-) Přijde chlapek do baru a v ruce drží malou želvu... Ta je šíleně potlučená. Jedno oko má namodralé, dvě nohy zafačované a celý krunýř omotaný lepicí páskou. Hospodský se chlápka ptá, co s tou želvou je.?Nic. Tahle želva je akorát hrozně rychlá. Schválně, dáme závod o stovku, váš pes a moje želva. Zaveďte svého psa na jeden konec sálu, jděte na druhý a zavolejte ho. A moje želva tam bude dřív než váš pes.?Hospodskému se to zdá zajímavé, tak si plácnou. Postaví svého psa na jeden konec sálu, dojde na druhý a hvízdne. Jenže chlápek najednou vezme svoji želvu do ruky, hodí ji přes celou místnost k hospodskému a povídá: ?Říkal jsem, že tam bude dřív než ten pes!? Upraveno 27. července 2018 uživatelem petr_cha
leebauer Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Schroedingerova macka vojde do baru a nevojde.Schroedingerova kočka by tu měla mít svoje vlákno.Taky doma říkám,že jsem si nové hodinky nepořídil, a pořídil.
VS Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Hlemýžď se pomalu šourá, celý potlučený, domeček nakřápnutý, když potká druhého a ten se ho ptá, co se mu stalo."Ale, byl jsem si v lese zaběhat, ženu se po pěšince, kličkuji mezi přesličkama, pak zahnu za smrček a představ si to, najednou přede mnou vyrostla houba".
Návštěvník tolja Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 To je proto, ze jsou moc kratky, neni to pak uplne jasne vysvetleno...Zkusíme to takhle ;-) Přijde chlapek do baru a v ruce drží malou želvu... Ta je šíleně potlučená. Jedno oko má namodralé, dvě nohy zafačované a celý krunýř omotaný lepicí páskou. Hospodský se chlápka ptá, co s tou želvou je.?Nic. Tahle želva je akorát hrozně rychlá. Schválně, dáme závod o stovku, váš pes a moje želva. Zaveďte svého psa na jeden konec sálu, jděte na druhý a zavolejte ho. A moje želva tam bude dřív než váš pes.?Hospodskému se to zdá zajímavé, tak si plácnou. Postaví svého psa na jeden konec sálu, dojde na druhý a hvízdne. Jenže chlápek najednou vezme svoji želvu do ruky, hodí ji přes celou místnost k hospodskému a povídá: ?Říkal jsem, že tam bude dřív než ten pes!? já většinou pointu poberu, jen mně to nepřijde vtipný
pebe Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 já většinou pointu poberu, jen mně to nepřijde vtipný tak to asi bude nějaká kombinace všech těch tří vlastností
leebauer Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Otec se synem koukaj na telku.Najednou naběhne sex scéna." No dobře synku,tohle není nic pro tebe. Běž spát!""Ale tati, já už mám 18 let."" Mně nezajímá kolik máš let,ale nebudeš se tady koukat,jak si tady honím péro."
Tomas_2002 Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Otec se synem koukaj na telku.Najednou naběhne sex scéna." No dobře synku,tohle není nic pro tebe. Běž spát!""Ale tati, já už mám 18 let."" Mně nezajímá kolik máš let,ale nebudeš se tady koukat,jak si tady honím péro." Tak ten je vymazlenej
Návštěvník tolja Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Otec se synem koukaj na telku.Najednou naběhne sex scéna." No dobře synku,tohle není nic pro tebe. Běž spát!""Ale tati, já už mám 18 let."" Mně nezajímá kolik máš let,ale nebudeš se tady koukat,jak si tady honím péro." třeba tohle mně vtipný přijde, "prostě s těma nemastnejma a neslanejma písmenkama, co je vydáváte za humor jděte do hajzlu, šmejdi intelektuálský )"
luka Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Otec se synem koukaj na telku.Najednou naběhne sex scéna." No dobře synku,tohle není nic pro tebe. Běž spát!""Ale tati, já už mám 18 let."" Mně nezajímá kolik máš let,ale nebudeš se tady koukat,jak si tady honím péro." Přísnej taťka, mohl nechat kluka taky trandit karla
ragu Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Odesláno 27. července 2018 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky