Murphy97 Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Takhle jsme se zdravili pri prichodu do hospody v roce 1987. Diky za pripomenuti :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 To je muj nejoblibenejsi vtip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Tak to jsem rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 A jak se potká plešatej a hrbatej znáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 A jak se potká plešatej a hrbatej znáte?A baví se o slonikovi? Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 A baví se o slonikovi? Ne, ale plešatej říká: "Kam s tím pinglem fešáku?" A hrbatej: "Do prdele kudrnáčí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PrimFanatic Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 a verze se slonikem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Keď vyťahujete stariny, tiež som si na jeden spomenul: Slepec se psem vejde do obchodu. Zastaví se, chytí psa za zadní nohy a ve vzduchu s ním začne točit.Prodavačka zděšeně: "Proboha! Co to děláte?"Slepec: "Rozhlížím se..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 "Život je jako citáty, někdy nedává smysl, ale jindy třeba kedluben." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Taky by mne zajímalo jak je to s tím slonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 9. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2018 Job Interview Interviewer: What is your skill?Applicant: I am expert in machine learning Interviewer: OK. So lets start with something easy enough. How much is 16x10?Applicant: Zero Interviewer: Ha! Nowhere close! It is 160! Lets try another one. How much is 21x16?Applicant: 160 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Taky by mne zajímalo jak je to s tím slonemMyslim že to tu ještě nebylo. Neví někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Ten je dobrej. A co tenhle: Jede Heisenberg autem po moste a zastavi ho policajt. Pane ridici, jestli pak vite, jak rychle jste jel? Nevim, ale moc dobre vim, kde jsem. Job Interview Interviewer: What is your skill?Applicant: I am expert in machine learning Interviewer: OK. So lets start with something easy enough. How much is 16x10?Applicant: Zero Interviewer: Ha! Nowhere close! It is 160! Lets try another one. How much is 21x16?Applicant: 160 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Manželka volá, ?Schrodingere, co jsi dělal s tou kočkou, vždyť je napůl mrtvá!!!?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Stojí holka na Nuseláku a přijde k ní olezlej bezďák: "Hele, kotě, než skočíš, co kdybys mi ještě dala?" "V žádným případě, vypadni odsud, vošouste!" Bezďák odchází a mrmle si: "No nic... tak si počkám dole." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Bača si čistí nehty.Jde okolo pomocník,co mu nahání ovce a ptá se ho co dělá."Nehty si čistím,nehty."říká bača."Něviem či je to bahno alebo hovno.""Ukáž - fuj,šák to je hovno!""Aj ja som si vravel,čo by mi bahno v riti robilo." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saba Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Chlápek vyhazuje tchýni z okna: "No vidíš, jinej by tě zabil a já tě pouštím na svobodu!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lloffass Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Horhe...!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Chlápek vyhazuje tchýni z okna:"No vidíš, jinej by tě zabil a já tě pouštím na svobodu!"A ona visí na parapetu, chlápek jí mydlí kladivem přes ruce a ten dole křičí: "Že se ale drží svině!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2018 Keď vyťahujete stariny, tiež som si na jeden spomenul: Slepec se psem vejde do obchodu. Zastaví se, chytí psa za zadní nohy a ve vzduchu s ním začne točit.Prodavačka zděšeně: "Proboha! Co to děláte?"Slepec: "Rozhlížím se..."Tak mně se vybavil tento:2 policajti se dívají mezi nohy služebnímu ovčákovi,náčelník se jich ptá, co to dělají." Ale šéfe, je to nějaký divný, když jsme přišli do hospody, tak chlapi říkaj- hele, už je tady zase ten pes s dvouma čurákama" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky