M.K. Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 @Liqid: Řekl bych, že srandu si děláš spíš Ty... Pokud jsi z oboru, tak víš, že hmatání pulsu se laikům nedoporučuje, z dobrých důvodů. I mezi lékaři je bohužel běžné, že vyšetření pulsu je ne zrovna dokonalé (slušně řečeno). U laika, nota bene v krizové situaci, ani nemluvím... @Baldic: Dojem "ťukání" sice mít můžeš, ale taky může být Tvoje vlastní, proto viz výše... (Omluva za OT, ale reagovat jsem musel.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 (upraveno) 911: Ovšem teda ty takhle po ránu nakládáš jak gerendáš... Upraveno 17. září 2018 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Porsche_911 Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 911: Ovšem teda ty takhle po ránu nakládáš jak gerendáš...Promiň, jestli se na to vztahuje GDPR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 A za většinu věcí, co provedeš mužou většinou dva Japonci: Seto a Samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 A japonsky "homosexuál?"šuka-ho-šiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 A za většinu věcí, co provedeš mužou většinou dva Japonci: Seto a SamoV skutocnosti su traja Ono, Seto a Samo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Zaklepal u mě skaut, že prý když mu nedám do kasičky sto korun, řekne tátovi, že jsem mu šahal na pindíka. Zrovna jsem neměl u sebe žádné peníze, tak si říkám - tak když už to stejně řekneš tátovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 (upraveno) Můj pes pořád honil lidi na kole. Nakonec už to zašlo tak daleko, že jsme mu to kolo museli vzít. Upraveno 20. září 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaman Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Manželka měla ráno bouračku. Když přijeli policajti, řekla jim, že ten druhý chlápek telefonoval a druhou rukou jedl koláč. Pak jí vysvětlili, že ten chlápek si ve svém skleníku může dělat co chce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Tak názor strejdy gůgla už známe . . . vyzkoušejte, tohle jsem teď udělal jako screenshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Tak názor strejdy gůgla už známe . . . vyzkoušejte, tohle jsem teďGoogle má správný názor na více věcí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Zeptal jsem se svého severokorejského přítele, jaký je život v Severní Koreji. Řekl, že si nemůže stěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Ještě ohledně Googlu - je dobré říct svým babičkám, pokud vládnou angličtinou, ať nehledají recept na krémový koláč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 To je ako:Počul som že si sa oženil?Áno oženil. Tak to musíš byť šťastný?Áno, musím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Zeptal jsem se svého severokorejského přítele, jaký je život v Severní Koreji. Řekl, že si nemůže stěžovat.Totalitní humor byl vždycky fajnovej. Tenhle je supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 To se rikavalo, ze Gott volal Matuskovi. A Matuska rika, tak co Karle, jak se mas? Ále, tak nemuzu si stezovat. A Matuska, no ja si stezovat muzu, ale nemam na co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 To se rikavalo, ze Gott volal Matuskovi. AMatuska rika, tak co Karle, jak se mas? Ále, tak nemuzu si stezovat. A Matuska, no ja si stezovat muzu, ale nemam na co...Kurňa,ten neznám,ale je fakt libovej.Konec sedmdesátejch jsem byl týnejdžr.No tak dneska spíš vo tý Koreji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 20. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2018 Zaklepal u mě skaut, že prý když mu nedám do kasičky sto korun, řekne tátovi, že jsem mu šahal na pindíka. Zrovna jsem neměl u sebe žádné peníze, tak si říkám - tak když už to stejně řekneš tátovi...twl, ten je boží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky