decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Cabajka, diky za podporu. Lepe bych to asi nevyjadril.To se taky nedivím. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Nechal jsem na sedaku dva listky na koncert Lunetic. Nejaky idiot mi rozbil okynko a pridal k nim dalsi 4. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Nechal jsem na sedaku dva listky na koncert Lunetic. Nejaky idiot mi rozbil okynko a pridal k nim dalsi 4.To máš za ty lístky na Lunetic:-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Teda decebale, to máš fakt puzení vylínout ze zákulisí vždycky, když se napíše slovo jako negr, cígoš, homokláda, sluníčkář, uprchlík nebo já nevím - zkurvená jóga? To sleduješ víc takovejchle webů nebo ti to stačí tady a seš naplněnej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Teda decebale, to máš fakt puzení vylínout ze zákulisí vždycky, když se napíše slovo jako negr, cígoš, homokláda, sluníčkář, uprchlík nebo já nevím - zkurvená jóga? To sleduješ víc takovejchle webů nebo ti to stačí tady a seš naplněnej?Hele, já na to narazil náhodou, čekal jsem humor a ejhle, Bivoj. Ten příběh psal sám život:-) . 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 A reagoval bys, kdyby toho negra nazval třeba nějak neutrálnějc? A proč zrovna Bivoj - jakože tahá na zádech prasata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ja ja ja to zkusim: ?Enyky, benyky, kliky, hec, chytni negra za palec, a když pouští nech ho bejt, černá barva nejde smejt? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Ja ja ja to zkusim: ?Enyky, benyky, kliky, hec, chytni negra za palec, a když pouští nech ho bejt, černá barva nejde smejt? :-)Vyser se na to nebo tě taky přejmenujem a kdo řekne: "Frantík", ten pude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 já si z dětství pamatuju jenom : Černoušek Bubu, má černou hubu, nožičky skákací, a prdelku foukací. no ale proč se to říkalo fakt nevím pak sem měl kouřícího ježka ..... ten mně bavil ..... děsně smrděl ..... asi jako ukrajinci v autobusu a středočeši *fotografie převzata z internetů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 A reagoval bys, kdyby toho negra nazval třeba nějak neutrálnějc? A proč zrovna Bivoj - jakože tahá na zádech prasata?Jsi vedle, já reagoval na to jeho velkohubé siláctví. Negr, to už byla taková třešinka na dortu:-). 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Jsi vedle, já reagoval na to jeho velkohubé siláctví. Negr, to už byla taková třešinka na dortu:-). Promiň ale nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Promiň ale nevěřím.Zmizíku, já nelžu:-). 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Zmizíku, já nelžu:-). Já vím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Tady je zas humoru. To je jak kdyz se hadaj moje dcery. Kazda musi mit posledni slovo. Bylo by to i vtipny, ale nejak neni. Trochu nadhledu panove... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Dobře ale už sem to sem jednou dával:Myslivec přelézá plot, omylem mu brokovnice spustí a prostřelí si ptáka. Utíká tedy za doktorem, ten pospravuje co může a když se s chlapem loučí, dává mu vizitku a povídá:"To je kontakt na mého bratra, měl byste ho asi navštívit.""On je taky doktor?""Ale ne, flétnista. Ale ukáže vám, kam máte dát prsty, abyste si nenachcal do očí." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Decebale, dam tady radeji svou fotku, at vis, ze ja taky nelzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 To jak tí dvaja, čo čúrajú vedľa seba na verejných toaletách. Jeden robí trhané pohyby, o chvíľu začne mykať aj toho druhého. Prvý len tak aby reč nestála prehodí "Tiež to máte z vojny?". Druhý, že "Nie, ale čúrate mi do ksichtu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2018 Hele, já na to narazil náhodou, čekal jsem humor a ejhle, Bivoj. Ten příběh psal sám život:-) . Oni na mně u Karličky někdy pouštěj psy...A kdy někdy?No někdy, vždycky když tam přijdu.Tož k těm náhodným jevům... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 3. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2018 To jak tí dvaja, čo čúrajú vedľa seba na verejných toaletách. Jeden robí trhané pohyby, o chvíľu začne mykať aj toho druhého. Prvý len tak aby reč nestála prehodí "Tiež to máte z vojny?". Druhý, že "Nie, ale čúrate mi do ksichtu"Znám podobnej. První se ptá toho druhýho:"Taky zranění z války?"A druhej na to:"Ale hovno. Jsem si zapomněl rozepnout zip." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky