zceyee Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Nejhezci fotka je vpravo dole (ty dve nahore sou fakt low, nevim proc bych mel touzit po damskych jeanech nebo umelych kozach), jenom mi tam prebejvaj psy a dcery a navic akteri maj podezrele hezky obleceni. My deti budou skakat v bahne a hledat louze aby se v nich jak prasatka rochnili. Nebo aspon myslim, teda beru to podle sebe v tom veku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Pokud někdy omylem upustíte svůj smartphone do vody, nechte ho 24 hodin ležet na misce s rýží. Rýže přitáhne asijce, kteří vám porouchaný telefon automaticky opraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) I to řádkování mas nachlup stejny.. ;-) Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Tvl, podruhé double. Tak to je deža deža ví, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Trochu starší, ale dobrý: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Miloš vs Jirka je dobrý. Ale Andrej mě vždycky rozesměje na imervere: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 Sice to není do sekce humor, ale je to exkluzivní: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 A do smrti nezapomenu na tohoto finského komentátora s českou krví : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 3. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2018 (upraveno) Jako ja sem taky nalitej, koneckoncu, co bych tady taky v tuhle hodinu hledal, ze? Mozna Humor? Edit: vodjinud dobry! Upraveno 3. listopadu 2018 uživatelem Murphy97 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Možná , že hledáš odpověď na složitější otázku: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Vlákno "Zbohatneme?" Tam bude možná větší sranda než v "Bitcoinu". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Miloš vs Jirka je dobrý. Ale Andrej mě vždycky rozesměje na imervere: To je Andrej a Vana ( zokej ) A do smrti nezapomenu na tohoto finského komentátora s českou krví : Spise nema rad Swedy taky od nej, legendarni - Antero Merteranta ( btw mel jsem tu cest ho Hostit v CR, sympatak ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Je to frajer. Takhle komentovat umi jen malokdo. Ani nemusis umet finsky a rozumis mu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rodrigez Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Ja jsem vcera videl tohle.: Konečně jsem našel kavárnu, kde mají pravé italské espresso piccolo! A pak že prej neexistuje! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Vy toho nadelate.. včera jsem v práci pri namátkově kontrole inventur zavital do naseho zavodoveho buface.. meli tam novy pristroj.. a paní mi hrde, ve shodě s velikou ceduli zavěšenou nad přístrojem, hlásila: date si to preso? A bylo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2018 Turek do skla pyčo. To je ultimátní záležitost, věřim že se na to stahujou báby ze širokýho okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Vy toho nadelate.. včera jsem v práci pri namátkově kontrole inventur zavital do naseho zavodoveho buface.. meli tam novy pristroj.. a paní mi hrde, ve shodě s velikou ceduli zavěšenou nad přístrojem, hlásila: date si to preso? A bylo... :-)Nejak nerozumím, v čem je problém? Preso je, poodle mého, celkem akceptovatelné a běžné zkrácení espressa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Sice běžné, ale úplně jiného významu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 Problém to asi není, ale ze zkušenosti bych řekl, že kde to maj i na ceduli jako Preso, tam si člověk moc nepochutná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 5. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2018 I to řádkování mas nachlup stejny.. ;-)Screenshot_20181103-183312.jpegChtěl jsem to dát ještě potřetí.Ale teď jste mě urazili.Asi se du zabít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky