noviisek Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
noviisek Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 V 8. 11. 2018 v 18:51, tombed napsal: IMG_20181108_194240.jpgChytrá reklama pod příspěvkem Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
zhrado Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 V 8. 11. 2018 v 18:51, tombed napsal: Tá moja chce britskú mačku, tak som na ňu víťazoslávne zavolal, že som našiel výhodný inzerát. Tak si ho prečítala a povedala, že som vadný.. Nemá tá moja žena proste nos na výhodnú kúpu
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 ...objednany dva typy tricek se Schrodingerovou kockou :-D.
instant Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 ..no len ci to nebudu maciatka od tej Schroedingerovej mačice
Kamil Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Jmenuji se Maruška a chtěla bych žít u vás v Sýrii.Mám však pár zásadních požadavků:1.) Chci abyste ve vesnici postavili kostel s velikým křížem na střeše, aby mě Pánbíček našel2.) Zároveň prosím, abyste zakázali řvaní z mešity, protože tomu jednak nerozumím a také nechci být rušena, když si chci přispat3.) Chci aby místní ženy nenosily ty černé oděvy, protože se jich bojím a uráží mě, když nevím, kdo v oděvu je. Se mnou problém nebude - mám jen pár letních šatů a plavky.4.) Chci abych měla v dosahu nějaký Steak house s vepřovým masem, protože ho miluji. A ať tak mají dobrou kořalku!5.) Chci aby mi vaše vláda přispěla na bydlení a stravu, protože jsem nikdy nepracovala a ani nehodlám. Jestli na to vláda nemá, tak ať trochu zvýší daně?6.) Chci pak řídit nějakou firmu. Třeba stavební, kde je hodně mužů. Moc ráda je sekýruju.Dejte mi prosím vědět, do kdy budou mé požadavky splněny. Já se zatím vydám na cestu a doufám, že cestovní výdaje mi zpětně uhradíte. Nebo pro mě raději pošlete nějakou svojí organizaci, aby cestu urychlila. Věřím, že vaší kulturu obohatím a že se na mě budoucí spoluobčané těší!Jsme přeci tolerantní, tak nevidím žádný problém.
Hardslimer Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Jj, jak muze byt sedmy nejbezpecnejsi stat na svete plny spatnych a zlych lidi? https://echo24.cz/a/SEZTB/cesko-je-sedmou-nejbezpecnejsi-zemi-na-svete To mi Evropo vysvetli................
TomCZ Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Muž u lékaře.Doktorka : příznaky?Muž : myšlenky na smrt, sebelítost.Doktorka : takže rýma?Muž : může být.. Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem TomCZ
Kamil Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) V 8. 11. 2018 v 20:18, Xenomorfus napsal: ...objednany dva typy tricek se Schrodingerovou kockou :-D. Taky jsem neodolal. Ja koupil jen jedno s kratkym rukavem. Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem Kamil
odjinud Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Chci vas videt, az tu kocku budete nekde treba v hospode vysvetlovat... :-)
leebauer Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 TWL to může být právě téma na celou noc.Supr chlastačka,chvíli smích,chvíli řev a nakonec možná i bitka.Takhle bych si představoval slušnou návštěvu hospody spojenou s kvalitním tématem.HiHi
noviisek Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 V podstatě je ta kočka něco jako náš prezident. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk
leebauer Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Potkal jsem dva chlapy ve sladěném oblečení. Tak jsem se jich zeptal, jestli jsou gayové. Místo odpovědi mě zatkli.
Xenomorfus Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 V 9. 11. 2018 v 11:33, Kamil napsal: Taky jsem neodolal. Ja koupil jen jedno s kratkym rukavem. Kdyz ja narazil na dve graficky dost rozdilna provedeni a nemohl se rozhodnout, ktere vzit... ;-)
Hasňa Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) V 9. 11. 2018 v 13:52, noviisek napsal: V podstatě je ta kočka něco jako náš prezident. Odesláno z mého ONEPLUS A3003 pomocí Tapatalk Zrus si prosim ten pitomy reklamni banner, cetl jsem to jako soucast tveho sdeleni a prislo mi to otravne. Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky