wizard-ov Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 Beeman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhauszn Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 "Povidláček":-) po vybuchu smichu jsem musel vysvetlovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 24. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2018 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 25. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2018 Spíš patří sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 "Tak co říkáš na Kometu?""Co by, však je to jen led, prach a špína.""Chceš do držky?"Být astrofyzikem v Brně je docela o hubu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Astrofyzikem kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Astrofyzikem kde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elson Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Ten to musi byt jinej fanda Rolexu ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Dost dobrý. Docela bych chtěl vidět, až mu ty oholený chlupy na těch Rolexkách zase narostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Já asi ani ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Po ulici běžel černoch s počítačem pod paží. ?Ten vypadá jako ten můj!? lekl jsem se a spěchal domů, ale ten můj tam naštěstí byl a právě mi leštil boty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Po ulici běžel černoch s počítačem pod paží. ?Ten vypadá jako ten můj!? lekl jsem se a spěchal domů, ale ten můj tam naštěstí byl a právě mi leštil boty.starej ale pořád dobrej :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Kérka dobrá, ale čas nesedí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Tak je to jasný. Fejky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Vypadá to, že Rolex začal vyrábět kardiostimulátory.Snad to nebudou automaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Vzhledem k tomu kolik bílé je v tom "tetování" (a nejen na datumce) tipuju že fake bude nejspíš celá ta "fotka"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Mně se to zdá reál. A u krku už nedal stínování a nechal to asi na příští sezení ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 Kazdopadne neco mne septa, ze clovek s takovoudle kerkou musi bejt cistej pitomec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2018 To ti šeptá asi správně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 27. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2018 Kazdopadne neco mne septa, ze clovek s takovoudle kerkou musi bejt cistej pitomec.Nebo chronomagor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky