Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Tittus: ja som to tiez nepochopil, kym neprisla vysvetlivka.. asi som malo homofobny

A pak nám těch Brňáků nemá být líto...

Odesláno

Tohle je tady podruhý (o stránku zpět) a pořád to nechápu.

Za patřičnej počet nálepek za tebou přijede ta devatenáctka, teda pokud nemáš spz 6AY nebo pokud nejsi z Brna, který neví kde je  

Odesláno

Sakra nedělejte si ze mě prdel. Furt to nechápu.

Do Brna se bojím, na autech mam A nebo T, raději si dávám

za okna cedulku že jsem v Krpoli za studií vypil na Šelepce

více piva než by bylo zdrávo už v době kdy to nebylo in. :)

Odesláno

Sice to tady v Brně o pražácích víme už dávno, ale stejně oceňuji tu sebereflexi ...

Nejlepší na tom je, že 90% těch aut je ze ŠkoFINu (proto to pražský číslo) a jezdí s tím naplavený manažéři. Tenhle jel asi na svátky domů...

Odesláno (upraveno)

Nejlepší na tom je, že 90% těch aut je ze ŠkoFINu (proto to pražský číslo) a jezdí s tím naplavený manažéři. Tenhle jel asi na svátky domů...

Nebo místní firemní auto, kdy má firma sídlo v Praze - třeba kvůli daním apod.

Znám dost lidí, co si dali papírově sídlo na Prahu 1 kvůli kontrole finančáku, a pak mají adekvátně tomu i SPZ.

Jen mne ta SPZ pobavila, protože jsem to vážně na první dobrou přečetl jako "gay" 

Upraveno uživatelem Tomak
Odesláno

Nebo místní firemní auto, kdy má firma sídlo v Praze - třeba kvůli daním apod.

Jen mne ta SPZ pobavila, protože jsem to vážně na první dobrou přečetl jako "gay"

Jako, proto, že v Praze máme nižší daně? No pravda to je, ale my o tom neradi mluvíme, lidi jsou kurvy závistivý...
Odesláno

Tak Babiš vyhrál volný doby tomu, že dal nižší daně v Praze a Brnu a ostatním městům to osolil. Tohle je všeobecně známý fakt.

Odesláno

Jako, proto, že v Praze máme nižší daně? No pravda to je, ale my o tom neradi mluvíme, lidi jsou kurvy závistivý...

To ne, ale prý se do firem se sídlem třeba na Praze 1 skoro nedostane kontrola finančáku. Znám pár lidí, který mají s touto úvahou papírové sídlo v Praze a tím pádem i spz auta psaného na firmu či IČO

Odesláno

Tak Babiš vyhrál volný doby tomu, že dal nižší daně v Praze a Brnu a ostatním městům to osolil. Tohle je všeobecně známý fakt.

Přesně, proto jsme ho taky zejména v Praze tak masově podpořili...

Odesláno

A navic mame ze zakona dva hlasy.

Hybeme prece nejvic ekonomikou.

A mame prazske espezetky dokonce az v ..., no... v tom. .....v - nemuzu si vzpomenout, jak se to jmenuje

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...