Gustaf Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) No, že by tohle ale bylo k popukani.... Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 O tom žádná... Snažím se to jen pochopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Takže v tom kanálu není ajťák? Jsem myslel, že jo...šílené oči, tvarohový xicht apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Takže v tom kanálu není ajťák? Jsem myslel, že jo...šílené oči, tvarohový xicht apod.Sakra, takhle vypadame? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Masák80 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 (upraveno) Od začátku si myslim to stejný, akorát mi to nepřišlo až tak vtipný a řikal si, že si myslim blbost. Ale jako že by to tak fakt bylo??? Já jsem IT četl 2x a viděl původní i nový film, tak to zkusím: spočívá ten fór v tom, že Pennywise vyhrožuje z kanálu, že tam má ?moju EX?, kterou podle knihy zabije a chce abych tam vlezl za ním zachránit ji a tím pádem dostat i mě, ale použije na to špatnou páku (moju EX), protože raději nechám zalít odtok do kanálu betonem a jsem rád, že jsem se jí (mojej EX) definitivně zbavil? Upraveno 28. prosince 2018 uživatelem Masák80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Já jsem IT četl 2x a viděl původní i nový film, tak to zkusím: spočívá ten fór v tom, že Pennywise vyhrožuje z kanálu, že tam má ?moju EX?, kterou podle knihy zabije a chce abych tam vlezl za ním zachránit ji a tím pádem dostat i mě, ale použije na to špatnou páku (moju EX), protože raději nechám zalít odtok do kanálu betonem a jsem rád, že jsem se jí (mojej EX) definitivně zbavil?Tak to chápu i já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Tak...filozoficky vzato by tam někdo ještě mohl pro tu ex rád skočit, když ji porovná se svoji současnou a uvědomí si, jak byla úžasná :-)) Ehm...ne...není to tak...není to můj případ :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Vždy lcky, když někdo vysvětlí vtip, tak prej umře koťátko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Ale zase obzivne, kdyz furt neni k pochopeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Jéžiš, koťátko sem, koťátko tam. Koho to zajímá? Vysvětlený vtip potěší 3x. Tady některé zjevně pouze 2x. Ikdyž, uznávám, tenhle frk je taký svojský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Toto snad je k pochopení.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Dávej další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
14titi Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Žena mě opustila, protože jsem až moc paranoidní...Tak nic, už je zpět, šla si jen udělat čaj Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem 14titi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Tak tohle bych dal do otázek testů autoškoly.Já osobn? bych tam ještě přidal zprava tramvaj.Kromě toho,myslím,že odlehčená dvaasedmdesátka má cca 41 tun,což už nebude o tolik víc než tam tahá vosel,tak to bude napováženou.HiHi Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Pardon - kůň.A ještě má ten koćí rezervu.Akorát ho musí chytit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Tentokrát něco z vlastní tvorby.. Snad nikoho neurazím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Já jsem si myslel, že mě někoho připomíná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky