warann Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jsem dostal jeden z mnoha mailů, že jsem dědil. Text je supr, zejména tato část: "Jmenuji se Roger Cousin, narozený 7. ledna 1945 ve Francii a žijící v Pobřeží slonoviny. Důvod, který mě přivádí k tobě, je následující: Chtěl bych projít vaším kanálem, abyste vykonali charitativní práci ve vašem oddělení. Jedná se o nějaký dar a činí částku dva miliony sedm set tisíc(2,700,000 eur)." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jo jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jsem dostal jeden z mnoha mailů, že jsem dědil. Text je supr, zejména tato část: "Jmenuji se Roger Cousin, narozený 7. ledna 1945 ve Francii a žijící v Pobřeží slonoviny. Důvod, který mě přivádí k tobě, je následující: Chtěl bych projít vaším kanálem, abyste vykonali charitativní práci ve vašem oddělení. Jedná se o nějaký dar a činí částku dva miliony sedm set tisíc(2,700,000 eur)."Máš to ale štěstí ,už přemýšlíš o hodinkách co si koupíš ?......D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Máš to ale štěstí ,už přemýšlíš o hodinkách co si koupíš ?......DTak jistě, samozřejmě. Jen mi furt vrá hlavou tahle věta: "Chtěl bych projít vaším kanálem, abyste vykonali charitativní práci ve vašem oddělení." Nerad bych toho borce nějak zklamal špatným splněním jeho zadání, když je ke mně tak štědrej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tak jistě, samozřejmě. Jen mi furt vrá hlavou tahle věta: "Chtěl bych projít vaším kanálem, abyste vykonali charitativní práci ve vašem oddělení." Nerad bych toho borce nějak zklamal špatným splněním jeho zadání, když je ke mně tak štědrej.hele,hlavně aby se mu tam nepripletlo omylem to k......to by bylo nepříjemný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Jsem dostal jeden z mnoha mailů, že jsem dědil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koumes Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Já jsem to asi nepochopil. Může to být tím, že mi ta písnička přijde fpoho ? :-) Já to taky nepochopil, ale už druhý den si tu melodii broukám, je děsně chytlavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 jo, něco jako baby shark, taky strašná vymejvárna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 (upraveno) Tohle je lepší. :-) Upraveno 6. března 2019 uživatelem Wanderer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Tohle jsem jen tak prolit a bubenik je skvelej...mit nejakeho znameho bubenika, nemuzu mu na koncert A od boziho rana jedu v hlave ?manamana?... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 (upraveno) Trocha té černoty... Jirka Pomeje byl vždycky stylař, ale oslavit popeleční středu kremací je zatím nejdál Upraveno 7. března 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 https://www.youtube.com/watch?v=HcyBpeeLnxo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2019 Super předělávka reklamy na Merci Strašná blbost, ale baví mě to: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky