Wanderer Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Odesláno 27. července 2019 Včera jsem se dal do řeči s jednou nádražačkou a tak jsem si vzpomněl jak jel jeden chlap na olympiádu. Přijde chlap v Dolní Cerekvi na nádraží a chce jízdenku do Nagana. Ženská za okýnkem říká: 'Nagano? Co to je? - Aha, tak to musíte do Horní Cerekve, tam mají počítač.'Chlápek jede na Horní Cerekve a chce zase lístek do Nagana. Chlápek u počítače říká: 'To v počítači nemáme. Jeďte do Jihlavy, tam vám snad pomůžou.'Jede do Jihlavy a chce zase jízdenku do Nagana. Říkají mu: 'Tak to nepůjde. Jeďte do Prahy na Hlavní nádraží.'Na Hlavním nádraží: 'Do Nagana nejezdíme. Jděte na letiště do Ruzyně.'V Ruzyni: 'Přímý spoj do Nagana nelétá. Musíte přes Moskvu.'Chlápek už docela otrávenej letí přes Moskvu do Nagana a konečně je tam.Po skončení olympiády jde v Naganu na nádraží a říká (japonsky): 'Jeden lístek do Cerekve.'Ženská vykoukne z okýnka: 'Dolní nebo Horní?'
Artesia Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Odesláno 27. července 2019 Karel přijde domů, vejde do koupelny a vidí zezadu ženu jak cosi máchá ve vaně. Při tom pohledu to na něho přijde, vyhrne jí sukni a udělá to. Potom jde do kuchyně, tam stojí Božena a hlásí: "Karle, překvapení, přijela maminka...". A když vidí jeho zděšený pohled, dodává: "... neboj, tvoje".
JoyStick Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Odesláno 27. července 2019 Karel přijde domů, vejde do koupelny a vidí zezadu ženu jak cosi máchá ve vaně. Při tom pohledu to na něho přijde, vyhrne jí sukni a udělá to. Potom jde do kuchyně, tam stojí Božena a hlásí: "Karle, překvapení, přijela maminka...". A když vidí jeho zděšený pohled, dodává: "... neboj, tvoje". :lol2: :lol2:
elson Odesláno 27. července 2019 Nahlásit Odesláno 27. července 2019 Karel přijde domů, vejde do koupelny a vidí zezadu ženu jak cosi máchá ve vaně. Při tom pohledu to na něho přijde, vyhrne jí sukni a udělá to. Potom jde do kuchyně, tam stojí Božena a hlásí: "Karle, překvapení, přijela maminka...". A když vidí jeho zděšený pohled, dodává: "... neboj, tvoje".[emoji2359][emoji2359][emoji2359][emoji28][emoji23]
vietor007 Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clockyclock Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Jak nakládáš se svým časem? Šetrně - nechci, aby se mi kazil, a tak ho nakládám do lihu.
Socom Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Tak to jsem ještě neslyšel. Super, jdu si dát tedy panáka :-)
gorlo Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 https://www.idnes.cz/praha/zpravy/karluv-most-zmizelo-graffiti.A190728_180602_praha-zpravy_zaz?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Podle mě, to sranda je.
McStinger Odesláno 28. července 2019 Nahlásit Odesláno 28. července 2019 Nerýpal by som do toho. Ešte by sme náhodou mohli zistiť, že to nie je ani vtipné, ani reklama.
ondras69 Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Jak se pozná chlap bojovník? V hospodě nechá sekeru a před hospodou šavli. Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk
Liqid Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 https://www.idnes.cz/praha/zpravy/karluv-most-zmizelo-graffiti.A190728_180602_praha-zpravy_zaz?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku Podle mě, to sranda je. Sranda ještě bude https://www.idnes.cz/praha/zpravy/karluv-most-graffiti-soud-nemci-podali-odpor.A190729_134422_praha-zpravy_rsr
wizard-ov Odesláno 29. července 2019 Nahlásit Odesláno 29. července 2019 Fajný komentář k té Kordové ;o)
Doporučené příspěvky