Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ad Greta: není nad to prodat postiženému jeho defekt jako "požehnání". Průser je když tomu bludu uvěří a coby "influencer" jej začne šířit dál, jako by to bylo slovo svaté...  :angry:

Demonstrováním namísto studia této planetě kravka od CO2 a plastů (do kterých její následovníci fasují svačinky a pitíčka) rozhodně neuleví - akorát svým teatrálním ignorantstvím podkopává důvěryhodnost zbývajících solidních ekologů, které po odstartování příští ekonomické krize (viz "ekologické" kotrmelce v německé ekonomice) budeme všichni házet do jednoho pytle s tímhle umíněným aktivistickým pomatencem. A z ekologie se stane sprosté slovo, podobně jako kdysi z (taky "dobře míněné") eugeniky...  :thumbsdown_anim:

PS: Pokud to se záchranou světa před kravskýma prdíkama tahle grupa myslí vážně, ať si upletou recyklovatelný špagát a jdou se zhoupnout na nejbližší větev. Své bídné neekologické ostatky pak můžou odkázat medicíně a nebo nechat zkompostovat...

:hang:

Odesláno

To děláš chybu, já jsem to pročetl a ještě tam figuruje i klokan, nosál, poník a tygr co chcípnul u cesty.

Ted clanek na Novinkach. Necetl jsem to, staci nadpis - nemohl by to nekdo, idealne Zmizik, namalovat?
?Honila hluchého psa, zasedl ji velbloud. Žena v USA si pomohla kousnutím do varlat?
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/honila-hlucheho-psa-zasedl-ji-velbloud-zena-v-usa-si-pomohla-kousnutim-do-varlat-40297525

Odesláno

Jednou bude z Gréty pěkná baba (a na rozdíl od vás to někam dotáhne :D ).

No, z Gréty možná jednou bude pěkné leccos, ale baba nikdy  :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Co se jí, chudákoj, musí honit v šišce... Ty její rodiče, to je asi dobrá špína.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Tvl serte už na to...  Mě nepřijde vtipný, že se svět totálně posral....  To je snad ještě horší, než plechový GMT za čtyři kila. 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...