Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Jenže Vega přišla až po Magionu, kterej ze začátku běžel sám. Ale pravda, ve čtvrtek, pokud si vzpomínám :D.

edit: eště mi paměť slouží dobře! - https://www.extra.cz/zpatky-do-minulosti-pamatujete-si-na-oblibene-televizni-porady-vegu-a-magion

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Zmizík

Jojo, vaginalni infekce... To priroda dobre zaridila, aby i zenske poznaly, jake to je zits podrazdenou pi*ou...

A jak to priroda zaridila, aby ty samy zensky poznaly, jaky to je zit se samolibejma jesitnejma egoistickejma curakama?

Odkaz ke komentáři

A jak to priroda zaridila, aby ty samy zensky poznaly, jaky to je zit se samolibejma jesitnejma egoistickejma curakama?

Jsem se na to fcil rano doma zeptal a uhadla jenom toho curaka. Toho, ze jsem samolibej, jesitnej a egoistickej,toho si vubec nevsimla........asi to bylo tim podrazdenim, jinak si to neumim vysvetlit....

Odkaz ke komentáři

Sem se radsi vozral a stal se ze me prechodne feminista. Uz sem cajk - sou to pice.

Tvl Zmizíku s Tebou bych chtěl jednou mít dvojdomek :-D

Jinak k tématu. Kamarádka sdílela nějaký dojemný příběh o zneužívání dětí v americe. Nakonec napsala, že nedávno odsoudili Petra Dostála, který jí kdysi učil ve školce tančit. Tak jsem řekl, že zase zažila spoustu poprvé už ve školce- první tanec, první pusa, první anální sex... no teď je na mě nasraná.

Až se mě maminka zase bude ptát, proč si neudržím delší vztah, že chce vnuky. Tak se asi přiznám, že to může být i mnou :-D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...