Pavelpu27 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jak tohle mohlo projit rezii? Asi tam sedi stejny tupec jako ten studentik....... Já si naopak myslím, že ho tam dali úmyslně, aby ukázali lidskou i odbornou úroveň těch aktivistů. Ona si ho reportérka celkem slušně mazala na chleba, aby ze sebe dělal většího a většího kkta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Pavelpu27: Rekl bych, ze to ma opacny efekt. Spise ukazali jakou uroven ma tento porad. A spojenim nazoru smazky s rozhovory s ostatnimi v jednom poradu? To je urazka....... Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Moc vtipnej mi ten mladík nepřipadal, no popravdě jsem to ani nebyl shopnej dokoukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ja taky ne, ale jeho jmeno me pobavilo. Tadeáš Pochva, to sedi :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Jednoho dne zjistím, kde se tyhle duševní polotovary líhnou. Mám na ten den vyhrazenej barel benzínu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Holt umelec, cista duse, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Ja taky ne, ale jeho jmeno me pobavilo. Tadeáš Pochva, to sedi :-))) Tadeáš, Tadeáš, sakra, koho mi to jenom připomíná .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 hubený, hnědý polobotky a byl docela vyplašený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Projev toho chlapce mi připadal, jako když odpovídá u zkoušky, přesněji, jak kdyby měl něco nabiflovaného... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tadeáš, Tadeáš, sakra, koho mi to jenom připomíná ....já vim, Tadeáše Holstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) . Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 (upraveno) Mi spíš bylo i líto Kotrby, který se tam snažil něco komemtovat a skákala mu do toho moderátorka, která se to snažila mít pevně v rukou a ukázat, že největší expert je ona. Obecně jí mám rád No a ten rozhovor se studentem byl úplně vrchol. To je tak nesmyslné až je to geniální by mě třeba zajímalo jestli rektor UK u toho brečel smíchy nebo naopak. Za mě 9/10. Chyběl tomu Mira Rozneru a ma to všechno... Upraveno 6. ledna 2020 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2020 Tadeáš, Tadeáš, sakra, koho mi to jenom připomíná ....:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 (upraveno) . Upraveno 7. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bebe22 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Přestup roku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 7. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky