Horhe Odesláno 1. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2010 Majitelé firem se baví mezi sebou: Poslouchej, ty dávaš výplaty zaměstnancům, i když je krize? Nedávam, a ty? Taky nedávám. A chodí do práce i tak? Ano, chodí. Poslouchej, neměli by jsme od nich vybírat vstupné? 1
Horhe Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 http://www.videotube.sk/video/48164/chodnik-v-snehu.html 1
lexa Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Archeologové vykopali slovník pocházející z roku 3 000 před Kristem. V něm bylo slovo "Oběť" definováno znaky "Ten který potkal Chucka Norrise" Chuck Norris je nejlepší v sexu. Škoda, že ho nikdy nepotřeboval. Víte, co jako poslední proletělo hlavou všem obětem Chucka Norrise? Jeho bota. Chuck Norris je tak drsný, že existuje Black Metal, Death Metal a Chuck Norris Metal. Když Chuck Norris navštívil Vatikán, papež se k němu přišel vyzpovídat. Velká Čínská zeď byla původně postavena proto, aby zabránila Chuck Norrisovi vstoupit do Číny. Žalostně selhala. Chuck Norris byl kdysi vrchní vyjednávač pro FBI. Jeho práce spočívala v tom, že zavolal telefonem kriminálníkovi a řekl: "Tady Chuck Norris." Chuck Norris nemyslí. On ví. Chuck Norrisův kop z otočky je preferovaná forma popravy v 16 státech. Žádné vtipy o Chuck Norrisovi nejsou vtipné. Kde je Chuck Norris, tam končí veškerá legrace. Chuck Norris si v KFC objednal BigMac a dostal ho. Když Arnold ve druhém Terminátorovi říká "Já se vrátím", myslí tím, že jde požádat Chuck Norrise o pomoc. Nastartovat motorku a vytočit motor, to je hukot. Ne, skutečný hukot zažijete, když se vám podaří vytočit Chucka Norrise. (vám píši s malým písmenem, protože s velkým se píše pouze Chuck Norris) Chuck Norris musí třídit prádlo na tři hromady - bílé, barevné a krvavé. Švýcarsko vlastně ve skutečnosti není neutralní. Jen zatím vyčkávají, na kterou stranu se Chuck Norris přidá. Když se říká: "nikdo není dokonalý," Chuck Norris to považuje za osobní urážku. Hlavní příčiny smrti v USA jsou: 1.Onemocnění srdce, 2.Chuck Norris, 3.Rakovina.
lopki Odesláno 2. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2010 Asi nejhezčí betlém, jaký jsem kdy viděl. 1 1
Hasňa Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 He finally did it!! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
HonzaX Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Řešení cikánské otázky :http://www.youtube.com/watch?v=2hpDjOf1OI8 2 2
quequeek Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 tak to je síla pánové, už i v sekci humor se rozdávají mínusy http://www.youtube.com/watch?v=2jMmVDesPic&feature=related 7
Diamondking Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 (upraveno) Když jsme na tom hodinkovém fóru KLIK Klikněte na obrázek Upraveno 3. prosince 2010 uživatelem Diamondking 1
DAveDOG Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Troch drsný ale mě rozesmál: Ťuk - ťuk. "Kdo tam?" Tvoje smrt.""Běž do p....e!""Dobře - píšu si - rakovina konečníku"
quequeek Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 (upraveno) dneska se s humorem fakt nedaří, taky ještě něco přidám.... Upraveno 3. prosince 2010 uživatelem quequeek 1 1
mechano Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 dneska se s humorem fakt nedaří, taky ještě něco přidám.... Dej tam prosím, aspoň pro mě vysvětlivku. Jiak nevím, kdy se mám začít smát.
quequeek Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Dej tam prosím, aspoň pro mě vysvětlivku. Jiak nevím, kdy se mám začít smát. není třeba, není to vtipný
KFL Odesláno 3. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2010 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tombed Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 někde sem dával kdysi Pít kočkomil video se zpěváky zpívajícími operu v nákupním centru v USA, tohle je česká taneční variace z hlaváku...http://www.youtube.com/watch?v=AEygLiIT5Uw&feature=player_embedded
Kalifx Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 (upraveno) někde sem dával kdysi Pít kočkomil video se zpěváky zpívajícími operu v nákupním centru v USA, tohle je česká taneční variace z hlaváku... Smrdí za tím nějakej event marketing + samozřejmě pokus o dnes tak populární virálek. Upraveno 4. prosince 2010 uživatelem Kalifx
Jakubisko Odesláno 4. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2010 Smrdí za tím nějakej event marketing + samozřejmě pokus o dnes tak populární virálek. T-Mobile prý...
Doporučené příspěvky