Duke650 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Jede takhle Heisenberg po dalnici a stavi ho policajti. Jeden prijde k nemu pocka az stahne okynko a rika "Pane ridici zdalipak vite jak rychle jste jel?" a Heisenberg na to "No to opravdu nevim, ale za to presne vim, kde jsem." cool univerzitní fórek... pár sekund jsem si říkal "vždyť ten silniční pirát s bílým mercedesem 2222 se jmenoval jinak", ale pak mi docvaklo, přece jen ta katedra (jaderné energetické stroje a zařízení) mi do života dala aspoň smysl pro švihlý humor :-)))
Karki Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 (upraveno) chceš vědět kolik je hodin,klikni na odkaz a potom na hodiny http://lovedbdb.com/nudemenClock/index2.html Upraveno 9. ledna 2011 uživatelem Karki
Jakubisko Odesláno 10. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2011 X-Bob: to, že tam frčí fejkaření už víme delší dobu Ale smutné je to, že jim to ještě nikdo nezatrhl
miccalek Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 Jistě to všichni znáte, je to staré, ale je to špica!
charles Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2011 X-Bob: to, že tam frčí fejkaření už víme delší dobu Ale smutné je to, že jim to ještě nikdo nezatrhl Měli by si vzít příklad z Čechů v New Yorku, tam fejkaření neobstojí http://www.lidovky.cz/fejk-jako-reditel-ceskeho-centra-v-new-yorku-konci-fva-/lide.asp?c=A100927_173405_lide_ani
Thomas Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Nutně potřebuju Orlíky!!! Nemá někdo nějaký volný? Viz vlákno od matylda2011 v sekci Prim
Duke650 Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Nutně potřebuju Orlíky!!! Nemá někdo nějaký volný? Viz vlákno od matylda2011 v sekci Prim Poněkud mimo, že?
pavel67 Odesláno 13. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2011 žertování mezi nebem a zemí Následující přepisy jsme dostali od Řízení letového provozu, jedná se o autentické záznamy nejkurióznějších rozhovorů mezi dispečery a piloty. Pilot: "Dobré ráno, Bratislavo." Věž: "Dobré ráno, pro informaci, tady je Vídeň." Pilot: " Chystáme se na přistání, Bratislavo." Věž: "Tady je opravdu Vídeň." Pilot: " Vídeň?" Věž: "Ano, Vídeň". Pilot: "Ale proč? My jsme chtěli do Bratislavy." Věž: "OK, tak přestaňte přistávat a zahněte doleva." Věž ironicky k pilotovi, který právě obzvlášť tvrdě přistál: "Nojo, přistání nemusí být žádný tajemství, pasažéři můžou klidně vědět, že už jsou dole." Pilot: "To nevadí, oni stejně vždycky tleskaj!" Pilot společnosti Alitalia, kterému vyřadil blesk z provozu půlku kokpitu: "Skoro všechno nám vypadlo, nic už nefunguje, ani výškoměr už nic neukazuje?" Po pěti minutách nadávání se ozve pilot jiného letadla: "Drž už hubu a zemři jako chlap!" Pilot: "Máme málo paliva. Okamžitě žádáme další instrukce." Věž: "Jaká je vaše pozice? Nemáme vás na radaru." Pilot: "Stojíme na dráze 2, čekáme už věčnost na cisternu." Věž: "Po přistání prosím na Taxiway Alpha 7, Alpha 5, Whiskey 2, Delta 1 a Oskar 2" Pilot: "Kde to je? My se tady přeci nevyznáme!" Věž: "Nic si z toho nedělejte, já jsem tady taky teprve druhý den." Pilot: "Žádáme o povolení ke startu." Věž: "Sorry, ale nemáme váš letový plán, kam letíte?" Pilot: "Do Salzburgu, jako každý pondělí." Věž: "Dneska je úterý." Pilot: "To je super, tak to máme dnes volno." Věž: "Jste Airbus 320, nebo 340?" Pilot: "Samozřejmě, že Airbus 340". Věž: "V tom případě buďte tak laskav a zapněte před startem taky ty dva další motory." Věž: "Vaše výška a pozice?" Pilot: "Měřím 180 a sedím vepředu vlevo. Věž: "Máte dostatek paliva, nebo ne?" Pilot: "Ano." Věž: "Ano co?" Pilot: "Ano, pane". Věž: "Oznamte nám očekávaný čas příletu." Pilot: "Úterý by se mi docela hodilo." Po každém letu vyplňují piloti formulář, který se jmenuje Grip neboli stránka. Do něj píší všechny technické problémy a závady na letadle, které zpozorovali během letu a které je potřeba opravit. Po zjednání nápravy zapíší do formuláře své hlášení mechanici. Zástupci obou profesí mají svérázný smysl pro humor. Letecká společnost Quantas vydala knihu, v níž nejlepší chuťovky zveřejnila: Zapsaný problém: Levá vnitřní pneumatika skoro potřebuje vyměnit. Řešení: Levá vnitřní pneumatika byla skoro vyměněna. Problém: Zkušební let byl OK, ale automatické přistávání bylo velice drsné. Mechanikova poznámka: Automatické přistávání není na tomto letadle nainstalováno. Poznámka: Něco je uvolněno v pilotní kabině. Mechanik: Něco bylo utaženo v pilotní kabině. Poznámka: Na předním skle jsou mrtví brouci... Mechanik dopsal: Byli objednáni živí brouci. Poznámka: Autopilot v poloze "držet výšku" nechá letadlo klesat 60 m/min. Mechanik: Tento problém si na zemi nemohu předvést. Zapsaný problém: Hlasitost DME je na neuvěřitelné síle. Mechanik dopsal: Hlasitost DME byla nastavena na uvěřitelnou sílu. Zapsaný problém: Třecí zámky způsobují, že se škrtící páčka zastaví. Mechanik dopsal: Proto tam také jsou. Zapsaný problém: Podezření na prasklé sklo. Mechanik: Podezření je správné. Zapsaný problém: Motor číslo 3 chybí! Mechanik: Po krátkém hledání byl motor nalezen na pravém křídle. Zapsaný problém: Letadlo se za letu chová legračně. Mechanik: Letadlo bylo varováno, aby se polepšilo a létalo vážně. Zapsaný problém: Cílový radar pobroukává. Mechanik: Cílový radar byl přeprogramován přidáním písničkových textů. Zapsaný problém: Myš v pilotní kabině. Mechanik: Byla namontována kočka. Zapsaný problém: Zpod přístrojové desky se ozývají zvuky. Jsou to zvuky, jako by trpaslík bouchal na něco kladívkem. Mechanik: Kladívko bylo trpaslíkovi odebráno. Zdroj: http://xman.idnes.cz...6_xman-styl_fro
Doporučené příspěvky