Návštěvník Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 U Romana je to kouzlo nechtěného, všechno myslí vážně. má pravdu předsedo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 má pravdu předsedo... Já ale taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 A já ne, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 A já ne, jo? Asi taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2011 Trochu rejpnu do borců od Špilasu, ale tohle nejde neposlat ;-) Brrrr! No, co se dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 tak klucí dívejte a plakejte, tohle ráno už pátý Ipad:-) sledujte prodejní sekci, brzy bude výprodej:-) no ted vážně, dělá vám to taky, nebo mám v PC nějaký svinstvo? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Ty máš kontextové reklamy ve fóru? U slova "publikováno"? Tak to jsem ještě neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doctor Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 cierny humor: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Ty máš kontextové reklamy ve fóru? U slova "publikováno"? Tak to jsem ještě neviděl mám to u více slov a nejen na foru, takže problém asi bude na mém PC, nějaký nápad, jak se toho zbavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 nějaký nápad, jak se toho zbavit? Vyzvednout si ten iPad . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 Výborně udělaná parodie na Ken Blocka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 15. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2011 mám to u více slov a nejen na foru, takže problém asi bude na mém PC, nějaký nápad, jak se toho zbavit? mám to taky...tuším, že od chvíle co jsem si nainstaloval zkušební verzi AVG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospec Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Víte co má nejraději farář na ministrantovi ? Kadidlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Motivace ke cvičení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Něco ve stylu IT Crowd: Jedna lidská buňka obsahuje 75 MB genetických informací. Jedna spermie má tedy 37,5 MB. V jednom mililitru spermatu je přibližně 100 milionu spermií. Při ejakulaci trvající v průměru 5 sekund se uvolní asi 2,25 ml spermatu. Výpočtem zjistíme, že datová propustnost mužského penisu je (37, 5 M x 100 M x 2,25) / 5 = 1687,5 terabajtů za sekundu. Ve výsledku je tedy ženské vajíčko schopno odolávat útokům o objemu více než 1,5 petabajtů za sekundu a přitom propustí jen jediný datový paket. Tím pádem je to nejrobustnější hardwarový firewall na světě. Tento jeden paket, který firewall propustí, však shodí celý systém na devět měsíců. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Něco ve stylu IT Crowd: Chce to víc číst, máš to 2 stránky vzadu: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34241-humor/page__view__findpost__p__652058 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike-72 Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Něco ve stylu IT Crowd: Jedna lidská buňka obsahuje 75 MB genetických informací. Jedna spermie má tedy 37,5 MB. V jednom mililitru spermatu je přibližně 100 milionu spermií. Při ejakulaci trvající v průměru 5 sekund se uvolní asi 2,25 ml spermatu. Výpočtem zjistíme, že datová propustnost mužského penisu je (37, 5 M x 100 M x 2,25) / 5 = 1687,5 terabajtů za sekundu. Ve výsledku je tedy ženské vajíčko schopno odolávat útokům o objemu více než 1,5 petabajtů za sekundu a přitom propustí jen jediný datový paket. Tím pádem je to nejrobustnější hardwarový firewall na světě. Tento jeden paket, který firewall propustí, však shodí celý systém na devět měsíců. Na devět měsíců???? Na doživotí!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Chce to víc číst, máš to 2 stránky vzadu: http://forum.chronom...post__p__652058 Tak to pardón Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Pobavil mě jeden komentář v diskuzi o M. Feninovi, který stručně a přesně vystihl obsah článku a shrnul Feninovu kariéru:"Postupně vypadl ze základní sestavy Frankfurtu, z národního týmu a nakonec z okna". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Kluk: "Jedno pivo a párek s hořčicí." Prodavač: "A 18 už bylo?" Kluk: "Ne, tak s kečupem." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky