Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sacha Baron Cohen je naprosto super! :speak_cool: Škoda, že nikdy nebude v tomto stylu komentovat naši politickou scénu.

Byl by někdo od té dobroty a přeložil to?
Odesláno

Byl by někdo od té dobroty a přeložil to?

Džachmun, to jsem já, Admirál Generál Aladeen z Wadiye. Gratulace novému prezidentovi Francoisovi Holandskému (schválně to zkomolil) k jeho vítězství nad trpaslíkem. Nicméně, jediný prezident Francie, kterého já uznávám, je Dominik Strauss-Kahn. Toho jste si měli vybrat, lidé francoužští. On má totiž tu nejlepší výmluvu ke znásilnění, jakou jsem kdy slyšel. Užívejte si, Hafflah
Odesláno

bych řek, že spíš Majolce...

dobrá poznámka, díky. Sauce hollandaise je vskutku něco jako majonéza (spíš je to omáčka), nicméně já vycházel z absence slova sauce v té větě. Nicméně oboje je možné, jak přesně to admirál generál myslel netuším
Odesláno

Tři pražské divy. Tančící dům, zpívající fontána a teď se Metrostavu podařilo postavit 2v1. Zpívající a tančící dům.

Odesláno

..

Mnohokrát jsem tady žádal o překlad, tak teď zase já. Na té pravé tabuli je:

Vozy do 99 koňských sil

malé vozy

ženy

zelení

na té prostřední to LKW je zkratka pro náklaďáky

a na té levé:

výhradně pro BMW Alpina pana Schnitzera (nejsem fanda do aut, takže mi to nic neříká - nějaký závodník? )

Odesláno

a na té levé:

výhradně pro BMW Alpina pana Schnitzera (nejsem fanda do aut, takže mi to nic neříká - nějaký závodník? )

Alpina, Hartge, Schnitzer jsou firmy zabývající se tuningem BMW, M divize dělá totéž, je přímo pod hlavičkou fabriky.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...