bandicoot Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Tohle je výborný. Skrytá kamera jde udělat i bez lekání, strašení, ztrapňování apod.http://www.stream.cz/video/751055-skryta-kamera-namakana-skautka
nAscA Odesláno 15. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 15. srpna 2012 "Máte na stole hodně CV, které máte projít a vybrat kandidáta? Půlku CV vyhoďte. Přece nechcete lidi, co nemají v životě štěstí."
pavel67 Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 Zde čural Chuck Norris Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sibirnaya Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 jsem se prave zamiloval.. http://www.novinky.cz/koktejl/276317-polonaha-aktivistka-urizla-obri-kriz-v-centru-kyjeva-motorovou-pilou.html
Gustaf Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 jsem se prave zamiloval.. http://www.novinky.c...ovou-pilou.html jooo, tak ta se s tím ne*ere
mondeo2 Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 jo jo má ji motorovou No ale pěkně tupou
nAscA Odesláno 18. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2012 Skoda, ze to video utnuli tesne predtim nez si tam takhle stoupla, to se mi na te akci libilo asi nejvice.
mondeo2 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Dlouholetí manželé tiše sedí u večeře, když se najednou žena postaví a vypálí manželovi pořádnou facku. Manžel se překvapeně ptá: "To za co?" "Za 40 let nekvalitního sexu!" Po chvíli se postaví manžel a také dá manželce řádnou facku. Žena se překvapeně ptá: "A to za co?" "Odkud ty víš, co je kvalitní a co nekvalitní sex?
JHonza Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Není to roztomilá kytka? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Skargard Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Tak nevím zda je to humorné....ale asi jo : člověk se sem dostane a je úplně v limbu. Začalo mé šetření na nějaké pěkné kousky. Div si neodtrhávám od hubu jen abych měl nějaké pěkné chrona. Už se i jedny objevili v prodejích....ještě musím počkat na proplacení faktury z poslední akce. Jen klid neboj vytoužené chrona se blíží. Telefon.....zda si nedojedu pro peníze osobně....sláva je to tady. Úspěšně jsem si převzal 30 000,- a hurá k PC kouknout se zda někdo nestihl časy koupit. Kurňa semafor červená.....hmmmmm....už jen chvilku a jsem v kanceláři. Sláva zelená.....jedu....jedu.....proč nejedu ??? To auto je hrozně líné a jede jen 50 km. Ach jo zase nějaká prkotina svítí na mě nějaká kontrolka........tak se ještě stavím u mého mechanika. Resumé je pro mě v tu chvíly z jiné planety......tak je v háji turbo....cca 32000,- Hodinky se rozjeli rychlostí světla směrem od mé osoby. Celé bych to nazval " jak jsem kupoval hodinky a k novému turbu přišel"
gougy Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 jak jsem kupoval hodinky a k novému turbu přišelCelý příběh je "napuosto noumáuní" nicméně neboj, později přijde doba, kdy si budeš chtít pořídit hodinky s "turbem"-klik na odkaz
Skargard Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Tak pokud budu chtít hodinky s turbem....předpokládám že mi auto zcela shoří.
mikymik Odesláno 20. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2012 Tak nevím zda je to humorné....ale asi jo : člověk se sem dostane a je úplně v limbu. Začalo mé šetření na nějaké pěkné kousky. Div si neodtrhávám od hubu jen abych měl nějaké pěkné chrona. Už se i jedny objevili v prodejích....ještě musím počkat na proplacení faktury z poslední akce. Jen klid neboj vytoužené chrona se blíží. Telefon.....zda si nedojedu pro peníze osobně....sláva je to tady. Úspěšně jsem si převzal 30 000,- a hurá k PC kouknout se zda někdo nestihl časy koupit. Kurňa semafor červená.....hmmmmm....už jen chvilku a jsem v kanceláři. Sláva zelená.....jedu....jedu.....proč nejedu ??? To auto je hrozně líné a jede jen 50 km. Ach jo zase nějaká prkotina svítí na mě nějaká kontrolka........tak se ještě stavím u mého mechanika. Resumé je pro mě v tu chvíly z jiné planety......tak je v háji turbo....cca 32000,- Hodinky se rozjeli rychlostí světla směrem od mé osoby. Celé bych to nazval " jak jsem kupoval hodinky a k novému turbu přišel" Tag to je tedy sýla...
sibirnaya Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 vezmi dceru do valky ja onion news proste muzu..
Pavlucha Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Pozor na bojová plemena!!!Pokud máte doma psa, který patří do kategorie tzv. "bojových" plemen a zároveň i malé dítě, rozhodně nedoporučujeme nechávat dítě se psem o samotě!K tomu, co vidíte, stačila docela malá chvíle nepozornosti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 21. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2012 Čínský koupálko, dost dobrej relax http://www.novinky.cz/koktejl/276636-hlava-na-hlave-na-koupaliste-v-cine-byste-opravdu-nechteli.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 22. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2012 Pomerne hustou reklamu vlozili na Blesku ke clanku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky