Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

"Máte na stole hodně CV, které máte projít a vybrat kandidáta? Půlku CV vyhoďte. Přece nechcete lidi, co nemají v životě štěstí."

Odesláno

Dlouholetí manželé tiše sedí u večeře, když se najednou žena postaví a vypálí manželovi pořádnou facku.

Manžel se překvapeně ptá: "To za co?"

"Za 40 let nekvalitního sexu!"

Po chvíli se postaví manžel a také dá manželce řádnou facku.

Žena se překvapeně ptá: "A to za co?"

"Odkud ty víš, co je kvalitní a co nekvalitní sex?

Odesláno

Tak nevím zda je to humorné....ale asi jo :

člověk se sem dostane a je úplně v limbu. Začalo mé šetření na nějaké pěkné kousky. Div si neodtrhávám od hubu jen abych měl nějaké pěkné chrona. Už se i jedny objevili v prodejích....ještě musím počkat na proplacení faktury z poslední akce. Jen klid neboj vytoužené chrona se blíží. Telefon.....zda si nedojedu pro peníze osobně....sláva je to tady. Úspěšně jsem si převzal 30 000,- a hurá k PC kouknout se zda někdo nestihl časy koupit. Kurňa semafor červená.....hmmmmm....už jen chvilku a jsem v kanceláři. Sláva zelená.....jedu....jedu.....proč nejedu ??? To auto je hrozně líné a jede jen 50 km. Ach jo zase nějaká prkotina svítí na mě nějaká kontrolka........tak se ještě stavím u mého mechanika. Resumé je pro mě v tu chvíly z jiné planety......tak je v háji turbo....cca 32000,-

Hodinky se rozjeli rychlostí světla směrem od mé osoby. Celé bych to nazval " jak jsem kupoval hodinky a k novému turbu přišel"

Odesláno

Tak nevím zda je to humorné....ale asi jo :

člověk se sem dostane a je úplně v limbu. Začalo mé šetření na nějaké pěkné kousky. Div si neodtrhávám od hubu jen abych měl nějaké pěkné chrona. Už se i jedny objevili v prodejích....ještě musím počkat na proplacení faktury z poslední akce. Jen klid neboj vytoužené chrona se blíží. Telefon.....zda si nedojedu pro peníze osobně....sláva je to tady. Úspěšně jsem si převzal 30 000,- a hurá k PC kouknout se zda někdo nestihl časy koupit. Kurňa semafor červená.....hmmmmm....už jen chvilku a jsem v kanceláři. Sláva zelená.....jedu....jedu.....proč nejedu ??? To auto je hrozně líné a jede jen 50 km. Ach jo zase nějaká prkotina svítí na mě nějaká kontrolka........tak se ještě stavím u mého mechanika. Resumé je pro mě v tu chvíly z jiné planety......tak je v háji turbo....cca 32000,-

Hodinky se rozjeli rychlostí světla směrem od mé osoby. Celé bych to nazval " jak jsem kupoval hodinky a k novému turbu přišel"

Tag to je tedy sýla...

Odesláno

Pozor na bojová plemena!!!

Pokud máte doma psa, který patří do kategorie tzv. "bojových" plemen a zároveň i malé dítě, rozhodně nedoporučujeme nechávat dítě se psem o samotě!

K tomu, co vidíte, stačila docela malá chvíle nepozornosti...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...