Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Nebude to asi Babicův případ...

...nicméně nosit hodinky obráceně se doporučuje jako jedna ze součástí terapie pro zlepšení fce mozku. Jde o to vymanit mozek ze stereotypu a co nejvíce běžných každodeních věcí dělat jinak.

Číst knihu vzhůru nohama, stejně odečítat hodiny. Dávat si klíče, nebo doklady do jiné kapsy než normálně...

V delším horizontu to napomáhá k osvěžení práce mozku, zlepšuje pamět atp...

Tak jsem si to zrovna zkusil. Fakt! Funguje to!

A proč jsem ten příspěvek editoval?

Protože to fungovalo tak výborně, že jsem původně odeslal úplně prázdný příspěvek. :D

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Nebude to asi Babicův případ...

...nicméně nosit hodinky obráceně se doporučuje jako jedna ze součástí terapie pro zlepšení fce mozku. Jde o to vymanit mozek ze stereotypu a co nejvíce běžných každodeních věcí dělat jinak.

Číst knihu vzhůru nohama, stejně odečítat hodiny. Dávat si klíče, nebo doklady do jiné kapsy než normálně...

V delším horizontu to napomáhá k osvěžení práce mozku, zlepšuje pamět atp...

Hele a finální fáze je schyzofrenie ne? :-)

Odesláno

Odoslané z iPad pomocou Tapatalk HD

vtipný mi to sice nepřišlo ale rozhodně mě to potěšilo protože už nevím co poslouchat a tohle mě dostalo do mých mladých let a hned jsem si poslechl nějakou
a vím co mi bude
:-)
Odesláno

Pokud má daň z cigaret odradit lidi od kouření, daň z alkoholu odradit lidi od pití, tak daň ze mzdy plně pochopili snad jen cikáni.

:-)

Odesláno

V Sovětském svazu umírá babička.

Děda obíhá každého lékaře, o kterém předpokládá, že dokáže babičku vyléčit.

Nakonec sa dostane i k alternativnímu léčiteli, který mu radí,

aby babičku co nejdříve sexuálně uspokojil.

Děda se vymlouvá: "Ale vždyť už jsem na to starý, dávno už to nedělám,

v mých rukou umřel i soudruh Lenin, už to není pro mne !"

Ale léčitel byl neúprosný a trval na svém.

Nakonec děda souhlasil...

Šel domů a umírající babičku řádně přefiknul, potom usnul.

Když se ráno probudil, vidí, že babička není v posteli,

ale v kuchyni peče palačinky, usmívá se, vesele si zpívá, div že netancuje.

Děda znechuceně bije hlavou do stěny:

"Jakej jsem já osel !

Mohl jsem zachránit i soudruha Lenina.

Odesláno

Potká medvěd zajíce a ten mu říká:

Čau medvěde, pozdravuje tě Hroutil.

Jakej Hroutil?

Ten co ti pinďourem kroutil!

Zajíc se strašně chechtá a uteče. Za nějakou dobu se zase potkaj.

Čau, medvěde. Co dělá Hroutil?

Jakej Hroutil?

Ten co ti pinďourem kroutil!

Zajíc se mu zase vysměje a odejde. Medvěda už to štve, tak se jde zeptat lišky, jak ma zajíce dostat. Liška mu říká:

Tak mu to taky udělej. Řekni mu třeba: Pozdravuje tě Trkal. A až se zeptá, jakej Trkal, tak řekni: Ten co ti ho tam strkal.

To je skvělý, díky, fakt, na to bych nepřišel, říká medvěd a jde za zajícem:

Čau zajíci. Pozdravuje te Trkal.

Já vím, říkal mi to Hroutil.

Jakej Hroutil?

...

Odesláno

Dneska mě pobavil na novinkách článek o tom, že smradlavé nohy partnera mohou být důvodem k rozpadu vztahu. V diskusi pod článkem se pak lidi do sebe pustili, na téma tělesný pach se probralo různé od osobní hygieny, životosprávy až po včasnou výměnu spodního prádla a dobrou hlášku tam měl jeden pán a to:

Měnit spoďáry včas a né až když připomínají krabičku od sirek - vepředu sluníčko a vzadu škrtátko! :D

Jo jo, tolik je toho pořád k řešení...

Odesláno

Dneska mě pobavil na novinkách článek o tom, že smradlavé nohy partnera mohou být důvodem k rozpadu vztahu. V diskusi pod článkem se pak lidi do sebe pustili, na téma tělesný pach se probralo různé od osobní hygieny, životosprávy až po včasnou výměnu spodního prádla a dobrou hlášku tam měl jeden pán a to:

Měnit spoďáry včas a né až když připomínají krabičku od sirek - vepředu sluníčko a vzadu škrtátko! :D

Jo jo, tolik je toho pořád k řešení...

na jednom jiným webu to jeden co sem taky občas chodí označil jako Rambo trenky. Vzadu škrtátko, vpředu mapa Kambodže.

Odesláno (upraveno)

Zdejsi clen a pritel z knife.cz Galil to nazval ve sve reportazi o putovani po Golanech jasne.

Rambo trenky.

Vepredu mapa Kambodzi, vzadu skrtatko.

Btw, Galilova reportaz z Golan vcetne fotek a pak Mudzasova (Mudžahedin) reportaz o Vjetnamu byly ty nejlepsi offtopicy co jsem kdy cetl.

edit: nez jsem si na knifu nasel, jak se vlastne Mudzas pise, Pepa me predbehl...

Upraveno uživatelem bandicoot
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...