JJ Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 (upraveno) Patriku doporučuji kouknout na web a zaměřit se na Monty Python's Flying circus. A jako "odškodnění" máš tady jeden opravdu německý: Ein Mann mit einem Glasauge geht zum Arzt und fragt, ob man ihm nicht operativ wieder zu zwei sehenden Augen verhelfen könnte. Der Arzt antwortet, das ginge schon, aber er müsste ein Spenderauge finden, das quasi ganz frisch, also von einem gerade Verstorbenen wäre. Der Mann fährt nach Hause und auf dem Rückweg wird er von einem rasant fahrenden Porschefahrer überholt. Ein paar Kilometer weiter sieht er den Porschefahrer tödlich verunglückt im Straßengraben liegen. Mann, denkt er, das ist doch die Gelegenheit. Der Mann ist tot und ich käme zu meinem Auge. Rasch schaut er sich um, nimmt dem Toten ein Auge raus, setzt ihm sein Glasauge ein und fährt wieder zurück zum Arzt. Der Arzt operiert ihm auch sofort das Auge ein. Am nächsten Tag kommt der Arzt ins Krankenzimmer, um den Verband abzunehmen und sagt zu dem Mann: "Ich habe Ihnen auch eine Zeitung mitgebracht, damit wir direkt prüfen können, ob die Operation erfolgreich war." Der Mann schlägt die Zeitung auf und das erste, was er liest ist folgende Überschrift: "Polizei steht vor einem Rätsel. Gestern Nacht wurde am Rande der B 57 ein tödlich verunglückter Porschefahrer mit zwei Glasaugen gefunden." Upraveno 10. ledna 2009 uživatelem JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Teda německy umím, ale v tomhle jsem naprosto mimo. Můžeš to nějak přeložit? Spis to zni jako svedstina/danstina nebo tak neco.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Použitý kalibr má prý velmi dobrou rezervu nátahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 (upraveno) Doufám, že to tu už nebylo: Jaký je rozdíl mezi nebem a peklem? V nebi je angličan inženýr, francouz kuchař, ital milovník a němec to řídí. V pekle je angličan kuchař, francouz inženýr, němec milovník a ital to řídí. Upraveno 10. ledna 2009 uživatelem Hugo14 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Paní učitelka říká dětem ve škole:,,Ták děti každý mi řeknete nějaké přísloví aby se rýmovalo. Anička:Březen za kamna vlezem,duben ještě tam budem. Hezké Aničko. A teď tyPepíčku. Komu se nelení,tomu se zelení .Výborně Pepíčku. Dežo sedí znuděně a hledí z okna.A co ty Dežo,znáš nějaké přísloví? Jo.Únor bílý sílí pole. Ale Dežo to se musí rýmovat. Únor bílý,sílí pole,pičo vole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 10. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2009 Jáááj, tak ma rozsekalo absolutne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koci Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Když už tady byla řeč o Monty Pythonech, vzpoměl jsem si na jednu scénku: a - My dog has no nose. b - How does it smell? a - Awful. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 ve skole se pani ucitekla pta zaku aby vytvorili dve vety co budou obsahovat slovo yeti. prihlasi se Dezo s Erzikou. Je ti zima, ty pico? Ta je, ty pico. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino65 Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Patriku doporučuji kouknout na web a zaměřit se na Monty Python's Flying circus. A jako "odškodnění" máš tady jeden opravdu německý: Ein Mann mit einem Glasauge geht zum Arzt und fragt, ob man ihm nicht operativ wieder zu zwei sehenden Augen verhelfen könnte. Der Arzt antwortet, das ginge schon, aber er müsste ein Spenderauge finden, das quasi ganz frisch, also von einem gerade Verstorbenen wäre. Der Mann fährt nach Hause und auf dem Rückweg wird er von einem rasant fahrenden Porschefahrer überholt. Ein paar Kilometer weiter sieht er den Porschefahrer tödlich verunglückt im Straßengraben liegen. Mann, denkt er, das ist doch die Gelegenheit. Der Mann ist tot und ich käme zu meinem Auge. Rasch schaut er sich um, nimmt dem Toten ein Auge raus, setzt ihm sein Glasauge ein und fährt wieder zurück zum Arzt. Der Arzt operiert ihm auch sofort das Auge ein. Am nächsten Tag kommt der Arzt ins Krankenzimmer, um den Verband abzunehmen und sagt zu dem Mann: "Ich habe Ihnen auch eine Zeitung mitgebracht, damit wir direkt prüfen können, ob die Operation erfolgreich war." Der Mann schlägt die Zeitung auf und das erste, was er liest ist folgende Überschrift: "Polizei steht vor einem Rätsel. Gestern Nacht wurde am Rande der B 57 ein tödlich verunglückter Porschefahrer mit zwei Glasaugen gefunden." Už je mi to jasné, až budu mít Porsche, tak všechno odřídím i se dvěma skleněnkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 když se chci poučit tak si listuju v tomhle necyklopedie zkuste si najít třeba město kde žijete a když tam náhodou nebude tak můžete něco vytvořit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2009 Zhlédnout do konce!!! zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krupkic Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Kosmodisk nosím od té doby, co jsem si zkurvil záda na Total Gymu. Chuck Noris Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Kaja Gott a Bushido http://www.myvideo.de/watch/5382326/Bushid...ielles_Video_HQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SRSONOR Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Na babičku přijdou choutky a tak říká dědovi, aby si udělal dobře. Tak děda zajde k ledničce, otevře ji, vezme pivo a vypije ho. Babičce to nedá, a tak mu znovu říká, aby si udělal dobře. Děda zase jde k ledničce a zase vypije pivo. Babička už to nevydrží, svlékne se, klekne na všechny čtyři a řekne: Dědo, udělej si dobře. Dědek jí sedne na hřbet, plácne ji přes zadek a volá: "K ledničce!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 ted jsem si na nej vzpomel... Babka si chce jeste s dedkem neco uzit, tak navstivi doktora aby jim na "to" neco predepsal, ze uz nejsou nejmladsi... Dedkovi doktor predepsal viagru, babce prasky na prokrveni onech svalu... Po tydnu doktor babku potka na navsi tak se ji pta - tak co babi, jaky to bylo? A babka rika - ani mi nemluvte, popletla jsem to, me zdrevenela noha a dedkovi se na zadech otevrela jizva z valky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Doufám, že to tu už nebylo: Az te bude nekdo stvat a muze si to najit sam posli mu dokaz na hezkou domenu (si precti nazev domeny a apak si precti i cely postup je to hezky napsane) http://www.taksitokurvavygoogluj.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Par praktickych tipu do domacnosti: NÜTZLICHE HAUSHALTSTIPPS * Rhabarberkompott schmeckt noch besser, wenn man statt Rhabarber Erdbeeren nimmt. * Brot trocknet nicht aus, wenn man es in einem Eimer mit Wasser lagert. * Ein Kühlschrank verbraucht wesentlich weniger Strom, wenn man den Stecker rauszieht. * Fettflecken halten länger, wenn man sie ab und zu mit Butter einreibt. * Zwiebeln statt Kiwis kaufen! Zwiebeln sind billiger und länger haltbar. * Bier hinterlässt keine Rotweinflecken. * Salzflecken auf einer Tischdecke bekommt man mit etwas Rotwein wieder heraus. * Die neue Glühbirne leuchtet wesentlich heller, wenn man sie vor dem Einschrauben aus der Verpackung nimmt. * Kleine Brandlöcher von der Zigarette entfernt man am besten mit einer Nagelschere. * Schweinefleisch kann man jahrelang frisch halten, indem man die Sau am Leben lässt. * Rauchen gewöhnt man sich schnell dadurch ab, dass man an Lungenkrebs stirbt. * Wenn noch kochendes Wasser übrig ist - einfrieren, man kann es immer wieder gebrauchen. * Die Wohnung bleibt beim Bohren von Dübellöchern staubfrei, wenn Sie die Wand vorher in den Garten tragen. * Im Kochbuch stand: "Man reibe 3 Tagealte Semmeln." Nach einem halben Tag hatte ich die Badewanne und die Schnauze voll! Viel Spaß beim ausprobieren! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steirn Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Přijde chlápek do baru a za pultem robotickej číšník. Tak si chlap sedne a robot hned spustí: - "Dobrý den, jaké je vaše IQ?" - "Pročpak se ptáš?" - "Abych věděl, pane, o čem se mám s vámi bavit." - "No mám 150." Tak se s ním robot baví o klimatu, ekonomice, politické scéně v Číně a taková ta intelektuální témata. Chlápek je okouzlen, zaplatí a odejde. Později mu to ale nedá, zaběhne domů, převlékne se, a zas jde do baru k Plechovce. A robot zase: - "Dobrý den, jaké je vaše IQ?" - "103" A tak nadávají na dopravu, baví se o politice, o tom co bude k večeři a tak podobně. Chlápek nelení, zaplatí a odejde se domů převléct. A opět je v baru a znovu se ho robot ptá: - "Dobrý den, jaké je vaše IQ?" - "50!" Robot se nakloní k chlápkovi, mrkne na něj, a říká: - "Ten Paroubek, to je ale kabrňák, co..?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steirn Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 # Prijde devadesatiletej dedous k doktorovi a tam sestricka s nim vyplnuje # dotaznik. # # "Tak co, dedo, kourite ?? # # "Jo jo jasne, 2 krabicky denne". "Hmmmm a pijete, dedo?? " # # "No jasne , tri piva a lahev vina denne a jeste stamprdle navrch." # # "Hmmmm ...a dedo, nerikejte, ze mate jeste sex !! # # "Ale jo, zrovna nedavno ke mne prisla zenska, takova hubenejsi, ale docela # pohledna.....a tak jsem ji hned vosukal na kavalci a protoze# jsem mel v sobe # tu lahev vina...tak hned zase na pohovce. Byla z toho uplne vyjevena a kdyz za # ni zapadly dvere, tak hned zaklepala znova a kdyz jsem ji otevrel, tak se # omlouvala za ruseni....pry u mne zapomnela v obyvaku kosu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 12. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky