straspol Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 selskej rozum: pro obrovsky zajem a silu CNB cenova politika :-)http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66036-prodám-tawatec-titan-diver/ :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 (upraveno) fotka za všechny prachy, votuzená kára, která možná na těch retardérech nechala nárazníky a nějakej dobrák,který postavil auto v podstatě do křižovatky a myslím, že tak metr dva od značky STOP Upraveno 7. prosince 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 (via Divadlo Demago) Představte si přepis debaty prvorepublikových Pátečníků:Masaryk: "Ty krávo, mě už z těch ratanovejch křesel bolí prdel, seru na to dneska, vole." Čapek: "Já už... taky musim za psem, ty vole, jinak mi to tam zechčije a Olga se posere." Masaryk: "Ty máš čokla, vole?" Čapek: "Jo, píšu vo tom takovou pičovinu pro fakany." Masaryk: "Kreslí ti to brácha, jo?" Čapek: "Bráchu mrdám, vole, čokla snad ještě nakreslim, né?" Masaryk: "Seš kretén, vole...(smích)" Politika sem sice nepatří, ale v této sekci a v této formě snad nebude problém.Největší vtip je to, že to není vtip .... Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/rusnokovi-se-nechce-na-mandeluv-pohreb-dh9-/domaci.aspx?c=A131207_123827_domaci_klm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 (via Divadlo Demago) Představte si přepis debaty prvorepublikových Pátečníků:Masaryk: "Ty krávo, mě už z těch ratanovejch křesel bolí p...l, s..u na to dneska, vole." Čapek: "Já už... taky musim za psem, ty vole, jinak mi to tam zechčije a Olga se posere." Masaryk: "Ty máš čokla, vole?" Čapek: "Jo, píšu vo tom takovou pičovinu pro fakany." Masaryk: "Kreslí ti to brácha, jo?" Čapek: "Bráchu m.dám, vole, čokla snad ještě nakreslim, né?" Masaryk: "Seš kretén, vole...(smích)" Teď jsem to četl na XichtKnize a chtěl jsem to sem upnout. Skvěle jsem se u toho pobavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2013 K tematu. http://historje.tumblr.com/image/69300768247 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Na nedělní ráno: Stojí taka fajna robka na Sykoraku, čučí do Ostravice, na sobě minisukňu, že ji z ni tanga lezu tajak vetřelec z břucha. Dojde za ňum taky chachar, zvedne tu sukňu, vrazi jí ho tam tajak zbijak do uhla na čelbě, ona sa zlekně a ječi jak pominuta: "Co robiš? Co robiš!?"A on v klidu: "Svařeča ve Vitkovicach. Čemu se ptaš?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Jeden že života: koukám včera na příblblou reklamu Tchibo v televizi (chlápek se tam směje, že je z Tchiba svetr, helma ci náušnice...) a říkám: už chybí jen aby prodávali hodinky. Přítelkyně mi suše přistrčila jejich útlý vánoční katalog pro muže a já zůstal zírat.. rádiem řízené, sportovní, kvarcky se časovými pásmy, chronografy, automaty s chronem a big date.... a jako vrchol všeho limitka ručn? natahovaných mechanik s mimostřednou vteřinovkou na kartáčovaným stříbřitým cifru, průhledným dýnkem, perláží a vintage swiss kalibrem Venus 180. Ceny od 1500 do 3000, limitka za 8,8k. A k tomu ještě box na hodinky s "kvalitním koženým vzhledem". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Jeden že života: koukám včera na příblblou reklamu Tchibo v televizi (chlápek se tam směje, že je z Tchiba svetr, helma ci náušnice...) a říkám: už chybí jen aby prodávali hodinky. Přítelkyně mi suše přistrčila jejich útlý vánoční katalog pro muže a já zůstal zírat.. rádiem řízené, sportovní, kvarcky se časovými pásmy, chronografy, automaty s chronem a big date.... a jako vrchol všeho limitka ručn? natahovaných mechanik s mimostřednou vteřinovkou na kartáčovaným stříbřitým cifru, průhledným dýnkem, perláží a vintage swiss kalibrem Venus 180. Ceny od 1500 do 3000, limitka za 8,8k. A k tomu ještě box na hodinky s "kvalitním koženým vzhledem". Jo, o hodinkách Tchibo je tu dokonce někde vlákno :-D Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (via Divadlo Demago) Představte si přepis debaty prvorepublikových Pátečníků:Masaryk: "Ty krávo, mě už z těch ratanovejch křesel bolí p...l, s..u na to dneska, vole." Čapek: "Já už... taky musim za psem, ty vole, jinak mi to tam zechčije a Olga se posere." Masaryk: "Ty máš čokla, vole?" Čapek: "Jo, píšu vo tom takovou pičovinu pro fakany." Masaryk: "Kreslí ti to brácha, jo?" Čapek: "Bráchu m.dám, vole, čokla snad ještě nakreslim, né?" Masaryk: "Seš kretén, vole...(smích)" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 JJ, ten "koženej vzhled" mě taky dostal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 (via Divadlo Demago) Představte si přepis debaty prvorepublikových Pátečníků:Masaryk: "Ty krávo, mě už z těch ratanovejch křesel bolí p...l, s..u na to dneska, vole." Čapek: "Já už... taky musim za psem, ty vole, jinak mi to tam zechčije a Olga se posere." Masaryk: "Ty máš čokla, vole?" Čapek: "Jo, píšu vo tom takovou pičovinu pro fakany." Masaryk: "Kreslí ti to brácha, jo?" Čapek: "Bráchu m.dám, vole, čokla snad ještě nakreslim, né?" Masaryk: "Seš kretén, vole...(smích)" Kua, tohle mě odrovnalo. Zrovna si utírám slzy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2013 Jeden že života: koukám včera na příblblou reklamu Tchibo v televizi (chlápek se tam směje, že je z Tchiba svetr, helma ci náušnice...) a říkám: už chybí jen aby prodávali hodinky. Přítelkyně mi suše přistrčila jejich útlý vánoční katalog pro muže a já zůstal zírat.. rádiem řízené, sportovní, kvarcky se časovými pásmy, chronografy, automaty s chronem a big date.... a jako vrchol všeho limitka ručn? natahovaných mechanik s mimostřednou vteřinovkou na kartáčovaným stříbřitým cifru, průhledným dýnkem, perláží a vintage swiss kalibrem Venus 180. Ceny od 1500 do 3000, limitka za 8,8k. A k tomu ještě box na hodinky s "kvalitním koženým vzhledem".Zrovna včera mi to strčila pod nos manželka. Čuměl jsem jako puk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 koruna.jpgElementárna chyba zo strany ČNB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 No takovej mentální sýr to musí být ňamka jak říkaj na jednom nejmenovaným drsným bazaru, to není jen tak pro někoho, se divím, že to maj v Penny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 koruna.jpgHele to je ale úplně stejný, jako když management ČEZu v krizi brečel, jak se jim strašlivě "propadl zisk" = zpomalil tempo růstu o celých 30% nebo kolik to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 To musí být psychycky vzpružující Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 (upraveno) Tak, a je to v pytli, nemůžeme ve firmě brát hodinky jako úplatky... :-)btw, co je to za značku / typ? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. prosince 2013 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 9. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2013 kvarcovy mr*ky, co jinyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky