Hugo14 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Vyšetřovatelům zmizení MH370 unikla ze spisu fotka sejmutá tajnou kamerou v kokpitu (s družicovým přenosem dat na zem). Jednoznačně vysvětluje důvod, proč B777 nepochopitelně směřoval přes Indický Oceán k Antarktidě.
mondeo2 Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 V 28. 3. 2014 v 16:34, Hugo14 napsal: Vyšetřovatelům zmizení MH370 unikla ze spisu fotka sejmutá tajnou kamerou v kokpitu (s družicovým přenosem dat na zem). Jednoznačně vysvětluje důvod, proč B777 nepochopitelně směřoval přes Indický Oceán k Antarktidě.no a pak to asi bylo takhle
Bazilisek Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 V ZOO: "Prosíme maminku Jiřinky, aby se dostavila pro sandálky ke lvímu výběhu."
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Potkaji se dve blondyny ve vlaku a jedna se pta druhe:<br /><br />Kam jedes? <br />Do Budejic, bude zeme zivitelka! A ty? <br />Do Prahy, bude zeme kurva!
Bazilisek Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Přiběhne skinhead k rómce, vylije jí na hlavu kyselinu a řekne: ¨Miluju, když máš rozpuštěný vlasy!¨
Hasňa Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 V 28. 3. 2014 v 19:45, Alda napsal: Potkaji se dve blondyny ve vlaku a jedna se pta druhe: Kam jedes? Do Budejic, bude zeme zivitelka! A ty? Do Prahy, bude zeme kurva!Super. Jen "Zeme zivitelka....ze me kurva"
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Ja vim, pisu z mobilu a uz se mi to nechtelo opravovat
Návštěvník Alda Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 Ve vlaku cestuji dve blondyny a jedna se pta pruvodciho:<br /><br />Pane pruvodci, zaveze me tenhle vlak do Prahyyyy ?<br />Ne slecno, jedem do Olomouce.<br />A ta druha se pta:<br />A meeee?
African Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 To "br" znamená co? V 28. 3. 2014 v 21:21, Alda napsal: Ve vlaku cestuji dve blondyny a jedna se pta pruvodciho:<br /><br />Pane pruvodci, zaveze me tenhle vlak do Prahyyyy ?<br />Ne slecno, jedem do Olomouce.<br />A ta druha se pta:<br />A meeee?
michalval Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Odesláno 28. března 2014 V 28. 3. 2014 v 22:42, African napsal: To "br" znamená co?To je nějaká nedokonalost Tapatalku, pokud vím. Když entrem skočíš na další řádek, tak to tam zanechá tenhle patvar...
African Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 V 28. 3. 2014 v 22:44, michalval napsal: To je nějaká nedokonalost Tapatalku, pokud vím. Když entrem skočíš na další řádek, tak to tam zanechá tenhle patvar...Aha,tak teď už to chápu :-)
Lamiczka Odesláno 29. března 2014 Nahlásit Odesláno 29. března 2014 Plant manažér (PM) sa vracia z návštevy závodu. Zavolá si svoju najskúsenejšiu asistentku (A).(PM) Musíme okamžite pripraviť ?List riaditeľa závodu o celkovej disciplíne?. Ste pripravená?(A) Áno som.(PM) Potom začneme. Začne chodiť po kancelárii a diktovať: Kurvy, do piči!(A) Vážený kolegovia!(PM) Každý jeden chuja robi!(A) Na jednotlivých oddeleniach som zaregistroval pokles pracovnej disciplíny.(PM) Pijú kávy a honia si vtákov!(A) Manažéri sa dištancujú od plnenia pracovných povinnosti.(PM) Muklovia sa plazia ako ulity v kóme, kladu veľký kokot a snažia sa vyjebať zo systémom.(A) Ich podriadení nedosahujú požadovaný pracovný výkon, príliš veľa času venujú mimopracovným aktivitám a nedodržujú pracovne postupy.(PM) Jebať všetkých!!!(A) Na základe týchto zistení nariaďujem:(PM) Tomu novému primerosovi, čo sa tvári ako vzducholoď, klystír s platňovými ihlami.(A) Upozorniť manažéra výroby na jeho zodpovednosť za tento stav a ukrátiť polročnú odmenu.(PM) Zvyšné stádo nech vyjebe sám!(A) Ostatných zamestnancov, podieľajúcich sa na momentálnom stave, manažér výroby musí ohodnotiť adekvátne, v súlade s platnými procesmi hodnotenia nášho závodu.(PM) Po piči!(A) Riaditeľ závodu?
Lamiczka Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 Sedí takhle Pavlov v baru a najednou zazvoní telefon, Pavlov vyskočí od piva a vykřikne: "Sakra, zapomněl jsem nakrmit psy".
zekon7302 Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 http://www.loupak.cz/video/srandicky/591-kdyz-muzi-bojuji-o-zenu?thx=prvni
Ondoni Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 (upraveno) V 31. 3. 2014 v 8:32, Lamiczka napsal: Sedí takhle Pavlov v baru a najednou zazvoní telefon, Pavlov vyskočí od piva a vykřikne: "Sakra, zapomněl jsem nakrmit psy". hodně pobavil edit: když už jsme u těch psů, dneska pobavilo i tohle Upraveno 31. března 2014 uživatelem Ondoni
Georf Odesláno 31. března 2014 Nahlásit Odesláno 31. března 2014 "Zloděj vyloupí banku, vezme dva muže jako rukojmí a ptá se prvního: "Viděl jsi mě jak vykrádám banku? Muž odpoví:"Ano". Zloděj jej okamžitě pistolí střelí do hlavy. Potom se ptá druhého muže: ) "Tys mě taky viděl jak vykrádám banku? Muž odpoví: "Já ne, ale moje stará tě viděla a řekla to tchýni!""
Doporučené příspěvky