Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyšetřovatelům zmizení MH370 unikla ze spisu fotka sejmutá tajnou kamerou v kokpitu (s družicovým přenosem dat na zem). Jednoznačně vysvětluje důvod, proč B777 nepochopitelně směřoval přes Indický Oceán k Antarktidě.

post-2426-0-81741900-1396024446_thumb.jpg

Odesláno
  V 28. 3. 2014 v 16:34, Hugo14 napsal:

Vyšetřovatelům zmizení MH370 unikla ze spisu fotka sejmutá tajnou kamerou v kokpitu (s družicovým přenosem dat na zem). Jednoznačně vysvětluje důvod, proč B777 nepochopitelně směřoval přes Indický Oceán k Antarktidě.

no a pak to asi bylo takhle

Návštěvník Alda
Odesláno

Potkaji se dve blondyny ve vlaku a jedna se pta druhe:<br /><br />Kam jedes? <br />Do Budejic, bude zeme zivitelka! A ty? <br />Do Prahy, bude zeme kurva!

Odesláno
  V 28. 3. 2014 v 19:45, Alda napsal:

Potkaji se dve blondyny ve vlaku a jedna se pta druhe:

Kam jedes?

Do Budejic, bude zeme zivitelka! A ty?

Do Prahy, bude zeme kurva!

Super. Jen "Zeme zivitelka....ze me kurva"

Návštěvník Alda
Odesláno

Ve vlaku cestuji dve blondyny a jedna se pta pruvodciho:<br /><br />Pane pruvodci, zaveze me tenhle vlak do Prahyyyy ?<br />Ne slecno, jedem do Olomouce.<br />A ta druha se pta:<br />A meeee?

Odesláno

To "br" znamená co?

V 28. 3. 2014 v 21:21, Alda napsal:

Ve vlaku cestuji dve blondyny a jedna se pta pruvodciho:<br /><br />Pane pruvodci, zaveze me tenhle vlak do Prahyyyy ?<br />Ne slecno, jedem do Olomouce.<br />A ta druha se pta:<br />A meeee?

Odesláno
  V 28. 3. 2014 v 22:42, African napsal:

To "br" znamená co?

To je nějaká nedokonalost Tapatalku, pokud vím. Když entrem skočíš na další řádek, tak to tam zanechá tenhle patvar...

Odesláno
  V 28. 3. 2014 v 22:44, michalval napsal:

To je nějaká nedokonalost Tapatalku, pokud vím. Když entrem skočíš na další řádek, tak to tam zanechá tenhle patvar...

Aha,tak teď už to chápu :-)

Odesláno

Plant manažér (PM) sa vracia z návštevy závodu. Zavolá si svoju najskúsenejšiu asistentku (A).
(PM) Musíme okamžite pripraviť ?List riaditeľa závodu o celkovej disciplíne?. Ste pripravená?
(A) Áno som.
(PM) Potom začneme. Začne chodiť po kancelárii a diktovať: Kurvy, do piči!
(A) Vážený kolegovia!
(PM) Každý jeden chuja robi!
(A) Na jednotlivých oddeleniach som zaregistroval pokles pracovnej disciplíny.
(PM) Pijú kávy a honia si vtákov!
(A) Manažéri sa dištancujú od plnenia pracovných povinnosti.
(PM) Muklovia sa plazia ako ulity v kóme, kladu veľký kokot a snažia sa vyjebať zo systémom.
(A) Ich podriadení nedosahujú požadovaný pracovný výkon, príliš veľa času venujú mimopracovným aktivitám a nedodržujú pracovne postupy.
(PM) Jebať všetkých!!!
(A) Na základe týchto zistení nariaďujem:
(PM) Tomu novému primerosovi, čo sa tvári ako vzducholoď, klystír s platňovými ihlami.
(A) Upozorniť manažéra výroby na jeho zodpovednosť za tento stav a ukrátiť polročnú odmenu.
(PM) Zvyšné stádo nech vyjebe sám!
(A) Ostatných zamestnancov, podieľajúcich sa na momentálnom stave, manažér výroby musí ohodnotiť adekvátne, v súlade s platnými procesmi hodnotenia nášho závodu.
(PM) Po piči!
(A) Riaditeľ závodu?

Odesláno (upraveno)
  V 31. 3. 2014 v 8:32, Lamiczka napsal:

Sedí takhle Pavlov v baru a najednou zazvoní telefon, Pavlov vyskočí od piva a vykřikne: "Sakra, zapomněl jsem nakrmit psy".

:D hodně pobavil

edit: když už jsme u těch psů, dneska pobavilo i tohle

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

"Zloděj vyloupí banku, vezme dva muže jako rukojmí a ptá se prvního:

"Viděl jsi mě jak vykrádám banku? Muž odpoví:"Ano".

Zloděj jej okamžitě pistolí střelí do hlavy.

Potom se ptá druhého muže: )

"Tys mě taky viděl jak vykrádám banku?

Muž odpoví: "Já ne, ale moje stará tě viděla a řekla to tchýni!""

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...