Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vyšetřovatelům zmizení MH370 unikla ze spisu fotka sejmutá tajnou kamerou v kokpitu (s družicovým přenosem dat na zem). Jednoznačně vysvětluje důvod, proč B777 nepochopitelně směřoval přes Indický Oceán k Antarktidě.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Vyšetřovatelům zmizení MH370 unikla ze spisu fotka sejmutá tajnou kamerou v kokpitu (s družicovým přenosem dat na zem). Jednoznačně vysvětluje důvod, proč B777 nepochopitelně směřoval přes Indický Oceán k Antarktidě.

no a pak to asi bylo takhle

Návštěvník Alda
Odesláno

Potkaji se dve blondyny ve vlaku a jedna se pta druhe:<br /><br />Kam jedes? <br />Do Budejic, bude zeme zivitelka! A ty? <br />Do Prahy, bude zeme kurva!

Návštěvník Alda
Odesláno

Ve vlaku cestuji dve blondyny a jedna se pta pruvodciho:<br /><br />Pane pruvodci, zaveze me tenhle vlak do Prahyyyy ?<br />Ne slecno, jedem do Olomouce.<br />A ta druha se pta:<br />A meeee?

Odesláno

To "br" znamená co?

Ve vlaku cestuji dve blondyny a jedna se pta pruvodciho:<br /><br />Pane pruvodci, zaveze me tenhle vlak do Prahyyyy ?<br />Ne slecno, jedem do Olomouce.<br />A ta druha se pta:<br />A meeee?

Odesláno

To "br" znamená co?

To je nějaká nedokonalost Tapatalku, pokud vím. Když entrem skočíš na další řádek, tak to tam zanechá tenhle patvar...

Odesláno

To je nějaká nedokonalost Tapatalku, pokud vím. Když entrem skočíš na další řádek, tak to tam zanechá tenhle patvar...

Aha,tak teď už to chápu :-)

Odesláno

Plant manažér (PM) sa vracia z návštevy závodu. Zavolá si svoju najskúsenejšiu asistentku (A).
(PM) Musíme okamžite pripraviť ?List riaditeľa závodu o celkovej disciplíne?. Ste pripravená?
(A) Áno som.
(PM) Potom začneme. Začne chodiť po kancelárii a diktovať: Kurvy, do piči!
(A) Vážený kolegovia!
(PM) Každý jeden chuja robi!
(A) Na jednotlivých oddeleniach som zaregistroval pokles pracovnej disciplíny.
(PM) Pijú kávy a honia si vtákov!
(A) Manažéri sa dištancujú od plnenia pracovných povinnosti.
(PM) Muklovia sa plazia ako ulity v kóme, kladu veľký kokot a snažia sa vyjebať zo systémom.
(A) Ich podriadení nedosahujú požadovaný pracovný výkon, príliš veľa času venujú mimopracovným aktivitám a nedodržujú pracovne postupy.
(PM) Jebať všetkých!!!
(A) Na základe týchto zistení nariaďujem:
(PM) Tomu novému primerosovi, čo sa tvári ako vzducholoď, klystír s platňovými ihlami.
(A) Upozorniť manažéra výroby na jeho zodpovednosť za tento stav a ukrátiť polročnú odmenu.
(PM) Zvyšné stádo nech vyjebe sám!
(A) Ostatných zamestnancov, podieľajúcich sa na momentálnom stave, manažér výroby musí ohodnotiť adekvátne, v súlade s platnými procesmi hodnotenia nášho závodu.
(PM) Po piči!
(A) Riaditeľ závodu?

Odesláno (upraveno)

Sedí takhle Pavlov v baru a najednou zazvoní telefon, Pavlov vyskočí od piva a vykřikne: "Sakra, zapomněl jsem nakrmit psy".

:D hodně pobavil

edit: když už jsme u těch psů, dneska pobavilo i tohle

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

"Zloděj vyloupí banku, vezme dva muže jako rukojmí a ptá se prvního:

"Viděl jsi mě jak vykrádám banku? Muž odpoví:"Ano".

Zloděj jej okamžitě pistolí střelí do hlavy.

Potom se ptá druhého muže: )

"Tys mě taky viděl jak vykrádám banku?

Muž odpoví: "Já ne, ale moje stará tě viděla a řekla to tchýni!""

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...