Lu2cz Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 9:48, Jeremy napsal: Podle mě chudák chlap, co za jakýkoli hodinky dá přes desítku tak to tady na fóru je chudák prakticky každej první a určitě i ten druhej
Georf Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Myslím, že aj u nás je to bohu žiaľ reálna situácia ? dávajte si pozor! > Jel jsem po Opavské ulici od Berana dolů a u zastavárny stála> tlupa našich polomáčených spoluobčanů. Když jsem byl cca 10> metrů od nich, tak mně do cesty schválně skočilo jejich děcko!> Díky bohu za jejich nízkou inteligenci a za nové auto, co v této> rychlosti zastaví na místě.> Tak jsem to dobrzdil a zůstal stát 2 metry od toho malého> ZASRANÉHO ZMETKA. On si ale lehl na cestu a začal řvát, že ho to> bolí... Okamžitě byl u mě asi jeden z rodičů a začal mně> nadávat, že jsem mu zranil děcko, ať mu dám 2.000,- korun, jinak> volá policii a televizi! Řekl jsem mu, že policii a televizi> zavolám já, protože mám v autě kameru, co nahrává jízdu a že> policii ukážu ten záznam. V tom okamžiku drapnul to děcko a celá> skupinka zdrhla někam do ubytovny...
Hasňa Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Podle YouTube je tohle treba v Moskve bezna zalezitost. Kvuli tohohle si tu kameru se smyckou asi poridim.
McStinger Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 15:46, Hasňa napsal: Podle YouTube je tohle treba v Moskve bezna zalezitost. Kvuli tohohle si tu kameru se smyckou asi poridim. Čo už aj Laponci to začali robiť?
pavel67 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Moji, etnicky lehce odlišní, sousedé vyšlechtili novou rasu.Pes střešní.
Bob Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2014 Asi ho chteli sezrat tak zdrhnul na strechu :-)
Návštěvník swanieck Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 15:44, Georf napsal: Myslím, že aj u nás je to bohu žiaľ reálna situácia ? dávajte si pozor! > Jel jsem po Opavské ulici od Berana dolů a u zastavárny stála> tlupa našich polomáčených spoluobčanů. Když jsem byl cca 10> metrů od nich, tak mně do cesty schválně skočilo jejich děcko!> Díky bohu za jejich nízkou inteligenci a za nové auto, co v této> rychlosti zastaví na místě.> Tak jsem to dobrzdil a zůstal stát 2 metry od toho malého> ZASRANÉHO ZMETKA. On si ale lehl na cestu a začal řvát, že ho to> bolí... Okamžitě byl u mě asi jeden z rodičů a začal mně> nadávat, že jsem mu zranil děcko, ať mu dám 2.000,- korun, jinak> volá policii a televizi! Řekl jsem mu, že policii a televizi> zavolám já, protože mám v autě kameru, co nahrává jízdu a že> policii ukážu ten záznam. V tom okamžiku drapnul to děcko a celá> skupinka zdrhla někam do ubytovny...škoda Georfe, mohls být v televizi jako mediální hvězda a poučit všechny naše spoluobčany jak si hnědočeši vylepšují 30 000,--Kč os sociálky
siwi Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 22:20, pavel67 napsal: Moji, etnicky lehce odlišní, sousedé vyšlechtili novou rasu.Pes střešní. Chudák pejsan, jak to s ním dopadlo?
vanderB. Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 V 9. 4. 2014 v 15:44, Georf napsal: Myslím, že aj u nás je to bohu žiaľ reálna situácia ? dávajte si pozor! > Jel jsem po Opavské ulici od Berana dolů a u zastavárny stála> tlupa našich polomáčených spoluobčanů. Když jsem byl cca 10..... proc je tendle vejsplecht v sekci humor?
pavel67 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Pejsek se má dobře, pejsek tam běhá už asi 14dní. Kupodivu on je tam šťastný, má okolo pořád spoustu lidí a dětí, pořád se tam něco děje. Prostě žije ve smečce, tak jak to psi mají rádi. Ráno vždycky oběhne ulici, teď si asi přibral do svých povinností i tu střechu. Má to i své výhody: střecha není posraná od holubů, hlídač má přehled o blížících se ,,zlodějích" , atd. Akorát na střešní průlez bych radši nechal připevnit cedulku ,,Pozor pes " , aby se kominík moc neleknul .
prazskej Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Nový druh české internetové kriminality, už i virtuální auto v konfigurátoru můžete mít tzv. "na špalkách"
NobodyR Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Výslech na policii:"Za jak dlouhou dobu si na úplatcích vyděláte na BMW?"Nagyová: "Asi tak za 2-3 měsíce."Janoušek: "Asi tak za 2-3 týdny."Rittig: "Asi tak za 2-3 roky."Policie: "Tak dlouho?"Rittig: "BMW přece není zas tak malá firma..."
Lu2cz Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 V 10. 4. 2014 v 12:26, NobodyR napsal: Výslech na policii:"Za jak dlouhou dobu si na úplatcích vyděláte na BMW?"Nagyová: "Asi tak za 2-3 měsíce."Janoušek: "Asi tak za 2-3 týdny."Rittig: "Asi tak za 2-3 roky."Policie: "Tak dlouho?"Rittig: "BMW přece není zas tak malá firma..." jj, to sedí... to je tak, když už je člověk o řád úplně jinde...
NobodyR Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 http://www.businessinsider.com/here-are-20-other-ways-europe-can-be-sliced-up-2014-3
Baldic Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 V 10. 4. 2014 v 12:26, NobodyR napsal: Výslech na policii:"Za jak dlouhou dobu si na úplatcích vyděláte na BMW?"Nagyová: "Asi tak za 2-3 měsíce."Janoušek: "Asi tak za 2-3 týdny."Rittig: "Asi tak za 2-3 roky."Policie: "Tak dlouho?"Rittig: "BMW přece není zas tak malá firma..."Vam pri podobnych vtipech neni spis smutno? Tady to lidi z prava, z leva plundruji stylem po me potopa. Nejsem idealista, ale zajimalo by me, kdy se dostanem do stavu, ze podobnym lidem bude stacit, ze nemusi prset, ale staci kdyz kape. A ne stylem spalena a prosolena zem.
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 nikdy..mamon a peníze je nejvyšší božstvo...a nikdo neměl nikdy tolik aby nechtěl ještě víc..
SCIFI Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 (upraveno) V 10. 4. 2014 v 12:51, FrantisekH napsal: nikdy..mamon a peníze je nejvyšší božstvo...a nikdo neměl nikdy tolik aby nechtěl ještě víc..bylo to tak vždy v historii lidsta a bude dál. jen někdo si myslí že je to pouze teď "taková doba" Upraveno 10. dubna 2014 uživatelem SCIFI
warann Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 Nejde o vtip, ale reálnou historku ze soudní síně ze včerejška. Zapisovatelka měla zavolat dalšího svědka a uvedla svědka XY. Vstoupila nehezká osoba středních let a předsedovi senátu podala občanku. Soudce ji prohlédl a zeptal se svědka: Pane svědku, proč máte občanský průkaz paní XZ? Svědek odvětil ženským hlasem: Ale já jsem paní XZ. Soudce by se nejradši propadl do země a ostatní přítomní měli co dělat, aby se neudusili potlačovaným smíchem.
FrantisekH Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 10. dubna 2014 V 10. 4. 2014 v 12:54, SCIFI napsal: bylo to tak vždy v historii lidsta a bude dál. jen někdo si myslí že je to pouze teď "taková doba" jen se o tom dřív míň mluvilo, jak říkala moje babička.. Dřív to bylo standardní, jdu na úřad tak kafe nebo bomboniera, k panu doktorovi lahvinka, řezníkovi radši dvě aby to bylo maso dle výběru a nikdo se nad tím nepozastavoval..jenže řezník si pak pořídil menší jatka a stal se z něj vykořisťovatel..
Doporučené příspěvky