Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 15. 4. 2014 v 16:30, bandicoot napsal:

Ciwe, kdo ty hlody vymýšlí...

attachicon.gifcapture_02.png

No, i když pominu, že pilot nákladního letounu, co "si stanovuje vlastní kurz" by se asi moc neuživil (což by ale vysvětlovalo kvalitu jeho hodinek), pořád mám pocit, že je tam tisková chyba. Namísto toaletní vody Avon k nim totiž šťastný kupující obdrží toaletní papír Avon. Protože se podle všeho posral.

Odesláno
  V 15. 4. 2014 v 18:06, carpaccio napsal:

No, i když pominu, že pilot nákladního letounu, co "si stanovuje vlastní kurz" by se asi moc neuživil (což by ale vysvětlovalo kvalitu jeho hodinek), pořád mám pocit, že je tam tisková chyba. Namísto toaletní vody Avon k nim totiž šťastný kupující obdrží toaletní papír Avon. Protože se podle všeho posral.

Zase jsou ale jak nezávilsý tak nezávislí. Kdo z vás to má?

Odesláno

Počkejte frajeři co mlžíte doma ceny hodinek . . .

Ta hrůza se prodává společně s Avonem, myšlenkové pochody žen budou asi takové:

- no tady ty potápěčský říkal že stály tři tisíce . . . Orlík . . a to jsou snad starý Primky nebo co to je

- tyhle kosmonautský stály dva a půl, prej hodinky na měsíci, určitě . . . to by na ty malý ručičky ten kosmonaut neviděl

- no a tyhle hranatý modrý jak koupil u kolotočů za tisícovku vůbec nejsou pěkný . . .co to je za značku Monaco?

- místo tam ještě má, Avon je značka kterou znám a letecký hodinky se mu určitě budou líbit, jsou sice drahý, ale s tou toaletní vodou dohromady a ještě když jsou v akci!

Odesláno

Ona: "Sundal bys mi blůzku?"
On: "Jistě, lásko."
Ona: "A podprsenku?"
On: "Milerád!"
Ona: "A nezapomeň na kalhotky!"
On: "Samo, už jdu na to."
Ona: "A kolíčky nech, prosím tě, na šňůře."

Odesláno
  V 15. 4. 2014 v 20:23, Lamiczka napsal:

Ona: "Sundal bys mi blůzku?"

On: "Jistě, lásko."

Ona: "A podprsenku?"

On: "Milerád!"

Ona: "A nezapomeň na kalhotky!"

On: "Samo, už jdu na to."

Ona: "A kolíčky nech, prosím tě, na šňůře."

Jauvajz :)

Odesláno

Ejromajstr reklama je fakt boží... sám taky někdy dělám letáky a občas mě to tak se*e, že mám chuť si z lidí udělat p*del. To je podle mě ten případ...

Jen nevím ten rok 1880... to asi lítali na vzducholodích.

Hlavně voda Avon, ta k tomu sedne jako vyšitá...

Návštěvník swanieck
Odesláno

:clap:  :clap:  :clap: se musím zeptat naší Avon - lady v ulici, co občas neúspěšně otravuje i u nás, co že to mají letos v nabídce.... Jestli pak ta jejich toaletní voda dokáže změnit přirozenost smradlavýho nákladního pilota nedbajícího o vzhled, když si tam tak balancuje za hranicí možného a vystupuje z trosek zdemolovaného letounu, v aerolinkového fešáka typu Leonardo di Caprio :clap:  :clap:  :clap:

Bože já ty hodinky a pičifuk také chci.......

Odesláno
  V 15. 4. 2014 v 16:30, bandicoot napsal:

Ciwe, kdo ty hlody vymýšlí...

Je mi jedno kdo, ale ten matroš, co si dal, když to tvořil, ten bych zkusil...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...