Shakur Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) No z mé strany to byl ironický příspěvek. Historii a patinu vidím maximálně na tom pouzdře a to v takové míře, že bych ji raději oželel . Jinak na hodinkách jako takových ne.Dával jsem to sem jako zajímavost, co je někdo schopen napsat u Parexo kousku. A taky jako varování, aby se někdo nenechal nachytat jejich "historií a autentičností po letech, kdy se jen tak někde povalovaly".Jsem zvědav na konečnou cenu. Upraveno 8. března 2018 uživatelem Shakur
colommbo Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 V tom případě mi tvá ironie nedocvakla, omlouvám se...
Daftra Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 A když se novýmu majitelovi nebude líbit čínský volský voko,může si nasadit čínskýho černýho šviháka,bude pěkně ladit s čínskou vložkou lunety :-)
Bert Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 ..... čínský volský voko ..... asi nám tady vzniká nové slangové označení pro žlutý Igeny z Parexa. Za mně:
Felsenberg Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Daftro rychle si to patentuj, než Tě někdo předběhne
Daftra Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Daftro rychle si to patentuj, než Tě někdo předběhne Klidně vyraž,na mě nečeké.
straspol Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 (upraveno) nic Upraveno 8. března 2018 uživatelem straspol
Joskas Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 (upraveno) Je libo Spartááák !!!!!!!!!!!!!! ? Upraveno 12. března 2018 uživatelem Joskas
Sonny919 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 ach, je to taký problém posunúť tu minútovku o 4 minúty dopredu? trhá mi to oči
colommbo Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Včera večer byly o něco dražší. A po nějaké chvíli byly z nabídky staženy.P.S. Hůlkové ručky jsou richtig? Co jsem zatím Spartaky viděl či je měl v ruce, měly vždy (černé i bílé) ručky listové...
accutron Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Ano korunka není původní, ale já odpovídal na dotaz ohledně ruček.Asi jsem se vyjádřil nepřesně.
maldaCZE Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 na chvíli zmizely a už akce za 45k
docent_tecka Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 ach, je to taký problém posunúť tu minútovku o 4 minúty dopredu? trhá mi to očiJa sice nejsem nejaky odbornik, ale vetsinou se hodinky foti 10:10, takze tu minutku by musel posunout vice ;-)
Sonny919 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 jj, 10:10 je klasický zobrazovací čas, ale fotia sa aj 13:50 a osobne to mám radšej
stenly Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Já mu volal, ale zatím se nemohu dovolat. Za sebe doufám, že se do toho vložil a nechal to naplácat v Číně, ať se nám to posune na vyšší úroveň. Běžné remaky/renovace - Parexo, speciální jeden místní vážený člen, asi všici víme ... tak kdo brnkne p. Hnevsovi a zepta se po kolika jsou...? Teď jsem volal do Parexa a nic takového nevedou. Žádná nová nerez pouzdra, ani nové korunky na prim sport I.
prim-ky Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Tak to je nová dílna,Čína to nebude. Jedno pouzdro určitě nikdo neudělal.
Jan_Jan_2006 Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Odesláno 12. března 2018 Jestli ceny starých Primek porostou stále takovým raketovým tempem nahoru jako doposud, tak se za chvíli budou dělat "repliky" celých Primek, včetně strojků!!!Jako u jiných světových značek...
Biges Odesláno 13. března 2018 Nahlásit Odesláno 13. března 2018 Bych řekl, že strojků je stále dostatek, ty vydrží vždy jejvíc a nejdýl No každopádně tu máme jedno záhadné pouzdro :-DŽe by se do toho konečně poustili v MPM? Jsem si s nimi o tom psal a prý "výkresy mají".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se