Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

No z mé strany to byl ironický příspěvek. Historii a patinu vidím maximálně na tom pouzdře a to v takové míře, že bych ji raději oželel :). Jinak na hodinkách jako takových ne.

Dával jsem to sem jako zajímavost, co je někdo schopen napsat u Parexo kousku. A taky jako varování, aby se někdo nenechal nachytat jejich "historií a autentičností po letech, kdy se jen tak někde povalovaly".

Jsem zvědav na konečnou cenu.

Upraveno uživatelem Shakur
Odesláno

A když se novýmu majitelovi nebude líbit čínský volský voko,může si nasadit čínskýho černýho šviháka,bude pěkně ladit s čínskou vložkou lunety :-) 

Odesláno

Daftro rychle si to patentuj, než Tě někdo předběhne  :D

Klidně vyraž,na mě nečeké.  :)

Odesláno

Včera večer byly o něco dražší. A po nějaké chvíli byly z nabídky staženy.

P.S. Hůlkové ručky jsou richtig? Co jsem zatím Spartaky viděl či je měl v ruce, měly vždy (černé i bílé) ručky listové... 

post-53456-0-72397800-1520850455_thumb.png

Odesláno

Já mu volal, ale zatím se nemohu dovolat. Za sebe doufám, že se do toho vložil a nechal to naplácat v Číně, ať se nám to posune na vyšší úroveň. Běžné remaky/renovace - Parexo, speciální jeden místní vážený člen, asi všici víme :)

... tak kdo brnkne p. Hnevsovi a zepta se po kolika jsou...? :D

Teď jsem volal do Parexa a nic takového nevedou. Žádná nová nerez pouzdra, ani nové korunky na prim sport I. 

Odesláno

Jestli ceny starých Primek porostou stále takovým raketovým tempem nahoru jako doposud, tak se za chvíli budou dělat "repliky" celých Primek, včetně strojků!!!

Jako u jiných světových značek...    :mummy:

Odesláno

Bych řekl, že strojků je stále dostatek, ty vydrží vždy jejvíc a nejdýl :) No každopádně tu máme jedno záhadné pouzdro :-D

Že by se do toho konečně poustili v MPM? Jsem si s nimi o tom psal a prý "výkresy mají".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...