Eman2208 Odesláno 12. října 2012 Nahlásit Odesláno 12. října 2012 (upraveno) Co říkáte na tenhle ciferník? Já ho mám na dámských..."reliefní", ale zajímavý. Edit: neopakujte prosím fotky v odpovědích. Upraveno 13. října 2012 uživatelem Honza.manta
Honza.manta Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Co říkáte na tenhle ciferník? Jaký je to průměr hodinek?
Eman2208 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Edit: neopakujte prosím fotky v odpovědích. Zopakoval jsem ji schválně, abych mel ty fotky pod sebou k porovnání !
Chosef76 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Tak kluci, přiznejte se...., kdo mi vyfoukl ty renovované Igeny od Ondry v prodejním vlákně? ...., ale bylo to o prsa ..korejské ženy.
Trololo Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Taky jsem o nich uvažoval - ale než sem se rozhoupal, už to bylo prodané.
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Ty máš pocit že nakupuju levné hodinky? no, rád Tě přitom nechám, dám to přečíst manželce, můžu? Já jsem se před pár minutami ujistil, že ne , gratuluji
straspol Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Já jsem se před pár minutami ujistil, že ne , gratuluji Díky- a teď musím do špitálu s infarktem, to byla teda jízda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Díky- a teď musím do špitálu s infarktem, to byla teda jízda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To teda věřím, já si jdu na Tebe dát panáka a Ty jsi ho dej taky
straspol Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Tome gratuluju, byl to mazecNo, já už to skoro rozdejchal, nějak se mi ulevilo- vzhledem k tomu, kolik jsem tam na poslední chvíli naložil, jsem ještě dopadnul relativně dobře rodinnej rozpočet se sice cítí nějak takhle a dětem budu muset vysvětlit že Ježíšek se na dvoře zastřelil (poplašňák mám) ale jsem rád že je mám- moc jich není. Teď jen přežít těch pár dní, co sem zasloužilí kolegové budou vkládat fotky svých Eltonů a prvních verzí PS1 v nosových stavech a budu muset přečíst těch pár příběhů o tom, jakej jsem koupil vrak a kolik za ně dali oni těsně po revoluci (když jsem, já debil, sbíral naprosto bezcenný kraviny) a pak je dám do pořádnýho pouzdra, nechám ošetřit hodinářem a když tak je vezmu třeba na nějaký sraz... No- kolegové- tak se přiznejte, plantážnící, kdo jste mi je tak zdražili Upraveno 13. října 2012 uživatelem straspol
Chosef76 Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Moc gratuluji a posílám do sebe "čtvrtéčku " na Tvoji chonovášeň.
Bert Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Dobré, opravdu odvážný počin. Mám skoro chuť Tě za Tvou bojovnost odměnit :-) Mám doma jedny hodinky, na první pohled PS1, takovej nález, luneta na houby, dýnko 4 ATM vo ničom, olezlá korunka, o pouzdru ani nemluvě, je to nějaká skládačka, ale ručky mají bombírung, a na cifru je napsáno ELTON SPORT. Co Ty na to?
straspol Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Dobré, opravdu odvážný počin. Mám skoro chuť Tě za Tvou bojovnost odměnit :-) Mám doma jedny hodinky, na první pohled PS1, takovej nález, luneta na houby, dýnko 4 ATM vo ničom, olezlá korunka, o pouzdru ani nemluvě, je to nějaká skládačka, ale ručky mají bombírung, a na cifru je napsáno ELTON SPORT. Co Ty na to?Bombírovaný ručky mám ale pojď hodit řeč o cifru...třeba přes sz...
straspol Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Na kolik to vlastne vyhouplo....???Něco přes jednadvacítku...
t.p Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 Díky- a teď musím do špitálu s infarktem, to byla teda jízda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak tomu říkám nakládačka!!! Obrovská gratulace ať Ti dělají radost!!!Mimochodem, víte proč jsem tu tak dlouho nebyl? Protože se začínám ovládat! hahaha!
VintageLover Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 (upraveno) Tak tomu říkám nakládačka!!! Obrovská gratulace ať Ti dělají radost!!!Mimochodem, víte proč jsem tu tak dlouho nebyl? Protože se začínám ovládat! hahaha! Ale právě Ti utekly SPARTAKY , ale přihozeno jsi měl koukám... Upraveno 13. října 2012 uživatelem VintageLover
t.p Odesláno 13. října 2012 Nahlásit Odesláno 13. října 2012 já vím, problém je v tom, že se teď nějak na Aukru urodilo všeho nějak moc, holt podzim.Asi se pokusím udělat si radost jinými kousky (teď nemyslím Spartaky). No a pokud Elton dodrží slovo tak za tři, čtyři týdny mam na ruce Igeny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se