Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Co říkáte na tenhle ciferník?

Já ho mám na dámských..."reliefní", ale zajímavý.

Edit: neopakujte prosím fotky v odpovědích.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odesláno

Tak kluci, přiznejte se...., kdo mi vyfoukl ty renovované Igeny od Ondry v prodejním vlákně?gunsmilie.gif ...., ale bylo to o prsa ..korejské ženy.suicide_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Tome gratuluju, byl to mazec

No, já už to skoro rozdejchal, nějak se mi ulevilo- vzhledem k tomu, kolik jsem tam na poslední chvíli naložil, jsem ještě dopadnul relativně dobře :whistle: rodinnej rozpočet se sice cítí nějak takhle :wheelchair: a dětem budu muset vysvětlit že Ježíšek se na dvoře zastřelil (poplašňák mám) ale jsem rád že je mám- moc jich není. Teď jen přežít těch pár dní, co sem zasloužilí kolegové budou vkládat fotky svých Eltonů a prvních verzí PS1 v nosových stavech a budu muset přečíst těch pár příběhů o tom, jakej jsem koupil vrak a kolik za ně dali oni těsně po revoluci (když jsem, já debil, sbíral naprosto bezcenný kraviny) a pak je dám do pořádnýho pouzdra, nechám ošetřit hodinářem a když tak je vezmu třeba na nějaký sraz...

No- kolegové- tak se přiznejte, plantážnící, kdo jste mi je tak zdražili :smoke:

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Dobré, opravdu odvážný počin. Mám skoro chuť Tě za Tvou bojovnost odměnit :-) Mám doma jedny hodinky, na první pohled PS1, takovej nález, luneta na houby, dýnko 4 ATM vo ničom, olezlá korunka, o pouzdru ani nemluvě, je to nějaká skládačka, ale ručky mají bombírung, a na cifru je napsáno ELTON SPORT. Co Ty na to?

Odesláno

Dobré, opravdu odvážný počin. Mám skoro chuť Tě za Tvou bojovnost odměnit :-) Mám doma jedny hodinky, na první pohled PS1, takovej nález, luneta na houby, dýnko 4 ATM vo ničom, olezlá korunka, o pouzdru ani nemluvě, je to nějaká skládačka, ale ručky mají bombírung, a na cifru je napsáno ELTON SPORT. Co Ty na to?

Bombírovaný ručky mám :smile_anim: ale pojď hodit řeč o cifru...třeba přes sz...

Odesláno

Díky- a teď musím do špitálu s infarktem, to byla teda jízda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak tomu říkám nakládačka!!! :eek: Obrovská gratulace ať Ti dělají radost!!!

Mimochodem, víte proč jsem tu tak dlouho nebyl? Protože se začínám ovládat! :taz: hahaha!

Odesláno (upraveno)

Tak tomu říkám nakládačka!!! :eek: Obrovská gratulace ať Ti dělají radost!!!

Mimochodem, víte proč jsem tu tak dlouho nebyl? Protože se začínám ovládat! :taz: hahaha!

Ale právě Ti utekly SPARTAKY worried_anim.gif, ale přihozeno jsi měl koukám...

Upraveno uživatelem VintageLover
Odesláno

já vím, problém je v tom, že se teď nějak na Aukru urodilo všeho nějak moc, holt podzim.

Asi se pokusím udělat si radost jinými kousky (teď nemyslím Spartaky). :)

No a pokud Elton dodrží slovo tak za tři, čtyři týdny mam na ruce Igeny...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...