Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je to těžko. Opravdu začínajícího sběratele můžou oslovit. Rozhodně kdybych kupoval hodinky v tomto množství, chtěl si na ně sáhnout nebo vidět detailnější fotky. Alespoň se ukáže jaká je nyní cena sportek na trhu v tomto řekl bych asi nejběžnějším stavu. Počítal jsem v průměru 800kč za kus. Z těch co jsou na fotkách se asi nejhůř shání starší provedení PS II s červeným cifrem a vroubkovaným pouzdrem v dobrém stavu.

Odesláno (upraveno)

To spíš vypadá, že se sešli dva kohouti, jinak jdou většinou trochu přes litr...

Upraveno uživatelem usadama
Odesláno (upraveno)

Asi fakt začala sezóna

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

http://aukro.cz/prim-quartz-i2117230762.html

Za víc než litr - dost dobrý :suicide_anim:

A nemáš třeba jedny na prodej? Přihazoval jsem taky, skončil druhý, ale výš už jsem jít nechtěl........a to jsem původně chtěl tak do 600,- :suicide_anim: Upraveno uživatelem sect
Odesláno

A nemáš třeba jedny na prodej? Přihazoval jsem taky, skončil druhý, ale výš už jsem jít nechtěl........a to jsem původně chtěl tak do 600,- :suicide_anim:

Pěkně ses prásknul, z obchodního hlediska by Ti je teď neměl nikdo pod 1001,-Kč nabídnout :P

Odesláno

Řekl bych, že sezóna je v plném proudu: klik

Přeci jenom více než 8K za tohle je dost úlet:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nechtěl jsem narušit tak hezky gradující aukci, tak jsem si počkal až po, ale tuhle vzácnost mám taky <_<

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...