Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

Má prodejce v popisu hodinek pravdu? Zatím jsem podobné pouzdro u Primek neviděl. Vím, že se pouzdra švýcarské výroby užívali, ale mám pocit, že úplně v jiném designu, pokud si dobře vybavuji.

Popis prodejce:

stav viz foto, velice pěkné, jdoucí, na pouzdru punc Švýcarska. Na tento typ hodinek se pouzdra dělali ve Švýcarsku.

post-18570-015672700 1334312560.jpg

post-18570-019487100 1334312572.jpg

post-18570-003195600 1334312582.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Známe, hodinky s quartz strojkem kal. 200 nebo 210 vyráběné v první polovině 90. let. Přezdívá se jim Prim sport III. Jinak si mi tím připomněl, že jsem je zapomněl dražit. Za kolik nakonec skončily?

bohužel nevím

Odkaz ke komentáři

Díky tomu inzerátu lze najít zajímavou fotogalerii na Flickru - návštěva v Elton hodinářská v roce 2008. Autor je podle všeho cizinec, který několik let pobýval pracovně v Praze.

Hezký fotoseriál, zaujalo mě, jak u Orlíků zmiňuje, že je někdo na ebay prodával za 10.000,-dolarů, i když nepíše, jestli se prodaly...

Odkaz ke komentáři

Hezký fotoseriál, zaujalo mě, jak u Orlíků zmiňuje, že je někdo na ebay prodával za 10.000,-dolarů, i když nepíše, jestli se prodaly...

Tady je to vlákno http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31354-navrat-orliku-z-kanady-domu/page__p__467084__hl__%2Borl%C3%ADk+%2Bstanik73__fromsearch__1&do=findComment&comment=467084
Odkaz ke komentáři

Nojo, vždyť to jsem četl, jen jsem si to nedal do souvislosti. Takže odpověď na moji otázku je jasná, této cenové hladiny prozatím pravděpodobně nedosáhly, nebo se pletu? :eek:

Upraveno uživatelem JR_2010
Odkaz ke komentáři

To vím, otázka měla provokativní charakter na vlastníka, jestli třeba nepráskne cenu :D

Jak říkají v Cimrmanech, my nesmíme ani naznačovat :P . Jestli to někomu pomůže, platba skutečně proběhla v dolarech a to kanadských a cena byla dle očekávání nižší než ta oficiální na ebay.

Odkaz ke komentáři

Mám ty samé.V zadu na víčku mají číslo 1164248.

Mám doma ty samé, jen s horším pouzdrem (nějaký šikula měl krátké stěžejky, tak prostě ohnul pacičky :furious:) Takže to už máme tři čísla:

1159809 - aukro

1160325 - Atomicsteve

1164248 - ladmat

Podle čísel jich bylo vyrobeno minimálně 5 000. Kalibr TYP 0111, ciferník je o fous menší než u Traktoru.

Edit: punc - ve čtverci vepsané A P a C G, dole 20M

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odkaz ke komentáři

Mám doma ty samé, jen s horším pouzdrem (nějaký šikula měl krátké stěžejky, tak prostě ohnul pacičky :furious:) Takže to už máme tři čísla:

1159809 - aukro

1160325 - Atomicsteve

1164248 - ladmat

1164959 - Alonso

Podle čísel jich bylo vyrobeno minimálně 5 000. Kalibr TYP 0111, ciferník je o fous menší než u Traktoru.

Edit: punc - ve čtverci vepsané A P a C G, dole 20M

Taky mám jedny, číslo doplněno výše :rolleyes:

Upraveno uživatelem Alonso
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...